icon

Muži a pichanie pri bozkávaní

25. apr 2025

Ahojte. Mám rada keď je muž ten typ, čo sa rád a veľa bozkáva. Keď som bola mladšia a na strednej škole som mala aj partnerov, vtedy mi to nevadilo. Mladí chalani vtedy nemali ostré fúzy a strnisko. Pri bozkoch to neprekážalo a keď aj chalan jemne pichal tak to bola aj príjemná zmena. Pri mužoch medzi 30-40 je to dosť problém. Muž hrozne pichá a škriabe. Ako keby som drela kožu o šmirgeľ, čo je dosť nepríjemné.

Na ostré chlpy by určite musel zabrať aj IPL alebo keby to vytrhali aj s korienkami, neškrabalo by to. Keď som mala mužov, tiež sa vždy holili len žiletkami alebo strojčekom. Sestrin chalan tiež vidím, že používa iba penu na holenie a žiletku.

Ako vaši muži? Tiež sa holia len žiletkami alebo strojčekmi? Tiež vás to pichá a škriabe pri bozkávaní?

minenkaa
•
25. apr 2025

Môj muz sa našťastie holí raz za tri tyzdne alebo mesiac,tak ten deň,dva vydržím

maximiliana
•
25. apr 2025

To ako vazne uvazujes nad tym, ze posles chlapa na IPL alebo vytrhanie? 🤦‍♀️ Tak mu povedz, nech si necha narast bradu... Mne to napriklad vobec nevadi... pre mna su neoholeni chlapi viac sexi ako holobriadkovia

biba_18
•
25. apr 2025

môj sa holí každý deň takže nie, ja to nepoznám ...

jaskolka
•
25. apr 2025

Manžel má bradu aj fúzy,ale pestované, takže neskriabe to. Keby sa oholil úplne a dorastalo by mu,tak je možné,že strnisko by skriabalo.

br4n
•
25. apr 2025

Hehe, som zvedavý ci chlap pojde na depiláciu brady (facepalm)

tamtamka26
•
25. apr 2025

buď sa bude holiť denne dohladka, alebo si to nechá narásť. také 4dňové strnisko je už mäkké a nešmirgluje 😀

crazy_cat_lady
•
25. apr 2025

nie :D ked si necha fuzy podrast a nema ich kratke a ostre, tak ta nema co pichat

thirstymonk
•
25. apr 2025
@br4n

Hehe, som zvedavý ci chlap pojde na depiláciu brady (facepalm)

@br4n No tak to ja by som nešiel. Mám bradu jak Theoden king a takú si aj nechávam. Keď aj skrátim, tak len das na 3-4mm a to nepichá, alebo sa aspoň žena nikdy nesťažovala

kavasmliekom
•
25. apr 2025

Pre lásku vydržíš všetko 😄

lucik194
•
25. apr 2025

3-4 dnove strnisko uz neskriabe, najhorsie je 1-2 den. treba vydrzat do tych 3-4 dni.

urcite chlapa neposielat na ipl..... ty vies , ze to nevypadava pekne ako chces? ale vypadava tu kusok, tam kusok? otrasne to prve mesiace vyzera.....

detto u chlapov pri ich mnozstve chlpov by sakra vela penazi zaplatil, lebo tych sedeni by bolo riadne vela........ a nie, nikto by to pre teba neurobil, kks ked je chlap chlpaty ma byt chlpaty a neposielat ho na vytrhavanie ci ipl.

11brano11
•
Odpoveď bola odstránená
•
lauriik
•
25. apr 2025

Tak to prvy krat pocujem, ze by si chlap mal vytrhat bradu aj s korienkami alebo ist na IPL aby to babenku pri bozkavani nepichalo 😂😂
Moj si nechava dlhsiu bradu a nepicha. Mozno toto je cesta 😑

diewcatqoo
•
25. apr 2025

A to by siel chlap na IPL alebo to je len tvoje zbozne prianie? Neverim, ze by toto niektory urobil dobrovolne 🙂
Ved nech sa neholi dohladka, potom nebudu rasit ani tie pichlave chlpy. Moj sa holi so strojcekom, nie dohladka, ale nechava si vzdy strnisko cca 3-4mm, ktore uz nepicha. Fuha, ja si ho ani neviem uz predstavit ako dohladka oholeneho, ved by vyzeral ako chlapcek. Strnisko je sexy.

lila246
•
25. apr 2025

mne to veeelmi vadi, mam aj citlivu plet a po bozkavani s niekym kto ma bradu mam fakt podrazdene usta aj okolie, ba sa mi robia ja mini vyrazky...ale zas celkovo sa mi brady absolutne nepacia takze takych mmuzov nevyhladavam :D som presne na tych ''holobriadkov'' ako bolo spomenute vyssie, max 2 až 3dnove strnisko

ronie338
•
25. apr 2025

Polovička keď sa oholiť na hladko vyzerá na pubertaka, iba sivé vlasy prezrádzajú ze je starší, ale mne sa to ani nepáči ma ňom, skracuje tak na 3 mm a to je fajn, ale josieva trochu dlhšie.

mantilka
•
27. apr 2025

Tiež mám s tým problém, preto sa stále holi. Mne sa nepáčia bradaci.

livsi
•
28. apr 2025

IPL ? Naozaj ? Neverím, že by existoval chlap,ktorý by išiel dobrovoľne na IPL 🙈 ja tomu môjmu práveže schovávam strojček aby si neholil bradu. Mne sa viac páči sňou

tanyan
•
7. máj 2025

Najskôr si nájdi potenciálneho partnera a potom si vzájomne vydiskutujte preferencie v súvislosti s ochlpením. 😉
Ak máš citlivú pokožku na tvári, tak môže na druhý deň po oholení tváre bozkávať inam.