icon

Nedostatok fyzického kontaktu po mesiaci randenia

8. okt 2025

Ahojte.. potrebujem poradiť.. stretávam sa mesiac s jedným chlapom, ja mám 28 on je o 5 rokov starší. Sme spolu takmer každý deň, buď príde len pod dom pokecať alebo sa ideme niekam na 30 minúť prejsť s jeho psom, cez víkendy si chodíme niekam sadnúť, do kina hocičo. Alebo sme uňho a pozeráme filmy. Ale tým, že spolu trávime celkom dosť času mi chýbajú troška už také dotyky.. Pusu sme si 1x dali minulý týždeň a odvtedy občas keď sa lúčime a to aj tak podídem viac ja.. Sex ani nič podobné sme nemali samozrejme, čo mi až tak nevadí ale ja som bola zvyknutá s ex, sme si dali pusu po pár stretnutiach a dávali sme si ju každý krát sme sa videli. On ma napríklad nechytil ani za ruku nič.. Občas sa cítim troška ako kamarátka, s ktorou ide na kávu/večeru/prejsť sa.. Ja som mu na začiatku povedala, keď ma volal k sebe, že so sexom chcem počkať a to rešpektoval ale toto mi príde zas druhý extrém.. Už začínam pochybovať, či sa mu vôbec páčim, aj keď komplimenty mi občas dá..

Strana
z2
anonym_24c1c3
8. okt 2025

@anonym_autor
Povedz mu o tom čo prežívaš, čo od neho očakávaš.
Možno sa hanbí. Alebo naschvál nerobí prvé ktorý lebo by ho veľmi vzrušili a potom by zrazu chcel všetko.

autor
8. okt 2025
@anonym_24c1c3

@anonym_autor
Povedz mu o tom čo prežívaš, čo od neho očakávaš.
Možno sa hanbí. Alebo naschvál nerobí prvé ktorý lebo by ho veľmi vzrušili a potom by zrazu chcel všetko.

@anonym_24c1c3 nechcem nanho tlačiť ..

anonym_24c1c3
8. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor
A začali ste spolu oficiálne chodiť?

anonym_4829c4
8. okt 2025

Nie je len nafúknutý? Že by bol z toho v strese a tak sa o nič nepokúšal?

autor
8. okt 2025
@anonym_4829c4

Nie je len nafúknutý? Že by bol z toho v strese a tak sa o nič nepokúšal?

@anonym_4829c4 neviem ale on celkovo je taký zdržanlivý a ja už rozmýšlam či ho aj priťahujem.. pritom mi stále hovorí do budúcna také veci že pôjdeme tam atam a to a to a takto tak neviem.. dám tomu asi ešte čas

autor
8. okt 2025
@anonym_24c1c3

@anonym_autor
A začali ste spolu oficiálne chodiť?

@anonym_24c1c3 nepovedali sme si to, ale fungujeme tým štýlom, že sme spolu takmer každý deň čo môžeme, všetko si hovoríme, chodievame na rande, zaujíma sa o mňa a aj ja o neho..

anonym_03ede3
8. okt 2025

No je to divne...bud ta chce len ako kamaratku alebo je asexual.

anonym_4829c4
8. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_4829c4 neviem ale on celkovo je taký zdržanlivý a ja už rozmýšlam či ho aj priťahujem.. pritom mi stále hovorí do budúcna také veci že pôjdeme tam atam a to a to a takto tak neviem.. dám tomu asi ešte čas

@anonym_autor tak ak je introvert, hanblivy, neskuseny alebo len proste sa do teba zalubil, vazi si ta a nechce to pos*at tym, ze by na nieco tlacil, tak to ide takto pozvolna. Ja by som z toho tragediu nerobila, ved ta stale niekam vola, robi vam plany, to je dobry signal, ma o teba zaujem.. uz je na tebe, ci fyzicky kontakt rozbehnes viac ty alebo pockas, kym zacne on. Alebo to mozno nacrtni ako temu na rozhovor a uvidis.. cisto teoreticky ta moze chciet aj len ako kamosku alebo je asexual… to sa ale dozvies len a len od neho.

