Nedokážem spať s partnerom v jednej posteli
Ahojte mali ste to tak niektorá? Naučili ste sa časom s ním spať v jednej posteli? Mám to tak v každom vzťahu. Nejde o chrápanie ani o málo miesta. Nedokážem ho proste mať vedľa seba. Mám pocit že ráno vstanem spotená ze su spotené periny vlasy mám mokré mastné a pouzlene. Žiadny komfort nič v tom nevidím. Spanie v objatí je len mýtus z filmov. Dá sa naučiť mat to rada? S deťmi nemám problém spať tie mi nevadia. Resp spali sme spolu keď boli menšie staršia dcéra už je v puberte 😁 menšia je mazlicek keď je chorá chce spať so mnou alebo keď je sestra u kamarátky. Nevadia mi aj keď ma v noci nechtiac zobudia. Čím to je?
@anonym_b7b288 ja tu jednu prerinu tiez nechapem, ja si potrebujem vystrcit nohu raz z jednej, raz z druhej strany, raz dat perinu medzi nohy, a este aby sme sa pretahovali o tu jednu perinu. 😀
@zuzana76 nikdy sme sa neťahali o perinu, nemám problém si ju ani založiť, ani nohy vystrčiť. Sila zvyku zrejme, jedna perina proste u mňa nie
@anonym_autor my máme veľkú manželskú posteľ. Keď má manžel raz za čas nočnú službu, tak mi chýba keď nie je doma. Tak isto keď ráno vstane skôr, tak sa zobudím že tam nie je. Perinu máme každý svoju, lebo on potrebuje tenkú a ja hrubú. Chrape len na chrbte, keď zaspím, tak mi to nevadí. Samej by mi asi bolo smutno. Minule sme na hoteli mali každý samostatnú posteľ v opačnom kúte izby a tiež nám to vadilo, ale na jednu noc sme to neriešili.
Aký mýtus späť v objatí? Ja inak nezaspím ako tak,že má objíma zo zadu🤣

@anonym_autor úprimne som s mužom uz17 rokov a posledný rok spíme každý vo svojej posteli. Intimita medzi nami funguje, všetko je max ok. Ale proste sa každý potrebuje vyspať a mat priestor.Hocikedy zaspávame spolu ale potom ak nám nie je komfortne ide každý do svojej.
Aj v minulosti pani spavali každý vo svojej a chodili len na návštevy.
Je to ok ak to nenaruší vás vztah.