icon

Muž so mnou nespáva

klau168
25. júl 2023

Ahojte, prečítala som si viacero diskusii na tuto temu. S mužom sme spolu 5 rokov, máme skoro 3rocnu dcerku, nie sme zobrati, hoci ja by som chcela. Sme pomerne mlady par, ja 27, on 29.
Uz dlhodobejsie mame problemy- muz so mnou nechce spavat, som pekna ale nepritahujem ho. Vnima ma ako dobru mamu, viem sa rovnako dobre postarat o domacnost.Ma pocit,ze sa o mna musi starat, lebo nesoferujem a nezarabam pocas rodicovskej(prijem ma nadstandardny, chodime na 3 dovolenky do roka,on este na dalsie 2 s kamaratmi.(kamarati su majetnejsi a 2 najlepsi kamarati podvadzaju svoje zeny/su rozvedeni a spavaju s mladymi studentkami.Niekedy mam pocit, ze tento zivotny styl prezentuju muzovi ako vyhodnejsi a atraktivnejsi ako rodinny zivot.) No cela domacnost je na mne, upratovanie, varenie, pranie,nakupy jedla, nakupy oblečenia. Ja mam mesacny budget 800 eur na vsetky vydavky okolo domacnosti(nakupy jedla, oblecenia,fitko,ak sa zmestim do rozpoctu tak kozmetika a ine procedury). Muz na svoje volnocasove aktivity, sauny, cvicenia, restauracie mina okolo 1000e/mesacne. Hypoteku a ostatne naklady spojene s byvanim plati on,rovnako ako vylety, dovolenky, objednavanie jedla.
Ako som spominala nesoferujem, sice mi kupil stare ojazdene auto, ale ja som sa na nom najprv bala jazdit, potom aj hanbila, kedze partner jazdi na BMW a kamarati sa mu vysmiali, ked niekedy isiel na tom "mojom 20rocnom". Tvrdi, ze ma musi do vsetkeho dokopat,ze mam auto a nechcem jazdit. Nechcem vyzniet ako nevdacnicka, lebo vela ludi nema taky zivotny standard ako mame my, no mam pocit, ze si ma nevazi ako osobu, ze s ana vsetko pozera cez peniaze.
Ja sa citim nelubena, nespali sme spolu mesiac a pol. Konfrontovala som ho preco to tak citi, lebo ja som sa aj snazila, ale on ma odmietal.Co sa tyka starania sa o seba tak pravidelne cvicim, mam este 5kg navyse, ale odkedy sme mali tuto konverzaciu chodim upravena,namalovana, chodim na manikuru, snazim sa byt pekna pre neho aj pre seba.
Mrzi ma, ze to takto mame. Vela krat mi napadlo, ci niekho nema, vidim ako sa pozera na ine pekne zeny, ako meni rec tela,hlas, ako sa im snazi zapacit, Takato situacia sa stala 2x. Vie, ze ma financne prostriedky a preto je pre zeny atraktivny, rovnako tym, ze je sportovec je aj fyzicky pritazlivy.
Tym, ze mame spolu dceru, nerada by som ju obrala o moznost kompletnej rodiny,ja som vyrastala bez otca a chcem aby tak vyrastala aj moja dcera.
Uz z muzovej strany aj padlo, ze by sa chcel rozist, realne sme to rozoberali, dohodli sa na striedavej starostlivosti. Nasiel si byt, no hned nato mi povedal, ze chce byt s nami, nechce aby sme sa rozisli.
Ja sa citim zmatena, neviem na com som. Z jednej strany tuzim po laskyplnom vztahu, ale chcem aby sme sa vzali, spavali spolu. Na druhej strane mi strasne ublizilo co povedal, ze sa so mnou chcel rozist a mam strach z neznama.