autor
8. okt 2025

nieje ani introvert ani hanblivy ani neskuseny to je to.. napríklad mätie ma to že teraz za mnou chodí len večer na hodku max a povedal že spraví lepší program cez víkend lebo bude viac času.. neviem, či to je tým aby ma nevystrašil lebo ja som mu hovorila, že nechcem aby ma muži vnimali len ako sexuálny objekt a taketo ale nečakala som teda toto...

anonym_4829c4
8. okt 2025

Tak to je taky ťuťuško potom asi.. treba ho postrcit, pekne sa nahod, vyvonaj sa a zved ho.🤭Ak bude protestovat, je to asi vadny artikel.

anonym_05e2b7
8. okt 2025

Ach, toto porovnávanie s exami.... Každý je predsa iný, má iné zvyky.... Keď sa ťa už nejak dotkne, skús ho radšej povzbudiť nejakou poznámkou. Možno si ho naozaj vystrašila. A možno ani nemá záujem ísť s tebou nejak ďalej.

anonym_411da9
8. okt 2025

Podľa mňa by to malo iskriť a ťahať vás k sebe, no ja by som sa vykusovala asi hneď na druhý deň, chcela by som zistiť či si sedíme, nechcela by som takéhoto chladného chlapa, čo sa k ničomu nemá, ani keď som mala 17r

autor
8. okt 2025
@anonym_411da9

Podľa mňa by to malo iskriť a ťahať vás k sebe, no ja by som sa vykusovala asi hneď na druhý deň, chcela by som zistiť či si sedíme, nechcela by som takéhoto chladného chlapa, čo sa k ničomu nemá, ani keď som mala 17r

@anonym_411da9 no ja som bola presne zvyknutá, že pusy stále a tak😃

anonym_411da9
8. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_411da9 no ja som bola presne zvyknutá, že pusy stále a tak😃

@anonym_autor no je to divné, mala by som obavy, že ten uragán už nepríde, keď sa k tebe správa ako k sestre.
Chlap by nemal byť až taký racionálny..Vek?

vladuska20
8. okt 2025

Tak sa k nemu pritisni a tu pusu mu daj ty.Ani ty nevies komunikovat,ani ty nevies hovorit,co chces a ako to citis.Lebo na 1strane si mu povedala,ze chces pockat ale nepovedala,ze do kedy tak chalan caka.Naucte sa najskor komunikovat a o vsetkom si hovorit.Kominikacia je vzdy zakladom dobreho a pevneho vztahu,ak aj ten druhy pocuva a tiez komunikuje o vsetkom bez hanbi.

cyberk
9. okt 2025

Mne prides aj ty dost chladna, naco mu hovoris take veci, ze nechces byt len sexualny objekt? Vsak to je hadam samozrejmost nie? Tymi tvojimi recami si dal len spiatocku v dotykoch, aby si nahodou princezna nemyslela, ze mu ide len k tvoje telo…
Hod s nim rec a povedz, co ta trapi, lebo ty hovoris jedno a pritom vo vnutri chces druhe..

diewcatqoo
9. okt 2025

Ved ho normalne zacni bozkavat ty. Ked sa chyti, tak fajn, mozno potom zacne aj on. Ked ta odstrci, budes vediet, na com si.

zuzanita1609
9. okt 2025

Vysielaš úplne protichodné signály. Na jednej strane sa stazuješ,že sa cítiš ako kamarátka,keď ťa ani nepobozká,neobijme,nepritúli a na druhej strane ho svojimi rečami úplne "zmrazuješ". Chalan asi dal spiatočku,buď si povedal,že keď nechce,tak nech nemá,alebo ťa začal vnímať naozaj len ako kamarátku. A malo by to na začiatku iskriť a svietiť ako čínsky ohňostroj,tu je to však ako "psí čumák". Prepáč za úprimnosť.

mimikarol
9. okt 2025

Veď si mu povedala že chceš počkať. Čo on vie dokedy? Možno si myslí že mesiac je ešte málo. Buď trochu iniciatívna ty, a uvidíš ako sa chytí chlapec

autor
9. okt 2025

takto, ja som to hovorila preto lebo on vyzera ako taky typicky mačo a poslednú skúsenosť mám takú, že chlap sa so mnou stretával dával mi kaleráby ako chce vzťah a hladá ho a neviem čo a po sexe zrazu už chce sa stretávat len za ucelom sexu a hneď zvrat…

maryetta
9. okt 2025

Mesiac? Vsak to sa stale iba spoznavate. Daj tomu volny priebeh. Chapem ze kazdy ma ine predstavy a poziadavky. No mna naopak keby zacal hned obchytkavat tak by som si myslela ze mu ide iba o jedno.

