icon

Naozaj má každá žena divoké obdobie?

pupavka234
28. máj 2024

Raz som tu čítala na koníku, že každá žena má tzv. "slutty phase", proste divoké obdobie keď sa to skončí v posteli na prvom alebo druhom rande. Ja som také divoké obdobie naozaj mala keď som bola študentka, mala som asi 22. Trvalo asi pár mesiacov. Predtým som bola "slušná" a zdržanlivá aj opatrná, aj potom, keď so obdobie prehrmelo. Ale počas tých pár mesiacov som naozaj mala sex aj na prvom rande a stalo sa mi to so 4 mužmi. Viem, že nie každá žena si tým prejde, ale naozaj je to bežné, mať takéto divoké obdobie?

Strana
z3
oli18
28. máj 2024

Bezne to urcite nie je, je to individualne.

tiezjedna
28. máj 2024

Niečo na tom bude. Osobnú skúsenosť nemám, ale dve kamošky chytila takáto šajba po rozvode😂

unicornlady
28. máj 2024

Nikdy som o tom nepočula. A ani neviem o niekom, kto to tak mal.
Ak niekto tvrdí, že je to bežné, tak si chce len sám pred sebou ospravedlniť takéto správanie.

tiezjedna
28. máj 2024

@unicornlady na tom nie je nič na ospravedlňovanie. Je to každého vec😉

lamonita
28. máj 2024

Konkrétne s tým pojmom som sa nestretla, ale ano, sú také životné etapy. Aj ja som mala. Je to individuálne a prudko osobné, u žien niekedy aj odsudzovane. preto odporúčam nechať si takéto veci pre seba😉

brrunetkaa
28. máj 2024

@pupavka234 ja som tiež také mala počas VŠ, veeeľa párty a nejaké nezáväzné radovanky a hodnotim to ako super obdobie vzhľadom na môj vek a situáciu 😀

trema
28. máj 2024

Nie, ja som takuto stetkovsku fazu nemala

pupavka234
autor
28. máj 2024

@brrunetkaa ja tiez, mna to celkom bavilo, skusit to s roznymi muzmi, a rozbalit si stale ineho chlapa ako kinderko 😅

lindous
28. máj 2024

Môj jediný sex na prvom rande dopadol tak, že ma už pár rokov “otravuje” a termín svadby je dohodnutý 😂😂 ani som nikdy nejak nerandila s rôznymi mužmi, takže mňa toto tiež obišlo… ale mám kamošky, ktoré si takýmto spôsobom užívajú, nesúdim, no je to skôr menšina, takže by som určite nepovedala, že to tak ma každá ani že to je úplne bežné

naneta258
28. máj 2024

@pupavka234 ja son takéto obdobie nemala😀

0silvia0
28. máj 2024

@pupavka234 no veď dobre, kinderkové radovánky sú jedna vec, ale nie je tam strach z rôznych hpv vírusových ochorení? Lebo keď má žena divoké obdobie, tak môže mať aj muž divoké obdobie a odovzdávať si genitálne bradavice napríklad alebo iné šmakociny no čo ja viem... ja by som sa bála to až takto preháňať

naneta258
28. máj 2024

@0silvia0 ja by son spala len s mužom o ktorom viem co je zač a aj to s ochranou a nie na prvých stretnutiach 😀

bellaa3007
28. máj 2024

Spávať som nespávala s mužmi, ale ked som začala chodiť na VŠ a mama ma nemala konečne pod dohladom chodila som aj každý den s iným chalanom von. Žiadne bozky, sex jednodicho som chcela spoznávať nových chlapov😀

naneta258
28. máj 2024

@pupavka234 mam pocit že ja som cely život zdržanliva a aj budem. Osobne sa mi hnusi vyliezť do postele s človekom, o ktorom nič neviem a brat to ako jednorazovku. Som citovo založený človek a toto naozaj nedokážem.

alex49
28. máj 2024

Nepoznám žiadnu takú zenu🤔

naneta258
28. máj 2024

@alex49 asi preto ze sa v takých kruhoch nepohybujeme 😀

tiezjedna
28. máj 2024

@alex49 že ju nepoznáš neznamená, že ich v okolí nemáš😉 Akurát si to žiadna na čelo nevytetuje a ani to nebude dávať do pléna ako predmet spoločenskej konverzácie😉

petronellla87
28. máj 2024

@pupavka234 ja som to tiež mala🤣 niektoré kamošky to nemali vôbec a niektoré ženy (aj muži)to majú celý zivot😅

pupavka234
autor
28. máj 2024

@0silvia0 Ano suhlasim, stale som bola opatrna a pouzivala ochranu

pukina
28. máj 2024

Hahaha, ano, tiez som mala take obdobie x rokov dozadu, ked som bola cerstvo po rozchode. Asi som sa potrebovala vyburit :D ale trvalo to par mesiacov a nebolo to hlavne o sexe, skor som mala nejaku taku potrebu sa presvedcit o tom ze sa chlapom pacim, kedze moj ex bol idiot. a potom uz ma to prestalo bavit, no bolo to super party obdobie :D

thoughtfulweirdo
28. máj 2024

Mám 27 a zatiaľ som také nemala, možno neskôr, keď ma chytí kríza stredného veku 😅

janulka1802
28. máj 2024

Nie, každá žena nemá také divoké obdobie.

jaskolka
28. máj 2024

Budem mat 42 a nemala som nikdy takéto obdobie, ani ma to nikdy nelákalo. Ani v úplnej mladosti, kedy by bolo kopec príležitosti, mali záujem mnohí muži. 😆Proste nie. Mala som dvoch sexuálnych partnerov vrátane manžela.
Takže podľa mňa je to individuálne, a záleží od samotnej povahy ženy

kiki68
28. máj 2024

Kazdy ma rozne obdobia, stretavam v praci zeny c co sa pochvalia tym, ze maju toto obdobie niekde od 50 rokov vyssie. Takze na niekoho asi dojde neskor 😂 Minule nam teta ukazovala objavy z tinder, ta si normal prenajala byt v inom Bundesland a doma to hra na poctivu rozvedenu/ ovdovelu zenu a o par km dalej to fici s dalsimi par kamoskami vo velkom. A chlapov maju zjavne hafo😂 Ja ludi nesudim, takze ked vedia so sebou zit, nech su aj the slut of the year 😃

minenkak
28. máj 2024

@pupavka234 a veď každý nech si užíva život ako to jemu príde vhodné ,ak tým neobťažuje iných ľudí

januska12323
28. máj 2024

Nemala som také obdobie a dúfam ani mať nebudem. To už by som radšej išla za prachy nech z toho niečo mám 😁.

heln
28. máj 2024

@pupavka234 asi som nieco zmeskala, lebo ja som take obdobie este nemala.

xnatalkax
28. máj 2024

Ano mala, doteraz som si myslela ze som jedina 😆

minenkak
28. máj 2024

ja nechápem ,že niekoho zaujíma sexuálny život iných ľudí

danica2711
28. máj 2024

@pupavka234 stáva sa. No a čo? Aj to patrí k životu (komu áno, komu nie, každého osobná vec)

Strana
z3