icon

Muži po 45tke

12. aug 2023

Baby ako sú na tom vaši muži?môjmu úplne preplo.Neviem či to je vekom, ponorkou vo vzťahu, ale ma 47 r a stáva sa z neho veľmi nepríjemný muž.Vsetko kritizuje, komentuje, sused je idiot, lebo kosi, keď on ešte spí bolo 9 ráno🙂Stále je na niečo nahnevaný.Vsetko robíme zle, zbytočne... chodí a frfle.Sef je idiot, ja som otravná a stále niečo požadujem.Na firemný večierok, chatu nejde má ich plné zuby celý deň v práci.Ja som asi rok nepočula niečo normálne a o smiechu či radosti ani nehovorím.Uz som nahnevaná ešte len má prísť z práce.
Niekam idem s deťmi on nejde chce mať kľud.Najlepsie je si ho nevšímať😝ešte sa aj ľutuje dnes kosil a volal syna pomôcť ten povedal, že príde a sa pozabudol tak prišiel a povedal, že mu ďakuje za pomoc, že mu to nabudúce vráti.Ako malé decko.Myslite, že má andropauzu?Pribral, začínajú mu rednut vlasy v robote je nespokojný a ešte aj zarypava do mňa.Chodiaca zlosť.co s ním?už som ho posielala aj k psychológovi, že mám ísť ja on je v poriadku a nervózny je akurát zo mňa.

rikarika
13. aug 2023

Ahoj, ja si myslim, ze to co opisujes je u neho take celkove vyhorenie zo zivota. Skuste spolu len vy dvaja nejaky novy relax, oddych napr. pri sporte, turistika, biky....proste cistit hlavu a oddychovat. Drzim palce.

hugger
13. aug 2023

Depresia moze byt priznakom andropauzy

barborachors
13. aug 2023

je to depka, moze mu zacinat depresia, lebo starne... netreba si to všímať. My sme to riešili liekmi a pohybom a je to lepšie... takisto sme zmenili iste veci v živote a pomohlo...