anonym_cdbe89
9. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Aké tlačenenie,normálna komunikácia. A kedy si to máte povedať a vydiskutovať keď nie v začiatkoch. Veď vtedy to býva najkrajšie.Teda v čase zamilovanosti sa ľudia najviac snažia o prejavy lásky, o svoj zovňajšok...Iba ak by nebol taký čo rád prejavuje city Lebo aj taký sú...😉

binarypete
Autor odpoveď zmazal
zuzanita1609
9. okt 2025

No a tak teraz máš inú variantu,keď si chalanovi jasne povedala,že nič,tak on to vzal doslova a azda sa ťa bojí aj dotknúť,aby si to ináč nepochopila. Kto nám ma potom rozumieť,keď samé nevieme,čo chceme a nič nepovieme 😁.

earlgrey
9. okt 2025

Veď začni ty, dotkni sa ho, vezmi ho za ruku, daj mu pusu, hoď sa mu okolo krku, vyskoč na neho...ja neviem..proste komunikuj s ním...tieto dohady sú pre malé pubertálne deti....a ak uvidíš, že nie je záujem, tak to ukončí...ty nevidíš jemu do hlavy a on nevidí tebe...jedno vravíš, druhé chceš...

anonym_411da9
9. okt 2025

Mne to príde ako keby to už vyprchalo, vidieť sa každý deň a nemať pocit, že je nažhavený by mi nedávalo zmysel.
Treba to cez víkend rozseknúť, za každú cenu by som na neho netlačila ale, urobí povinnú jazdu a dopadne to horšie ako keby ste po sebe skočili hneď.
Skús navrhnúť masáž, že ťa bolí chrbát, vyzleč sa do podprsenky, ale iniciatívu nevyvíjaj😛
A uvidíš, pokiaľ aj tak odolá, tak sa obleč a utekaj domov..

bielasovicka
9. okt 2025

Tak ja neviem, ved si mu povedala ze s tými vecami chceš počkať, tak ta poslúchol, čaká. Ved robí len to, co si mu sama povedala, tak co?

monro
9. okt 2025

Ako vyzerá to pozeranie filmov u neho? To tam sedíte len tak, žiadne objatie, ruka na stehne, nič? To, že si mu povedala, že chceš so sexom počkať je v poriadku...to s tým, že nechceš byť sexuálnym objektom, no budiš (za mňa zbytočné). Ale jemné dotyky, objatie by malo byť samozrejmosťou. Ak Ťa priťahuje, chceš sa ho dotýkať...musí byť na zbláznenie len tak sedieť. Ja by som sa skúsila priblížiť a keď nebude reagovať...tak chémia tam nie je...a potom sa rozhodla čo ďalej. Ak chceš vzťah rozvíjať a má to mať budúcnosť, v zmysle, že máš byť spokojná...musí aj toto fungovať.

anonym_ccd20d
9. okt 2025

Podla mňa zbytočne strácať čas....ja neviem, chlap má pudy, ak je sám so ženou a páči sa mu, tak chce sa ženy dotýkať, hladkať, bozkávať, jasit sa....nemusí to byť rovno sex

autor
9. okt 2025
@monro

Ako vyzerá to pozeranie filmov u neho? To tam sedíte len tak, žiadne objatie, ruka na stehne, nič? To, že si mu povedala, že chceš so sexom počkať je v poriadku...to s tým, že nechceš byť sexuálnym objektom, no budiš (za mňa zbytočné). Ale jemné dotyky, objatie by malo byť samozrejmosťou. Ak Ťa priťahuje, chceš sa ho dotýkať...musí byť na zbláznenie len tak sedieť. Ja by som sa skúsila priblížiť a keď nebude reagovať...tak chémia tam nie je...a potom sa rozhodla čo ďalej. Ak chceš vzťah rozvíjať a má to mať budúcnosť, v zmysle, že máš byť spokojná...musí aj toto fungovať.

@monro praveze ja som mu uz dala aj pusu ze som iniciovala. Potom som uz spravila take ze som mu zobrala ruku a dala mu na moj zadok ked sme sa objali pri rozluceni ale take suche proste..

Strana
z2