Myslím, že toto nie je v poriadku
Dobrý večer, píšem preto že som pridala príspevok na môj profil Facebooku volalo sa to že: všetka úcta tým ktorý povedia nie!! Som zadaný!!. Môj priateľ mi dal na to srdiečko že ano pravda. A pritom on písal a volal von iné ženy. Na kávu alebo proste von že či sa uvidia alebo tak. Napísala som mu že ty hovoríš že je to pravda ale robíš úplný opak. Voláš von iné ženy. Napísal mi na to že to zo srandy, urazil sa a išiel spať.
@lajlaa555 to je ten co je hotovy z vlastnej sesternice??vykasli sa na neho.utekaj od neho ..
@zdenkastanka áno
@lajlaa555
Dievča a ty si pri zmysloch?
V momente, ked vezme mobil, nuti ta k niecomu - volaj policajtov.
O tomto informuj svojich rodicov, nezdvihaj mu telefon.
Ty vazne takemuto debilovi ides davat poslednu sancu?
Chces dopadnut ako aj kopec zien tu, co ziju s debilmi, maju 2-3 deti a najblizsich 20 rokov sa nebudu schopne osamostatnit?
@lajlaa555 Zmen nazov diskusie na : Nie som v poriadku.
@zmrzlinka2021 kiez by
@lajlaa555 A preco by normalna baba isla nieco skusat s nejakym kurevnikom?🙉
Ocividne chlapec nasiel co hladal..
@lajlaa555 byt tebou, ziadna posledna sanca. Dovi... dievca,mas na lepsieho... toto nie je chlap na rodinny zivot.to chces akoze zbytok zivota (alebo hoci len par rokov) stale sa trapit ze komu pise, s kym chodi von a kade tade?a este ti nadava ?no to vobec...
@zdenkastanka napíšem mu a bloknem ho
@lajlaa555 hlavne sa znova nenamotaj na sladke reci... koniec... dovi... dopo... uz si moze slobodne behat za ktorou len chce.
Asi moc uz moc stara a tymto problemom nerozumiem. Precitala som si to 3 krat a nic
@miadi mam znamu na vyske a tiez mi povedala, ze jej spoluziacky si tu vymyslaju temy a robia srandy..
Proste baby maju z toho šovku a niektore sa tu vypisuju ozlomkrky
@zmrzlinka2021 je tu vela trolllov posledne roky vacsina tem anonymnych. Ja stym na 99% ratam ked pisu hluposti ze su trollky.
@miadi podla mna by mali zrusit tieto "anonymne" nicky - znizuje to brutalne uroven MK

@ckocka čo ak by vám zobral mobil...