icon

Myslíte na iného

18. apr 2023

Ženy len tak vo všeobecnosti .. tie ktoré ste vydáte zadané zasnúbená .. napriek tomu že milujete svoju polovičku a máte spolu aj záväzky .. zvyknete myslieť na iného muža ?

Strana
z2
ankare
18. apr 2023

Ano. Na jedného, s ktorym som mala romanik pred manželstvom. Ja som ho strašne chcela, on mňa nie. Chvalabohu. Ale často na neho myslím. 🤦

casavina
18. apr 2023

Nemám dôvod 🙂čo som chcela, to mám a som veľmi spokojná 🎉👌

sszuzu8
18. apr 2023

Preboha každá to robíme 🤦‍♀️ myšlienky zabehnu kade tade.

autor
18. apr 2023

@kalifka áno priznám sa fantazirujem 😂😂 občas keď mám slabú chvíľku alebo sme mega pohadany ale reálne by som z nikym nič nemala na to nemám gule 😂😂😂

marhulka13
18. apr 2023

@viestta pokiaľ pri sexe nemyslíš na syna, tak je všetko v poriadku, hehe

viestta
18. apr 2023

@marhulka13 nebolo specifikovene kedy sa tie myslienky maju uberat inde

michelias
Odpoveď bola odstránená
miadi
18. apr 2023

nie nemyslim na ineho mna chlapi nezaujimaju okrem tych mojich 😁muz a syn. 😍ale urcite nie si nenormalna ked mas take fantazie. Len to znači ze nie si spokojna stym co mas doma.

gipsy11
18. apr 2023

Tak mu napis;)

janetinka27
19. apr 2023

@michelias pisem len, ze cloveku sa to stat moze, ze mu niekto zaimponuje, ale pisem vyssie, ze zalezi na tom, ci myslienky na ineho cloveka bude rozvijat atd. Tak si tieto poznamky nechaj pre seba.

autor
19. apr 2023

@janetinka27 presne aj ja mám takýto názor ako ty záleží ako sa človek k svojim myšlienkam postaví či chce ďalej rozvíjať myšlienky a prísť do bodu kedy začne kontaktovať toho na koho myslí alebo si myšlienky nechá ujsť a pokračuje vo svojom reálnom živote

autor
19. apr 2023

@gipsy11 nemôžem ani to nepripadá do úvahy ..

majulino
19. apr 2023

Myslím, ale nie ako na sexuálny objekt, myslím na kamarátov z partie ako sa asi majú, nevideli sme sa s ponieiktormi aj 12-15 rokov.
Ďalej myslím na bývalých kolegov, s ktorými sme si ľudský sadli, ale tiež museli z tejto diéty, kde si ledva nájdeš prácu odísť.
Pre mňa je môj manžel stred vesmíru. Samozrejme aj moje deti, ale tie sú stredom iného vesmíru.
Popravde som s manželom 13 rokov a ani raz som nepomyslela, ani nepozrela na iného chlapa ako na sexuálny objekt. A to ten môj nie je nejaký model z katalógu. Len ho proste milujem

Strana
z2