Nechuť na sex po mimomaternicovom
Dobrý deň,
V 6tt som začala krvácať a na pohotovosti mi zistili mimomaternicove,tým že som krvacala sa telo “plodu” zbavilo samo,niesom po žiadnom zákroku,bola som potom ešte na pár vyšetrení u môjho gynekológa,všetko už mám v poriadku.
Odvtedy ubehlo už viac ako 2 týždeň a ja mám absolútnu nechuť na sex,dovtedy sme s manželom fungovali normálne,no momentálne ma to dosť trápi.
Ake máte skúsenosti? Trápi ma to.
@naty_10 chápem, že ťa to trápi, ale to čím si si prešla je jednak traumatizujúce pre myseľ a na druhej strane aj pre telo. A samozrejme ani nehovorím o tom, že hormóny si idú svoje. Skús sa s ním o tom otvorene porozprávať, vrátane toho, že aktuálne nemáš chuť. Aj preňho to určite je rana a možno zistíte, že spolu viete pomaly opäť vhupnúť do svojho bežného sexuálneho života. Ale netrápila by som sa týmto, rieš to, aby si sa s tým vyrovnala v hlave a aby si tvoje telo oddýchlo ❤️
@naty_10 no skús si pozrieť nejaké videá na tému popôrodné traumy, u mňa to veľmi pomohlo, aby som sa dala psychicky do poriadku po náročnom pôrode, viem, že u teba je to trochu iné, ale je to podobný princíp, ide o psychiku, ja som to aj manžela donútila sledovať, lebo to nechápal, nám to dosť prospelo

@naty_10 mne mm doprial 6 týždňov na "zotavenie" ale ja som mala laparoskopiu lebo bolo v pravom vajcovode.
Predsalen si bola nejake obdobie uz tehotná. Dopraj si sestonedelie a bude to lepšie.