icon

Nedokážem mať s ním sex

26. aug 2023

Som vydatá 13 rokov , prešli sme krízami ako asi všetci len tie krízy (virtuálna nevera,finačné problemy,málo pomoci od muža, nekonečné flirtovania ….) vo mne zanechali , že s ním nedokážem mať sex a poväčšine je to na silu a je to utrpenie . Aj keď chuť by bola ,nestratila som libido . Len neznesiem od neho dotyky ani samotný akt . Čo robiť?

t1nusa
26. aug 2023

žiť s človekom, ktorý by ma zradil a hnusili by sa mi jeho dotyky by som nezvládla, čiže buď manželská poradňa alebo rozvod

sense
26. aug 2023

Žeby som s nim ten sex nemala

solinkarka
26. aug 2023

Prečo robis niečo nasilu? Nepochopím

anonymanonym
26. aug 2023

Ak chcete spolu zostat, tak parova psychoterapia. A nerobit to nasilu, nemyslim si, ze zrovna to by malo pomoct, skor naopak. A kym sa dostanete k parovemu terapeutovi, tak odporucam popozerat aj tieto videa https://tlakovyhrniec.sk/odbornici/ , mozno by si tam nasla aj nieco k vasmu problemu, prip. sa daju vyhladat aj rozne ine videa odbornikov k vztahovej problematike.

ckocka
26. aug 2023

Psychoterapia áno, ale pre teba, aby si objavila aspoň štipku sebaúcty.

januska12323
26. aug 2023

Tak s nim ten sex nemaj a ideálne ani spoločnú budúcnosť.

autor
26. aug 2023

@solinkarka lebo vie byt sakra nepríjemný a dá mi to patrične pocítiť, že to dlho nemal

stellarstar
26. aug 2023

Ja by som sním už ani nežila

anonymanonym
26. aug 2023

Bud chce aj on na tom pracovat (vie vobec o tom???) a nie ti davat patricne najavo nedostatok sexu neprijemnym spravanim ako male decko alebo to nema vyznam, a v tom pripade bud budes trpiet dalej alebo pojdete od seba. Bez jeho spoluprace tazko prekonas blok, ktory opisujes. Skor predpokladam, ze sa to bude este stupnovat.

ckocka
26. aug 2023

Ty si masochistka?

anketkarka
26. aug 2023

Ešte stále máte krízu...v takom stave si už neviem predstaviť čo by pomohlo. Ale určite nie sex na silu. To si potom ako prostitútka, prepáč. Tá má z toho aspoň zárobok. Alebo aj Ty, že Ťa živý? To vážne chceš žiť do smrti takýto život? Aký máš na toto utrpenie dôvod?

slovakboy
26. aug 2023

Najprv musíte vyriešiť vás vzťah až potom bude fungivat sex. Sex je fyzicky obraz psychiky. Keď ti je fajn bude aj sex fajn. Logicky. Problémy v sexe prichádzajú až niekoľko dni po problémoch psychiky alebo vzťahu. Asi je to u vás už dlho. Nesmieš sa nútiť v tomto prípade.

autor
26. aug 2023

@anonymanonym vie už som mu to hovorila , že nemôžem keď robí/robil tie zlé veci no a prejde pár dní a sme natom istom a myslím si , že aj to cíti ,že to nie je ono a napriek tomu si to stále vynucuje

ckocka
26. aug 2023

Nemala by si riešiť niečo úplne iné než nechuť na sex? Napríklad rozvod?

anonymanonym
26. aug 2023

Tak ked ty nechces, tak si moze vynucovat kolko chce. Prepac, ale mat sex z donutenia, to fakt nie...

autor
26. aug 2023

@ckocka viem ,že by som asi mala ale z toho mám husiu kožu ;majetkové vysporiadanie riešit a striedavú starostlivosť o malé deti .

ckocka
26. aug 2023

Tak asi ti ten sex a manželovo správanie až tak nevadí.

hugger
27. aug 2023

Vas problem nieje v sexe ale vo vztahu. Nazbierala si si zatrpknutost z emocionalnych zraneni. Potrebujes terapeuta, ak nie na zachranu tohoto vztahu tak na to aby v tom dalsom si vedela tie zranenia spracovavat priebezne.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
hennyinnsbruck
27. aug 2023

Vies ze je toto sexualne nasilie ? Ked je chlap urazeny ked nedostane sex? Zazivala som to vela x s exom a nechalo to aj nasledky …. Takze jednoznacne rozvod.

aurinia
Autor odpoveď zmazal
aurinia
27. aug 2023

Ja si myslím že ak s ním autorka nebude mať sex, nájde si milenku. Nemám s tým skúsenosť. Skôr naopak. Svojho muža by som niekedy nebudem písať čo, za niektoré povahové črty, lajdackost. Najradšej by som ho niekedy mesiac ignorovala (čo nerobím) ale sex s ním pár krát do tyždna si nechcem odoprieť. Mať k niekomu fyzicky odpor, neprekonateľný je myslím začiatok konca. Chlap bez sexu si nájde milenku. Oni bez sexu nevydržia.

martinka13
27. aug 2023

Možnosti sú 3. Budeš s ním trpieť, rozvedieš sa, alebo to skusite spolocne vyriešiť (čo asi nebude jednoduché, podľa toho ako ho opisuješ).

januska12323
27. aug 2023

Tak budeš radšej znásilňovaná (tak sa volá sex, ktorý nechceš) ako riešiť majetky? Pozbieraj zvyšky rozumu a rieš to.

mira0611
27. aug 2023

Ahoj autorka, bola som uz v tvojich topankach 12 rokov sme boli spolu. Aj u nas bolo vsetko mozne, manzel sa mi hnusil. Tuzila som po sexe, len nie s nim. Raz sa cas sme mali sex, ale citila som sa ako keby ma znasilnili.
Vela veci sa u nas toho udialo, a vsetkemu som bola na vine ja. Kedze s nim nesexujem, ale netuzis po cloveku, ktory sa s tebou bavi ako s handrou, ktory ti pri kazdej hadke povie, ze mozes sa kludne rozviest, aj tak by ta nikto nechcel...ponizenia mojej zenskosti den, co den boli pricinou mojho znechutenia, ked chcel sex bol pol dna mily a po sexe znova ten isty k.kot, co bol predtym.
Prepac, ja z vlastnej skusenosti viem, s takymto muzom sa neda zit. On sa nezmeni. Ja som sa rozviedla a je mi lepsie bez neho.