icon

Nechať sa zbaliť mladším mužom pre zábavu?

7. apr 2026

Mám niečo malo cez 35, roky single a bez sexu…pokukuje po mne vo fitku mladý sympos, ale ten ma odhadom 22-23, nech nezerem 25….nechali by ste sa zbaliť pre dočasnú zábavu takýmto mladým? On by sa pri mne veľa nenaučil, napriek veku nemám extra skúsenosti…ale zas panicky strach z tehotenstva a neviem, či by si to taký mladý vedel napriek kondomu ustrážiť. Téma vyzerá hlupo, ale je reálna. Nejako sa mi vyhýbajú rovesníci. Ozaj stretávam cca 40+ alebo mladých, nikoho na založenie rodiny. Tak som si povedala, že aspoň trocha zábavy by som chcela.

Strana
z2
autor
7. apr 2026
@anonym_eb9083

@anonym_autor Nie. Veď máš snáď nejakú dôstojnosť.

@anonym_eb9083 celý život pozerám na dôstojnosť…a mám akurát suchoty a najlepšie roky preč

anonym_bfcede
7. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_eb9083 celý život pozerám na dôstojnosť…a mám akurát suchoty a najlepšie roky preč

@anonym_autor tak snad si sa poucila a vies co mas robit. Trosku sa usmej, nebud nedostupna…Mam 40+ a balia ma mladsi, kedze som stastne vydata, tak neriesim. Ak by som nebola stastne vydata, tak riesim a vyberam hrozienka z kolaca…

evkatk
7. apr 2026

Si obyčajná úbohá handra. To nemáš v sebe ani trocha hrdosti a dôstojnosti?

anonym_aba536
7. apr 2026

ja som mala 37, on mal 22 😁 ale netusil, ze mam tolko, ked som povedala, dnes je tomu uz 9 rokov ma mladu zenu a dieta a stale nevie na mna zabudnut a chcel sa stretnut, doma pri krize som v 43 nasla 22, teda on mna, za mna super

anonym_882b00
8. apr 2026

Tieto rady tu... Daj si spravit dieta. Autorka ma viac rozumu ako tie, ktore radia. Keby si ten chlapec precital diskusiu, tak by ho to chichotanie nad cinkami preslo.

moonlight1210
8. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak sa usmej a zistis, ci za tebou pozera, lebo nieco s tebou chce, alebo ho na tebe len nieco zvlastne zaujalo.

Ak nieco chce, daj tomu sancu, len ak si vies ustrazit snivanie. Aby si sa po dvoch mesiacich nevidela uz v bielom a nemala predstavu o rodinke.

Preco ano - zmeni sa cele tvoje vyzarovanie. Budes uvolnenejsia, bezprostrednejsia, sebavedomejsia. Spokojna. A aj naozaj trochu vyzorovo rozkvitnes (to robia hormony).
Zadana zena casto zistuje, ze zrazu ma cele okolie zaujemcov a napadnikov. Az si hovori: Kde ste doteraz docerta vsetci boli zalezeni, chlapci?
Zvysi sa tvoja sanca, ze stretnes konecne muza na vztah.
(Ak nenadobudnes dojem, ze teraz by si mala byt mlademu verna.)
Alebo vznikne moznost, ze naozaj ziskas s tymto mladym dozivotny vztah, ktory vydrzi (stava sa i to, ak on je rozumovo stara dusa v mladom tele).

Preco nie - riziko neplanovaneho tehotenstva. Riziko, ze sa zamilujes a budes mu chciet byt verna (dalsie stratene mesiace, roky). Po rozchode budes este viac deprimovana a citit sa staro (hlavne ak to vydrzi len par mesiacov a on strati zaujem ako prvy.). Mozete sa nadalej stretat na rovnakych miestach, aj ked o to nebudete uz stat (mozna nutnost zmeny fitka a prostredia, kam chodis napr. behat. Ale moze to vyriesit on svojim premiestnenim. Alebo to zvladnete na urovni.)

sashabb
8. apr 2026
@evkatk

Si obyčajná úbohá handra. To nemáš v sebe ani trocha hrdosti a dôstojnosti?

@evkatk úbohá si akurát ty. 🙊 panebože ...

autor
8. apr 2026
@sashabb

@evkatk úbohá si akurát ty. 🙊 panebože ...

