icon

Nebaví ma intímny život s partnerom. Čo robiť?

13. apr 2026

Ahojte, mali ste niektorá tiež takého partnera ? Ak máme niečo intímne tak sa urobí len on a ja z toho nič nemám. Nebaví ma to už. Ak som sa ho pýtala že prečo neurobíme najprv mňa tak stále len naslubuje a nič z toho. Skúšala som sa s ním o tom rozprávať a vravel že on sa mi venuje dosť ale keď som počítala počet orgazmov z mojej strany po celom roku tak som sa vlastne ani neurobila. Oral taktiež je len z jednej strany a poslednýkrát keď som sa ho pýtala že by som chcela orál tak povedal že urobíme len jeho a nabudúce mňa čiže k tomu vlastne ani nedošlo lebo ma to odradilo. Odvtedy sme spolu nemali nič intímne lebo som sa vyhovorila že som ochorela 😞

Strana
z3
januska12323
14. apr 2026

On je blbec a ty si tiež hlúpa keď si nahováraš ako je inak fajn.

anonym_54bbc2
14. apr 2026

@anonym_autor nie,nemam takeho chlapa a ani by som nic take pri sebe nezniesla.Mojmu zalezi na mne.Nedosiahnem orgazmus tradicnym sposobom aj ked moj manzel nato ma🤣-cize sa musi narobit inak a to totalne ale napokon uz ma tak pozna,ze skoro vzdy orgazmus tym sposobom dosiahnem.No a jeho to tesi velmi🥰.Na druhej strane on tiez nie je bez orgazmu nikdy cize je to vzajomne.Sme dokonale zladeni🙂

pipimonterova
14. apr 2026
@anonym_autor

@1985murka8 alebo som rozmýšľala si nájsť milenca keďže partner je neschopný

@anonym_autor nehladaj si milenca.Najdi si noveho chlapa proste,noveho zivotneho partnera.Snad by si si takeho egoistu nechcela v zivote nechat.Toto milenec nevyriesi.Daj sancu inemu chlapovi ,ktory si ta zasluzi a bude mu na tebe zalezat.Nestracaj cas s milencom...

anonym_02f269
14. apr 2026

Ahoj mam to iste . Neviem dosiahnuť orgazmus. Sme spolu štyri roky a spočítam na rukách koľko som sa urobila za ten čas. Už mame dieťa a stále to je také. No už som sa mu aj priznala že sa mi nedarí. A vymýšľam si že som. A že na tom zapracujeme..

posledny
14. apr 2026

najhoršia vec aku chlap moze spravit je byt sebec zial je ich vela.
Ak mas chut napis súkromnú správu odkial si. Mame podobný problem.

jogy1984
14. apr 2026
@anonym_autor

@jogy1984 no vidíš a partnerovi to je úplne jedno že žena je nespokojná a hľadá na zoznamke milenca.

@anonym_autor na akej zoznamke . Je dosť možné že naraziš na nejakého čudaka . A kde bývaš . Malom meste je ťažko byť anonymný

autor
14. apr 2026
@posledny

najhoršia vec aku chlap moze spravit je byt sebec zial je ich vela.
Ak mas chut napis súkromnú správu odkial si. Mame podobný problem.

@posledny som z východného Slovenska. Prešov. Ty si odkiaľ ? Koľko máš rokov ? Máš deti ? Partnerka ako dlho ťa odmieta ? Ak Nebude diaľka problém tak kľudne môžme sa zoznámiť. Ja mám tiež svoje potreby

pasomnica
14. apr 2026

A kolko si s ním? 2 roky? Prečo ho nepošleš kade lahšie? To si taká zúfalá, že toto chceš trpieť do konca života? Jeho očividne sex ani nebaví, jeho baví max. tak keď sa odbaví, spraví si svoju potrebu a hotovo, tým to uňho končí asi nadobro, to už sa asi nezmení.

anonym_8ad702
15. apr 2026
@anonym_autor

@simsalabim čakala som asi v nejaký zázrak že sa zmení, len to trvá už 2 roky

@anonym_autor si nazorny priklad ako premarnit 2 roky zivota
Zeny poucte sa!

anonym_28883e
15. apr 2026

@anonym_autor ako citam si z PO, aj ja....41, single, zijem sam, skuseny a zena je vzdy na prvom mieste. Skusme dat kavu a povieme si viac. Ak mas zaujem, dam ti kontakt.

