Muža fyzicky nepriťahujem, ale miluje ma
Ahojte, priznám sa, že vždy, keď som si čítala podobné diskusie, tak ma zarážalo, že sa niekto "radí" na internete s cudzími ľuďmi. No prišiel na psa mráz a ja som na dne a nemôžem sa nikomu zdôveriť. Budem vďačná za každý názor, len žiadne posmešky, prosím. Som tak na dne, žeby som to asi dá fakt nedala.
Som s mužom 10 rokov, z toho 3, 5 roka sme manželia, máme čoskoro 3ročné dieťa. Svojho muža milujem, on vraví, že miluje mňa. No v poslednej dobe cítim, akoby sa mi vzdaloval, žiadne pohladenie, objatie, sex, nič (k tomu sexu - nikdy sme ho nejako veľa nemali, no tak 1-2x do týždňa áno). Včera večer, keď malý spal som sa ho priamo spýtala, čo sa deje, že cítim, že sa mi vzďaľuje. Nakoniec bol z toho dlhý a ťažký rozhovor, s výsledkom, že ma miluje, som podľa neho ten najlepší človek na svete, no fyzicky ho už nepriťahujem, že nikdy som ho extra nepritahovala, no miluje ma zato aká som. Predtým mal vždy pravý opak, preto som sa i bála ísť do vzťahu s ním (mal viacero žien, čisto vzťahy o sexe, baby fakt kočky), no nakoniec som akoby uverila, že aj ja môžem byt šťastná (mala som za sebou zlý vzťah - alkohol u partnera).
Neviem ako ďalej, on chce normálne pokračovať ďalej, citujem ho "nemôžeme mať všetko". Ja sa s tým neviem uspokojiť, sme ešte relatívne mladí, aj ja sa chcem niekomu páčiť, priťahovať ho.
Určite sa budete pýtať na niektoré veci, tak rovno odpoviem: nie, milenku nemá, nemal by na ňu čas a nec to znie akokoľvek zvláštne - nedokázal by to tajiť. Nie, nemám kam ísť a hlavne nechcem malému vziať otca, majú nádherný vzťah. Áno, som silnejšia, vždy som taká bola, aj keď ma spoznal, aj keď sme sa brali. Pod pojmom silnejšia si nepredstavte mega obriu ženu, len nie som úplne štíhla.
Boli ste niektorá v podobnej situácii? Dá sa toto vôbec ešte opraviť? Dokáže žena začať priťahovať muža, keď tomu tak nie je po rokoch vzťahu?
Dakujem za každú radu, každý názor, no prosím, skôr ako budete radiť, že mám odísť, tak sa prosím skúste vžiť do mojej situácie, len tak ukončiť 10r vzťah nie je ľahké.

Dobrý deň,ja mám s manželom presne ten istý problém ako autorka textu .Ale ja sa nemôžem akosi zmieriť s tým, že mám takto prežiť zvyšok života.Bez toho pocitu, že po vás manžel túži a neberie sex ako povinnosť.Prosim vás ako ste dopadla, čo sa odvtedy zmenilo? Možno tým pomôžete aj j mne.Od že nešlo tu veľa rád,aj také nad ktorými so mi sa zamyslela.Najhoršie asi je, že ja radím dcére aby sa kvôli žiadnemu chlapcovi nemenila.A teraz by som sa ja mala krvopotne snažiť urobiť zo seba niečo , čo by sa s časti podobalo na tie vytuningované baby na nete.?Ja to nechápem a môjho muža milujem presne takého aký je.A rokmi aj on pribral, nešportuje, má brucho,prsia za ktoré by sa nehanbili ani ženy,ale je môj.