@sashabb Táto často píše takéto blbosti. Podľa mňa žije v nejakej zemlanke a pľuje jed na okolie.

anonym_3d7473
8. apr 2026
@anonym_af9e94

@anonym_autor nebud hnusna a nekaz mu zivot.

chod do toho a uzi si. Zijes len raz. Len sa nezamiluj, aby si potom neplakala.
@anonym_af9e94 preco by mu kazila zivot preboha?

anonym_af9e94
8. apr 2026
@anonym_3d7473

chod do toho a uzi si. Zijes len raz. Len sa nezamiluj, aby si potom neplakala.
@anonym_af9e94 preco by mu kazila zivot preboha?

@anonym_3d7473 keby to bolo opacne, ze sem napise tridsiatnik ktory si vo fitku vyhliadol 20 rocnu babu, ze sa chce len zabavit s nou, kolke z vas by ste mu najradsej vyskriabali oci hovadu jednemu?

anonym_af9e94
8. apr 2026

@anonym_autor dufam ze aj teba si vyhliadne nejaky co sa bude chciet len zabavit. Potom nezabudni zalozit temu ake svine su vsetci chlapi.

anonym_3d7473
8. apr 2026
@anonym_af9e94

@anonym_3d7473 keby to bolo opacne, ze sem napise tridsiatnik ktory si vo fitku vyhliadol 20 rocnu babu, ze sa chce len zabavit s nou, kolke z vas by ste mu najradsej vyskriabali oci hovadu jednemu?

@anonym_af9e94 Mas pravdu, ale tebou opisany vekovy rozdiel je bezny na vztah. Vekovy rozdiel uvedeny autorkou napoveda, ze by tam mohlo ist skor o nezavaznu zabavu. Co ale nemusi byt pravda.
Na druhej strane, ak suhlasia so zabavou, alebo vztahom oabaja, tak je to v poriadku.

anonym_a42b58
8. apr 2026
@anonym_autor

@sashabb Táto často píše takéto blbosti. Podľa mňa žije v nejakej zemlanke a pľuje jed na okolie.

@anonym_autor choď do toho...nikdy som nemala milenca, bola verná a ľutujem, že som si občas nevyhodila z kopýtka.

anonym_de1ec3
8. apr 2026

Chod do toho, prečo nie? Ja mam 42 a mam 28 ročného milenca, paráda. Neriešime, on už má 2 deti maličké, ja mam odrastene. Neriešime žiadne vážne témy, je nám spolu dobre, deti nechceme.... Uži si, za mňa super. Už by som staršieho nechcela 😁

anonym_47da78
8. apr 2026

Ja mam kamaratku, ktora ma skoro 40 a mladeho od seba o 15 rokov mladsieho milenca. Lebo to nie je partner, nikam spolu nechodia, len si uzivaju. Ona je uz ale v tej faze, ze by niekoho chcela, ze by s nim mala dieta, len s tymto nechce ani ona ani on. Lebo tak v tom veku sa uz tazsie hlada perspektivny partner.

anonym_46cc02
8. apr 2026

Odpoviem ti ako chlap, ktorého to tiež bavilo keď bol mladý, on ta pretiahne párkrát, možno iba raz keď to bude onicom, zabudni ze s tebou bude chodiť do kina atď. Nemyslím to v zlom, keď som bol mladý, tiež som pretiahol co sa dalo, dnes sa na tom smejem, už by som nechcel starú p...

anonym_af9e94
8. apr 2026
@anonym_3d7473

@anonym_af9e94 Mas pravdu, ale tebou opisany vekovy rozdiel je bezny na vztah. Vekovy rozdiel uvedeny autorkou napoveda, ze by tam mohlo ist skor o nezavaznu zabavu. Co ale nemusi byt pravda.
Na druhej strane, ak suhlasia so zabavou, alebo vztahom oabaja, tak je to v poriadku.

@anonym_3d7473 ale ja nepisem o veku, ale o tom, ako sa tu chce niekto len zabavit. Chalan sa mozno zalubi a co potom? Vsak ona sa chcela len zabavit...

evkatk
8. apr 2026

Iba handra ako autorka sa pre svoje pobavenie môže zahrávať s mladým chlapcom, takmer dieťaťom. Uvedomuje si, že mu môže aj ublížiť?

anonym_1fe5b1
9. apr 2026

Chod do toho a prosím potom nám daj vedieť čo nové 😄

mat1234
9. apr 2026

Ozvi sa mi

anonym_7d14f8
11. apr 2026

uprimne ak je toto realne (predsalen sme na konovi) ja by som ti radil urcite do toho ist. je v tejto spolocnosti strasny predsudok ze mladsi partner nie ale uz v tomto veku sa naozaj podla mna nemas coho bat. prinajhorsom si dobre uzijes ci z toho bude aj vztah uvidis casom. mozno je presne to co v zivote hladas a mozno si ty presne to co hlada on.

Strana
z2