Nedokážem spať s partnerom v jednej posteli
Ahojte mali ste to tak niektorá? Naučili ste sa časom s ním spať v jednej posteli? Mám to tak v každom vzťahu. Nejde o chrápanie ani o málo miesta. Nedokážem ho proste mať vedľa seba. Mám pocit že ráno vstanem spotená ze su spotené periny vlasy mám mokré mastné a pouzlene. Žiadny komfort nič v tom nevidím. Spanie v objatí je len mýtus z filmov. Dá sa naučiť mat to rada? S deťmi nemám problém spať tie mi nevadia. Resp spali sme spolu keď boli menšie staršia dcéra už je v puberte 😁 menšia je mazlicek keď je chorá chce spať so mnou alebo keď je sestra u kamarátky. Nevadia mi aj keď ma v noci nechtiac zobudia. Čím to je?
@anonym_autor veď nespi. Časom sa zariadi inak a ty možno stretneš nepotiaceho sa princa hodného tvojej sterilnej, aj v noci dokonale učesanej osobnosti.
Tiež máme dostatočne veľkú posteľ,.keď boli deti malé spali sme tam štyria. Nespíme v objatí ale každý na svojej strane. Na rozdiel od teba,keď má muž nočnú tak.mi v tej posteli chýba, neprešlo to ani po.20r
@anonym_autor Ako spat? Akoze v objati? No nezartuj. Jasne, ze nie. 😆 Spim aby som si oddychla a nie aby som sa zobudila so strpnutou rukou.
@anonym_autor chápem ťa, aj ja si užívam spanie sama na dvojlôžku a je to super!;) Manžel, vedomý si svojho ťažšieho zaspávania, prehadzovania sa, ponocovania si radšej pospí na gauči a nikoho tým neruší.on si pozerá TV, ja si čítam alebo pracujem, takže máme svoj komfort. Myslím, že to takto má veľa párov, len sa k tomu kvôli akýmsi predsudkom nechcú priznať.
ja dodnes nechapem ten spolocny paplon, by ma porazilo 😀
Nerozumiem tym spotenym, mastnym, pouzlenym vlasom. Co s tym ma chlap?
ja to mám tak tiež.Ale ja neznesiem nikoho pri sebe keď spím 😁 neboj sa nie si jediná keď ti to tak nevyhovuje tak hádam za niekoho sa nebudeš vždy ráno budiť ako mrtvola.Lebo spánok je zo všetkeho najdôležitejši aspoň pre mňa.Ja ak riadne nespím na druhy deň som totálne nepoužitelná a to by nechcel zažiť nikto.No nič pekne vysvetliť normálne, nie s hnevom a hádkami a ak nepochopí, že je to pre teba dôležité jeho smola.U mňa zatial každý pochopil aj keď zo začiatku boli boje.Ale teraz mám niekoho kto je podobne na tom ako ja.Takže konečne
My sme ten pár, že spíme na sebe nalepení pod jednou prikrývkou, aj keď máme dve…ja by som to úplne nepotrebovala, ale nevadí mi to a chlapa mám takého maznáka… ale spánok je dôležitý a pokiaľ je to pre teba nekomfortné, nenútila by som sa do toho… mužovi prekáža spať oddelene?
@anonym_autor veď nespi. Časom sa zariadi inak a ty možno stretneš nepotiaceho sa princa hodného tvojej sterilnej, aj v noci dokonale učesanej osobnosti.
@anonym_bba500
Mi sme nikdy nespali v spolocnej spalni , kazdy ma svoju spalnu a svoju kupelnu a co ? kazdy sme iny nam to tak vyhovuje vyse 30 rokov.
Môj chodí na nočné. nemám s tým problém. čítam si , a mám večer sama pre seba.
Keď je doma, chce spať potme vadí mu svetlo, ani len zasvietiť mobil nie je možné - ešte aj ten ho prebudí.
takže niekedy spať každý v inej izbe by som prijala.
