Nechuť na sex

mara2010
11. okt 2023

Ahojte sme s manželom pár rokov pokiaľ sme nemali dieta sme mali super vzťah ako ho mame sa len častejšie hádame aj sex z mojej strany je na silu nemám takú chuť ako keď sme nemali dieta neviem ci to je únavou z mojej strany aj mi to je ľúto ze to takto dopadlo kedysi sme sa stále stiskali večer pred spaním vždy pusa. Teraz mam pocit ze si ma ani nevšimne.

anketkarka
12. okt 2023

@mara2010 a na čom sa hádate? Ako sa zmenil po dieťati on? Ako si sa zmenila po dieťati Ty? Všetko sa zmení dieťaťom, ale partnermi ste ostali stále.

mara2010
autor
12. okt 2023

@anketkarka kvôli jeho mame a vela krát sprostosti. 🙂 napríklad ze on chce ísť na vianoce ku nej a chce tam byt už týždeň pred Vianocami a aj po nebýva až tak ďaleko od nas tak neviem prečo by sme tam malý spať ešte ísť na vianoce a vrátiť sa domov okej ale prestavať a baliť sa a prať potom všetko vybavovať

denisah6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
denisah6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
domkakvet
12. okt 2023

@mara2010 nechut moze byt aj z vycerpania.

anketkarka
12. okt 2023

@mara2010 nepíšeš ako sa zmenil a ako si sa zmenila Ty.

mara2010
autor
12. okt 2023

@denisah6 no ved toto sme tu na chvíľku a človek sa hada kvôli nepodstatný veciam a áno ale naštvu. Veru keď už je dieťa je to iný život....

sergejj
12. okt 2023

@mara2010 ked vtacka lapaju pekne mu spievaju. Vtedy si si ho vsimala, teraz mate obcas sex, z tvojej strany ziadna chut = muz to vyciti. Samozrejme ze casom ochladne vztah ked sa takto jeden z partnerov sprava. Predstav si ze ste par bez deti vecer spolu, tulite sa ste tu pre seba. Po svadbe by muz kazdy vecer zacal chodit na pivo a teba si vsimal menej a menej. Necitila by si sa podvedena? Pristupom a zmenou manzela.

macatt
12. okt 2023

@sergejj je to presne tak, veľa vzťahov nevydrží prvé 3 roky po narodení deti.. žena má prioritu dieťa, šestonedelie, muž čaká a ani sa nedočká…len nosí peniaze, nákup, zahrá sa deťmi a nedostane za to nič, aj večeru si musí urobiť sám😀 je to tak žiaľ.. žena unavená z prebdených nocí, z toho istého kolotoča a muž jej lezie akurát tak na nervy a nie ešte mať s ním sex?!😱 začarovaný kruh🙃 každý sa cíti oklamaný, je tu denne niekoľko príspevkov..