Muži po 45tke
Baby ako sú na tom vaši muži?môjmu úplne preplo.Neviem či to je vekom, ponorkou vo vzťahu, ale ma 47 r a stáva sa z neho veľmi nepríjemný muž.Vsetko kritizuje, komentuje, sused je idiot, lebo kosi, keď on ešte spí bolo 9 ráno🙂Stále je na niečo nahnevaný.Vsetko robíme zle, zbytočne... chodí a frfle.Sef je idiot, ja som otravná a stále niečo požadujem.Na firemný večierok, chatu nejde má ich plné zuby celý deň v práci.Ja som asi rok nepočula niečo normálne a o smiechu či radosti ani nehovorím.Uz som nahnevaná ešte len má prísť z práce.
Niekam idem s deťmi on nejde chce mať kľud.Najlepsie je si ho nevšímať😝ešte sa aj ľutuje dnes kosil a volal syna pomôcť ten povedal, že príde a sa pozabudol tak prišiel a povedal, že mu ďakuje za pomoc, že mu to nabudúce vráti.Ako malé decko.Myslite, že má andropauzu?Pribral, začínajú mu rednut vlasy v robote je nespokojný a ešte aj zarypava do mňa.Chodiaca zlosť.co s ním?už som ho posielala aj k psychológovi, že mám ísť ja on je v poriadku a nervózny je akurát zo mňa.
Depresia moze byt priznakom andropauzy
je to depka, moze mu zacinat depresia, lebo starne... netreba si to všímať. My sme to riešili liekmi a pohybom a je to lepšie... takisto sme zmenili iste veci v živote a pomohlo...

Ahoj, ja si myslim, ze to co opisujes je u neho take celkove vyhorenie zo zivota. Skuste spolu len vy dvaja nejaky novy relax, oddych napr. pri sporte, turistika, biky....proste cistit hlavu a oddychovat. Drzim palce.