icon

Navždy sama

27. jan 2022

Pekne zdravim.Ak si to niekto prečíta do konca,budem rada.Tento príspevok píšem s velkou ťažobou a smútkom v duši.Mam 21 rokov a doteraz som nezažila lásku.Vždy ma mrzelo aj na strednej škole,ako spolužiačky čakal frajer pred školou alebo ako som stretávala pariky v meste.A ja som bola stále sama. Chodila som pred koronou s kamoškou na diskotéky, posedieť do baru medzi mladych,na rôzne akcie, mládežnícke stretka ale aj tak som nikdy nikoho nespoznala.Nemyslim si žeby som bola škaredá,mám dlhé vlasy,postavu ok, starám sa o seba.Ale aj tak nič..Mám len milenca,ale neviem necitim momentálne z jeho strany nejaku lasku..Vždy som túžila po takej obojstrannej láske,ktorá mi doteraz nebola dopriata a myslím že ani nebude,inak by to už prišlo..Proste po niekom kto by ľúbil len mňa.. Mrzí ma, že to asi nezazijem.Ako sa zmieriť stým?ako sa zmieriť stym že asi ostanem sama do konca života? Myslím že ak to neprišlo doteraz,nepríde to nikdy.A predsa,človek nikdy nevie koľko na tomto svete bude, takže prosím nepíšte mi že mam pred sebou cely život,keď to možno nieje pravda..Ako sa stým všetkým vyrovnať? Je natom niekto podobne alebo bol?

autor
27. jan 2022

@viestta ale ja sex potrebujem,bez neho by som bola viac frustrovana...máme svoje pudy

autor
27. jan 2022

@brembo ale ja sex potrebujem a bez neho by som bola ešte horšie natom..ľudia potrebujú sex či?

autor
27. jan 2022

Proste aby som to uviedla na pravú mieru..Milenca zbožňujem a sex ešte viac.. Určite nebudem bez sexu čakať na princa na bielom koni

ckocka
27. jan 2022

To je v poriadku, len rozlišuj účelový vzťah na sex a ten nejaký tvoj ideálny - proste pozeraj sa na to reálne.

ladycat2021
27. jan 2022

Ja som zazila normalny vztah az ked som mala 23 rokov. Bola som sice s jednym 8 rokov, ale da sa povedat, ze to poriadny vztah ani nebol. Takze hlavu hore. Urcite sama nebudes. Ked nebudes hladat, tak vtedy najdes. Mne sa to stalo uz 2x. A urcite nie som sama komu sa takto podarilo ,,najst" si partnera. 😉

brembo
Autor odpoveď zmazal
viestta
Odpoveď bola odstránená
brembo
Autor odpoveď zmazal
liljana
27. jan 2022

Nebude to covidom? Ludia sa nestykaju, sedia doma, maju ruska. Alebo robis nieco zle. V tom veku by mal byt skor problem sa zbavit otravnych napadnikov.

autor
27. jan 2022

@brembo nemám tých milencov 5 ale len jedného..to je snad normálne..a z nedostatku sexu vznikaju frustracie

autor
27. jan 2022

@viestta tak niesom žiadna mníška...a chlapi aj tí normálni ktorí niesu vo vzťahu maju milenky..takže názory iných ma nezaujimaju...a milenec je ženaty chlap takže on sa stym rozkrikovat nebude

autor
27. jan 2022

@brembo milenec je ženaty,takže určite sa stym nebude chvalit

brembo
Autor odpoveď zmazal
ladycat2021
27. jan 2022

Ja som bola najdlhsie priblizne 1,5 roka bez sexu... ja osobne som sa frustrovana necitila.. ale kazdy sme iny .. no tak chudak jeho zena ... to sa fakt nema s cim chvalit 🙄

brembo
Autor odpoveď zmazal
ladycat2021
27. jan 2022

@brembo ani sa nema s cim chvalit .. ja lutujem jedine jeho zenu a deti ak maju 😔

autor
27. jan 2022

@brembo aj chlapi majú milenky ak niesu zadaní prečo by zrovna ja som mala mať problém?či si mysliš,že chlap ktorý neje vo vztahu drží celibát?

viestta
Odpoveď bola odstránená
brembo
Autor odpoveď zmazal
ladycat2021
27. jan 2022

@brembo ved da sa bez toho zit .. su aj dolezitejsie veci ako sex .. alebo sa mylim ?

viestta
Odpoveď bola odstránená
brembo
Autor odpoveď zmazal
zmrzlinka2021
27. jan 2022

@autorka a co je na tom, ze zostanes na ocot.
Ved mozes:
- mat tych svojich postarsich milencov, co si s tebou uziju
- cestovat
- mat psika, ci macku
- urobit si vsetky mozne kurzy, ucit sa jazyky
- turistikovat
- robit charitu
- robit karieru

viestta
Odpoveď bola odstránená
brembo
Autor odpoveď zmazal
sssss123
27. jan 2022

Pripomínaš mi moju kamošku, tiež mala obdobie keď potrebovala sex každý deň, neviem či vedela porátať s koľkými sa vyspala kým sa vydala, A na každom prvom rande riešila či dotyčný chce mať deti, tie už má, tak je spokojná. Ale podarilo sa ,,až" po tridsiatke.
Takže nezúfaj, nie je všetkým dňom koniec.

autor
27. jan 2022

@zmrzlinka2021 ďakujem pekne,tie možnosti sa mi celkom pozdávajú

ladycat2021
27. jan 2022

@viestta inak to ani nemoze byt ze ? 😂
@brembo odpovedi rozumiem samozrejme 🙂 len vies, su ludia ktori davaju sex na prve miesto 😀

sticker
autor
27. jan 2022

@viestta mňa nezaujíma to ako to ma on doma

viestta
Odpoveď bola odstránená