Nechať sa zbaliť mladším mužom pre zábavu?
Mám niečo malo cez 35, roky single a bez sexu…pokukuje po mne vo fitku mladý sympos, ale ten ma odhadom 22-23, nech nezerem 25….nechali by ste sa zbaliť pre dočasnú zábavu takýmto mladým? On by sa pri mne veľa nenaučil, napriek veku nemám extra skúsenosti…ale zas panicky strach z tehotenstva a neviem, či by si to taký mladý vedel napriek kondomu ustrážiť. Téma vyzerá hlupo, ale je reálna. Nejako sa mi vyhýbajú rovesníci. Ozaj stretávam cca 40+ alebo mladých, nikoho na založenie rodiny. Tak som si povedala, že aspoň trocha zábavy by som chcela.
@anonym_eb9083 celý život pozerám na dôstojnosť…a mám akurát suchoty a najlepšie roky preč
@anonym_autor tak snad si sa poucila a vies co mas robit. Trosku sa usmej, nebud nedostupna…Mam 40+ a balia ma mladsi, kedze som stastne vydata, tak neriesim. Ak by som nebola stastne vydata, tak riesim a vyberam hrozienka z kolaca…
ja som mala 37, on mal 22 😁 ale netusil, ze mam tolko, ked som povedala, dnes je tomu uz 9 rokov ma mladu zenu a dieta a stale nevie na mna zabudnut a chcel sa stretnut, doma pri krize som v 43 nasla 22, teda on mna, za mna super

@anonym_autor Nie. Veď máš snáď nejakú dôstojnosť.
@anonym_eb9083 celý život pozerám na dôstojnosť…a mám akurát suchoty a najlepšie roky preč