icon

Navždy sama

27. jan 2022

Pekne zdravim.Ak si to niekto prečíta do konca,budem rada.Tento príspevok píšem s velkou ťažobou a smútkom v duši.Mam 21 rokov a doteraz som nezažila lásku.Vždy ma mrzelo aj na strednej škole,ako spolužiačky čakal frajer pred školou alebo ako som stretávala pariky v meste.A ja som bola stále sama. Chodila som pred koronou s kamoškou na diskotéky, posedieť do baru medzi mladych,na rôzne akcie, mládežnícke stretka ale aj tak som nikdy nikoho nespoznala.Nemyslim si žeby som bola škaredá,mám dlhé vlasy,postavu ok, starám sa o seba.Ale aj tak nič..Mám len milenca,ale neviem necitim momentálne z jeho strany nejaku lasku..Vždy som túžila po takej obojstrannej láske,ktorá mi doteraz nebola dopriata a myslím že ani nebude,inak by to už prišlo..Proste po niekom kto by ľúbil len mňa.. Mrzí ma, že to asi nezazijem.Ako sa zmieriť stým?ako sa zmieriť stym že asi ostanem sama do konca života? Myslím že ak to neprišlo doteraz,nepríde to nikdy.A predsa,človek nikdy nevie koľko na tomto svete bude, takže prosím nepíšte mi že mam pred sebou cely život,keď to možno nieje pravda..Ako sa stým všetkým vyrovnať? Je natom niekto podobne alebo bol?

Strana
z4
mareka49
28. jan 2022

Možno keby si to napísal v 35.
Ale ani to ešte není veľa na lásku.
Ale 21?

loliki
28. jan 2022

Každý je strojcom svojho šťastia. Načo ti je milenec? Ty si nevážiš samu seba.

bennn
30. jan 2022

Jak mu dobre, má ženu, možno aj deti, a chodí si užívať s nejakou študentkou alebo absolventkou... čo to je za chlapa tvl. Normálny svinský hajzel. Zabudol na čo má pravú ruku alebo ženu? Nech sa najprv rozvedie a potom nech si hľadá iné známosti. Česť 0 bodov.

janetinka27
2. feb 2022

zase nejaky agent provokater, zboznujem sex, mam svoje pudy... take chalanske reci

barbinia
7. feb 2022

Mala som vzťahy ale i tak nemám pocit žeby ma nejak ľúbilo....možno áno ale chvíľkové tiež mam ten pocit ze proste ostanem sama lebo nie som pre niekoho dostatočne dobra nato aby vnímal mňa vnútorné nie len zovňajšok a bral ma aj z chybami ..ak chceš kľudne napíš súkromné správu 🙂

andrea112255
24. júl 2022

Ach jaj.. 21 vôbec nie je veľa.. Si úplne mladučká tak sa venuj sebe a užívaj si! Škoda že nemôžem vrátiť čas.. Najprv som mala 7 rokov vzťah od 16tich do 23..potom pauza a teraz budem mat 29 a bohužiaľ musela som ukončiť vzťah ktorý má psychicky úplne vyčerpával... Chcela by som byť teraz v tvojom veku nezadana a užívať si🙂...co mam povedať ja? :D na ďalší rok 30 na krku a chlapa nechcem teraz ani vidieť..

Strana
z4