Strana
z2
klau168
autor
26. júl 2023

@nikdenikto Cas vo dvojici spolu travime,myslim ze az velmi vela, za ro nekvalitneho. Slubili sme si,ze budeme travit spolocny cas kvalitne,vo dvojici,co s anam zatial dari. Minuly tyzden sme boli vo Wellnesse,kazdy tyzden na obede.
Skor je problem v tom,ze on ma svojich “nerodinne” zalozenych kamaratov,ja svojich par kamaratok,s ktorymi on nwrad trabi cas a chybaju nam kamosi,ktori by mali rodinu ako vysokopolozenu hodnotu.

Vodicak mam,kondicne jazdy som dostala na Vianoce ako darcek,vyjazdila som ich. Odvtedy sa moje stare auto pokazilo 2x,tak bolo v oprave.

klau168
autor
26. júl 2023

@diavant temu Domace prace sme rozoberali viackrat a vyjadril sa,ze ich nebude robit.Ked chcem,ze si mam zaplatit upratovacku,lebo za ten cas,co on bude doma upratovat,moze zarobit viacnasobne viac,ako upratovacka(resp. ja). Na jednej strane rozumiem omuto nazoru,na druhej strane z 800€ mesacne mi nevychadza platit upratovacke 15€ za upratanie. Ked som ho opytala o peniaze navyse,tak to odprezentoval,ze mam dost a nemam ho o dalsie peniaze pytat.

vieronika14
26. júl 2023

@klau168 ahoj utekaj...

domkakvet
26. júl 2023

@klau168 ano uz ta podla mna podviedol a nie raz.

lvulik
26. júl 2023

Z toho popisu mam pocit, ze za 800e mesačne si predplaca upratovačku, gazdinu, pestúnku a obcasnu spoločníčku na dlhé chvile...

ropucha6
26. júl 2023

@lvulik presne! Normalne na grcanie mi doslo. Panko ma za 800e navarene, upratane, dieta obriadene…esteze aspon ten byt je tvoj. Dieta by som dala do skolky, nastupila do roboty a pana velmomozneho poslala do jedneho zo svojich bytov…

kika147
26. júl 2023

Ja by som sa na tvojom mieste v prvom rade zabezpečila už len kvôli malej . Kým ste spolu tak sa snaž odkladať peniaze , povedz že ti je 800€ malo proste si povymyslaj len aby si si niečo odložila , šla by som do práce .. od neho by som sa odosobnila nech si pánko robí čo chce a už keď by som vedela že mám na začiatok pekne peniaze tak by som mu dala zbohom a nech si ide trtkat študentky pretože to už iste skúsil a zapáčilo sa mu to a teba si necháva len ako slúžku tak to prosím ta využi v tvoj prospech . A hlavne dávaj pozor nech neotehotnies

vieronika14
26. júl 2023

@kika147 super koment

iceberg
29. júl 2023

No a máš aj nejaké relevantné dôkazy o nevere jeho priateľov? Alebo, to usudzuješ len podľa toho ako sa správajú? Podľa toho čo píšeš by som povedala, že potrebuješ začať mysliet viac na seba ak partner k tomu takto pristupuje, a začať byť viac samostatnejšia, choď na kozmetiku, ku kaderníčke, na nechty, zaujímaj sa o svoj vzhľad aby si sa cítila dobre a atraktívne a+ o nejaké záujmy svoje, začni robit športy alebo koníčky ktoré ťa bavia. Podľa mna by si mala skúsiť uňho vzbudiť zas to sexuálne vzrušenie z teba, skús zmeniť vizáž tak, inak sa obliekať , že keď príde domov ťa moc nebude,, spoznávať,, že aka si vymenená lebo takto rovnako ťa videl doteraz stále, aj to ako pôsobíš v sexe robí veľa, či si sex vieš snim užívať tak, že to na tebe je vidieť, či keď dostaneš chuť tak vieš chlapa si sama vyzliecť a,, vziať si ho,, a či robíš snim rovnaké veci v sexe aké má rád aj on. Ak snim chceš zostať tak by si mala všetko vyskúšať, až potom uvažovať nad poslednou alternarívou akým je rozchod keď už nič nebude fungovať, ale hlavne by si sa mala teraz o seba zaujímať a ísť s kamoškami niekde a ked není ským tak aj sama.

Strana
z2