nominativ
15. apr 2026
@anonym_autor

@1985murka8 alebo som rozmýšľala si nájsť milenca keďže partner je neschopný

@anonym_autor irónia je, že si ako ľudia navzájom dokážeme lízať genitálie, ale keď treba niekomu povedať pravdu, tak to už nie. Radšej sa zvažuje milenec.

posledny
15. apr 2026
@anonym_autor

@posledny som z východného Slovenska. Prešov. Ty si odkiaľ ? Koľko máš rokov ? Máš deti ? Partnerka ako dlho ťa odmieta ? Ak Nebude diaľka problém tak kľudne môžme sa zoznámiť. Ja mám tiež svoje potreby

@anonym_autor ja som taktiež z východu okolie PP a SNV Presov mam na skok.
Ak mas chut napis súkromnú správu nech nespamujeme vlákno

anonym_9bb8d4
15. apr 2026
@nominativ

@anonym_autor irónia je, že si ako ľudia navzájom dokážeme lízať genitálie, ale keď treba niekomu povedať pravdu, tak to už nie. Radšej sa zvažuje milenec.

@nominativ podla mna by mu pravdu aj povedala, ale vie, ze by aj tak nic nezmenil. Skor nie je schopná/ nechce sa rozist. To uz vie asi iba ona sama. A ak som dobre pochopila jej nikto nic nelize

nominativ
15. apr 2026
@anonym_9bb8d4

@nominativ podla mna by mu pravdu aj povedala, ale vie, ze by aj tak nic nezmenil. Skor nie je schopná/ nechce sa rozist. To uz vie asi iba ona sama. A ak som dobre pochopila jej nikto nic nelize

@anonym_9bb8d4 ja som to písala všeobecne na ľudí, ani seba som nevylúčila z tejto skupiny. 🙂 Možno by bolo lepšie priamo povedať, že ju s ním nebaví spať. A keby sa nič nezmení stále, tak to riešiť. Na rozchod sa necíti, ale na milenca teoreticky áno. Čo aj tak bude viesť k rozchodu, pravdepodobne.

anonym_9bb8d4
15. apr 2026
@nominativ

@anonym_9bb8d4 ja som to písala všeobecne na ľudí, ani seba som nevylúčila z tejto skupiny. 🙂 Možno by bolo lepšie priamo povedať, že ju s ním nebaví spať. A keby sa nič nezmení stále, tak to riešiť. Na rozchod sa necíti, ale na milenca teoreticky áno. Čo aj tak bude viesť k rozchodu, pravdepodobne.

@nominativ ja som v podobnej situácii, preto ju trochu chapem. U nas sa nic nezmenilo ani po opakovanom prizvukovani, ako je to nahovno, ani sólo masturbacia, ani odmietanie sexu ani to, ze som k nemu nepríjemná. Tak hľadám aj ja pomaly 😃

jogy1984
15. apr 2026
@anonym_9bb8d4

@nominativ ja som v podobnej situácii, preto ju trochu chapem. U nas sa nic nezmenilo ani po opakovanom prizvukovani, ako je to nahovno, ani sólo masturbacia, ani odmietanie sexu ani to, ze som k nemu nepríjemná. Tak hľadám aj ja pomaly 😃

@anonym_9bb8d4 a kde hľadáš

anonym_9bb8d4
15. apr 2026
@jogy1984

@anonym_9bb8d4 a kde hľadáš

@jogy1984 u susedov

letfenixa
16. apr 2026
@nominativ

@nominativ súhlasím. Pravdu mu nepovie, lebo "by sa urazil", ale hľadať milenca si plánuje. Veľmi nedospelé.

greywolf
16. apr 2026

@anonym_autor to je kkt, najdi si nieco lepsie. Co by som ja dal kedysi za taku akcnu iniciativnu babu. 😀

anonym_0beea2
16. apr 2026

Nakoniec najde niekoho a zas bude nova téma. Sex s malým penisom poraďte 🤣. Tazka doba 🤣

karolinakr
Dnes o 10:01

partner lenivy čokolvek urobiť a sam vždy uspokojený, čoskoro už s parohami, ked dojde na pravdu, len vyplešti oči - I didn't see that coming

Strana
z3