@anonym_autor neznasam to tiez spim najradsej sama a hlavne teraz uz roky nemam s kym 😂
No ja tak zaspavam,noha na muzovi telo inak.No vankus mam z neho a cez tehu sa mi tak super spavalo na boku a noha na nom.Ked ma muz nocne,tiez spia deti tak isto ked mam nocne ja,tak zase s muzom.Este sa aj vadia kto kedy,tak sa striedaju.
@cina1 ja nechápem ako niekto nemôže spať pod jednou perinou. Vždy mám nervy, keď majú v hoteli dve malé periny 🤨
Ani ja nedokážem s chlapom spať v jednej posteli.
@anonym_132921 a ty si tupec/tupaňa
My spíme oddelene a je to super, obaja vyspatí. Dávno mi povedal jeden kamoš a múdry muž. že tajomstvom spokojného manželstva sú oddelené spálne.
My zaspávam spolu, na zaciatku prituleni, neskôr si každý nájde svoje miesto. Keď sa zobudím na chrápanie, idem spať do vedľajšej miestnosti. Spánok je pre mňa veľmi dôležitý. Ale problémy ake ty opisujes, nepoznám.
@anonym_autor nemam problem, rano sa sprchujem...
nedokazem zaspat pri chlapovi, spanok je dolezity, zavisi od toho priebeh dalsieho dna, ja mam postel iba pre seba, ziadne chrapanie, prehadzovanie, fucanie v posteli neznesiem, ta kde, chcem svoj priestor, vankuse, komfort, aby si telo pekne oddychlo 🙂
My tiež každý na jednej strane, ja ani neznesiem keď mi dýcha do tváre, takže spím otočená zadkom🙂))
kup si medvedika plyšového
@cina1 ja nechápem ako niekto nemôže spať pod jednou perinou. Vždy mám nervy, keď majú v hoteli dve malé periny 🤨
@anonym_b7b288 ja zas vzdy v hoteli oytam druhu prikryvku naviac este len vojdem na izbu
Sirka postele? Pod 180cm malo pohodlia. Vyriesis 2 perinami spi vedla ale kazdy pod svojou.
@cina1 to je niečo podobné ako oddelené vodovodné batérie v UK. Dodnes to tam majú a zrejme to tak niekde stále inštalujú aj v novostavbách, či pri rekonštrukciách. Asi je to také british...
@anonym_b7b288 ja tu jednu prerinu tiez nechapem, ja si potrebujem vystrcit nohu raz z jednej, raz z druhej strany, raz dat perinu medzi nohy, a este aby sme sa pretahovali o tu jednu perinu. 😀
@anonym_autor nechápem tvoju otázku po dvoch deťoch a niekoľko ročnom vzťahu. Kebyže máš 20 a prvý vážny vzťah aj s bývaním pochopím,ale toto 🤷🏻♀️
@anonym_autor s muzom nespime v jednej spálni uz par rokov. On ma strašný spanok a zobudi sa chudak uplne na vsetko aj ked sa otocim. Nikomu z nas to nevadi ani to nema vplyv na nas partnerský zivot. On sa aspon vyspi. Vecer sme spolu a ked uz zaspáva presunie sa. Alebo ja zaspim a presunie sa do druhej izby. Cez vikend rano zvykne prist a este zaspi pri mne. Ja mam zase taky spanok, ze mna kludne aj preniesť mozu, ja sa nezobudim. Vobec sa netrap. Dolezite je aby si sa vyspala a mala pekny den.
nedokazem zaspat pri chlapovi, spanok je dolezity, zavisi od toho priebeh dalsieho dna, ja mam postel iba pre seba, ziadne chrapanie, prehadzovanie, fucanie v posteli neznesiem, ta kde, chcem svoj priestor, vankuse, komfort, aby si telo pekne oddychlo 🙂
@lanka999 damy, viete ze aj vy mnohe pochrapkavate, alebo az "pilite"? Drviva vacsina ludi niekedy chrape, ale tvrdosinne to popieraju. O odfukovani a dalsich zvukoch nehovoriac. Ale muzi vam to spravidla nielenze nevycitaju, ale ani nehovoria. A nie, nie je to len nadvahou ci alkoholom.

My mame veľkú posteľ a každý spi na svojej strane,ešte aby som spala v objatí ,to nik tak nespí