icon

Myšlienky na bývalého

denia3
13. apr 2022

Ahoj te.Ja neviem aki to napisat,ale chodila som 7 rokov s jednym chlapcom,moc sme sa lubili.Opustila som ho Jr to uz 15 rokov,a pred rokom ma zozieraju myslienk na neho,dennodenne na neho myslim.Ja neviem,co si mam mysliet o tom.Mam muza aj deti.Ja neviem preco po 6olkych rokoch. Aj som chcela volat mu,porozpravst sa s nim,poziadat ho o odpustenie,ale on nema mobil na seba, ani socialna siet.Ja neviem co mam robit.Dakujrm

lucia7933
13. apr 2022

ked mas uz muza a deti..asi by bolo lepsie nechat minulost minulostou...teda ak svojho muza milujes

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
daniela2202
14. apr 2022

@denia3 venovať sa rodine

madeline1
14. apr 2022

@denia3 keď naňho myslíš denno denne nejaký dôvod tam bude...ideálne by bolo vyriešiť ten dôvod...určite sa naňho nevieš nakontaktovať a porozprávať sa s ním?

oli18
14. apr 2022

@denia3 po 15tich rokoch sa mu chces ospavedlnovat? To nemyslis vazne. Nezhadzuj sa.

marcellka32
14. apr 2022

Je možné, že už dávno na teba zabudol, má rodinu, nemyslí na teba....zi svoj život ďalej, ries svoj vzťah, ak máš veľa voľného času tak rob čo ťa baví, aby ti myseľ nebehala preč za nim

vandicka7
14. apr 2022

Je to uz davno, ty si inde aj on, skus to hodit za hlavu, neriesit, bude ti lepsie, nekaz si co mas.

denia3
autor
25. apr 2022

@madeline1 no neviem sa s nim nakontaktovat.Nie je nikde registrovany.Jemu nedavno mama umrela,tak mi to je luto.Byvat viem kde byva.Ale nechcem tam ist,lebo mozno ma zenu,dieta.Ja svoj vztah nemienim nicit, mam dobreho muza,deti .Ale odkedy viem,ze uz nema nikoho a nasi ho stretavaju a pyta sa aj na mna,tak na neho myslim denne,boli sme spolu 7 r.