icon

Mužovi sa nepáčia moje prsia po dojčení

22. apr 2022

Muž mi povedal, že sa mu nepáčia moje prsia, predtým sa mu páčili. Po kojení sú samozrejme troška horšie. Zmenšili sa, mam na nich strie, nie sú tak pevne....
Zabolelo ma to.... o plastike sme sa bavili, ale stále nie som 100% stotoznená z týmto zákrokom....
Čo je podľa vás správne riešenie?

Strana
z4
karolinakr
27. apr 2022

Ked ti to tak hrozne vadi, daj sa do skupiny Silikonove prsia, naozaj su tam velmi pekne premeny, ale ma to aj negativne učinky, necitlivost a podobne..treba si zistit dopredu, aby si nebanovala potom, len ked sa kvôli nemu na to daš, trvaj na tom, že bude on mat tehličky na bruchu..Niečo za niečo...Nie, ze on s nadvahou ta bude šikanovať

karolinakr
27. apr 2022
shee11
Autor odpoveď zmazal
mamkalentedkova
27. apr 2022

Mne samej sa moje prsia nepáčilo už po druhom dieťati..teraz dojčím tretie a je mi jasné ,že to bude ešte horšie .Iná možnosť ako zákrok nebude ,ak sa chcem sama sebe páčiť .Len keby chcel muž zasponzorovat 😂😂😂

zdenkastanka
27. apr 2022

Jezis🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️pred celou partiou a tebou (!!) Chvalil casnickyne prsia?to mu nikto na to nic nepovedal?prepac ale tvoj muz je dobry kus vola! By som ho tam tak zhodila pod ciernu zem pred vsetkymi ze by siel s hanbou domov... normálne ma vytocil!

zdenkastanka
27. apr 2022

@ninka99865 coze penis ale zacala by som " jaaaj ten fero zo strednej, pocujte minuly tyzden som ho stretla, pocujte on sa vobec nezmenil,.stale je taky sexy ( pritom by som sa teatralne ovievala rukou), aj po tolkych rokoch... a to telo vysportovane ,vravel mi ze robi fitnes trenera a ze by mi dal aj privatne hodiny keby chcem" 🤤🤤🤤🤤🤩

autor
27. apr 2022

@zdenkastanka no, pred všetkými co tam boli. Cítila som sa ako totálna... A divil sa že som ostala smutná... A nie, všetci boli ticho.

zdenkastanka
27. apr 2022

No viem si to predstavit ako si sa citila.. preto ma to nastvalo aj za teba. No ten by si to este vyzral doma.ze mu nie je blbo?ze sa choval ako hovado?to si mu nic na to nepovedala ???

ivetta1234
27. apr 2022

@autorka 😲😲😲 kde bývate? normálne ho prídem kopnúť medzi nohy 🍒

akbara77
27. apr 2022

Správne riešenie je vymeniť muža

autor
27. apr 2022

@zdenkastanka ja som mu povedala, aj doma aj dnes. Že čo robím cirkus. Že on len normálne skonštatoval. Že to aj slepý by videl aké mala prsia.

zdenkastanka
27. apr 2022

A čo ked mala... tak sa mal pozriet a koniec .a nie sa nad nimi rozplyvat jak hotentot...

ryan87
22. júl 2022

Viete aj mne sa uz stalo že prsia partnerky prestali byť pre mňa atraktívne aj keď za iných podmienok a za svoj postoj niesom na seba hrdý, ale sú veci ktoré dokážeme ovplyvniť a ine nie. Jeho názor netreba skritizovať, len ho stačí brať na vedomie ale akákoľvek zmena na tele musí byť s vlastného presvedčenia a nie jeho.

mirithia
17. sep 2024

Nedavaj si robiť silikóny. Pozri si jeden rozhovor na YouTube s Barborou Kropáčkovou a budeš prekvapená...

Strana
z4