Myslíte na iného
Ženy len tak vo všeobecnosti .. tie ktoré ste vydáte zadané zasnúbená .. napriek tomu že milujete svoju polovičku a máte spolu aj záväzky .. zvyknete myslieť na iného muža ?
Nemám dôvod 🙂čo som chcela, to mám a som veľmi spokojná 🎉👌
Preboha každá to robíme 🤦♀️ myšlienky zabehnu kade tade.
@kalifka áno priznám sa fantazirujem 😂😂 občas keď mám slabú chvíľku alebo sme mega pohadany ale reálne by som z nikym nič nemala na to nemám gule 😂😂😂
@viestta pokiaľ pri sexe nemyslíš na syna, tak je všetko v poriadku, hehe
@marhulka13 nebolo specifikovene kedy sa tie myslienky maju uberat inde
nie nemyslim na ineho mna chlapi nezaujimaju okrem tych mojich 😁muz a syn. 😍ale urcite nie si nenormalna ked mas take fantazie. Len to znači ze nie si spokojna stym co mas doma.
Tak mu napis;)
@michelias pisem len, ze cloveku sa to stat moze, ze mu niekto zaimponuje, ale pisem vyssie, ze zalezi na tom, ci myslienky na ineho cloveka bude rozvijat atd. Tak si tieto poznamky nechaj pre seba.
@janetinka27 presne aj ja mám takýto názor ako ty záleží ako sa človek k svojim myšlienkam postaví či chce ďalej rozvíjať myšlienky a prísť do bodu kedy začne kontaktovať toho na koho myslí alebo si myšlienky nechá ujsť a pokračuje vo svojom reálnom živote
@gipsy11 nemôžem ani to nepripadá do úvahy ..
Myslím, ale nie ako na sexuálny objekt, myslím na kamarátov z partie ako sa asi majú, nevideli sme sa s ponieiktormi aj 12-15 rokov.
Ďalej myslím na bývalých kolegov, s ktorými sme si ľudský sadli, ale tiež museli z tejto diéty, kde si ledva nájdeš prácu odísť.
Pre mňa je môj manžel stred vesmíru. Samozrejme aj moje deti, ale tie sú stredom iného vesmíru.
Popravde som s manželom 13 rokov a ani raz som nepomyslela, ani nepozrela na iného chlapa ako na sexuálny objekt. A to ten môj nie je nejaký model z katalógu. Len ho proste milujem

Ano. Na jedného, s ktorym som mala romanik pred manželstvom. Ja som ho strašne chcela, on mňa nie. Chvalabohu. Ale často na neho myslím. 🤦