Nedostatok fyzického kontaktu po mesiaci randenia
Ahojte.. potrebujem poradiť.. stretávam sa mesiac s jedným chlapom, ja mám 28 on je o 5 rokov starší. Sme spolu takmer každý deň, buď príde len pod dom pokecať alebo sa ideme niekam na 30 minúť prejsť s jeho psom, cez víkendy si chodíme niekam sadnúť, do kina hocičo. Alebo sme uňho a pozeráme filmy. Ale tým, že spolu trávime celkom dosť času mi chýbajú troška už také dotyky.. Pusu sme si 1x dali minulý týždeň a odvtedy občas keď sa lúčime a to aj tak podídem viac ja.. Sex ani nič podobné sme nemali samozrejme, čo mi až tak nevadí ale ja som bola zvyknutá s ex, sme si dali pusu po pár stretnutiach a dávali sme si ju každý krát sme sa videli. On ma napríklad nechytil ani za ruku nič.. Občas sa cítim troška ako kamarátka, s ktorou ide na kávu/večeru/prejsť sa.. Ja som mu na začiatku povedala, keď ma volal k sebe, že so sexom chcem počkať a to rešpektoval ale toto mi príde zas druhý extrém.. Už začínam pochybovať, či sa mu vôbec páčim, aj keď komplimenty mi občas dá..
@monro praveze ja som mu uz dala aj pusu ze som iniciovala. Potom som uz spravila take ze som mu zobrala ruku a dala mu na moj zadok ked sme sa objali pri rozluceni ale take suche proste..
@anonym_autor toto je divné. Môže mat nejaký strach alebo pocity že niečo pokazí. Zas mesiac nie je až taká dlhšie doba. Možno si myslí, že keď ti dá pusu už bude sex a ty budeš sklamaná. Nevie že pusa sa môže dávať aj bez následného sexu. Objatia a dotyky to by teda mohol.
@anonym_autor potom bude buď nekontaktny, alebo to až tak necíti. V oboch prípadoch to nebude pre Teba. Možno inej by to vyhovovalo.
@monro a uz mi volal ci dnes moze prist za mnou ci nepojdeme si sadnúť niekam vecer.. a pravez tvrdil ze je kontaktny
Ja som takého mala, vykľul sa z neho bohužiaľ impotent
@monro a uz mi volal ci dnes moze prist za mnou ci nepojdeme si sadnúť niekam vecer.. a pravez tvrdil ze je kontaktny
@anonym_autor nuž reči sa hovoria a chlieb sa je..
Narozprávať ti mohol, ale nespráva sa tak
Dalsi gay, ktory chce sam seba presvedcit?
nieje ani introvert ani hanblivy ani neskuseny to je to.. napríklad mätie ma to že teraz za mnou chodí len večer na hodku max a povedal že spraví lepší program cez víkend lebo bude viac času.. neviem, či to je tým aby ma nevystrašil lebo ja som mu hovorila, že nechcem aby ma muži vnimali len ako sexuálny objekt a taketo ale nečakala som teda toto...
@anonym_autor podľa mňa rešpektuje to, čo si mu povedala na začiatku. Tak netlačí on na nič. Veď trošku ho nakopni ty, aby vedel, že svieti zelená 😀
@anonym_autor pridávam update.. povedala som mu to a jeho reakcia bola že sa to bude snažiť napraviť a že dlho nemal vzťah tak je taký neotesaný.. len už mi aj pomenej píše a keď som ho včera konfrotnovala ostal totálne prekvapený že čo.. v jeho hlave je asi všetko ok alebo ja neviem.. a neviem čo ´dalej... začínam byť znechutená a strácať záujem
Neviem no... ked mas uz po mesiaci vzťahu pochybnosti 🙊 ja som veľmi kontaktná osoba, nevydržala by som čakať na dotyky od partnera alebo pýtať si pusu 😦
a ked je zdrzanlivy a ty si chcela so sexom pockat, tak mozno vo vsetkom netlaci na pilu teraz. Tak by si sa mala vyjadrit asi a urobit ten krok ty nejaky.. inak budete obaja cakat a "netlacit na pilu". Je dost mozne, ze prides na to, ze proste on nie je ten kontaktny typ.. tak na to treba prist skor ako neskor :D popravde ja som ani nikdy necakala ziadne tyzdne na nic, som proste tiez kontaktny clovek a nemienim natahovat cas.. :D cize mne cele toto pride zvlastne.. aby som sa musela pchat chlapovi alebo sa citila trapne lebo po nom skocim:DDD
Je to len mesiac to je málo a nevies ani ako ta vníma ani či spolu chodíte či vôbec chce partnerku alebo si kamarátka. To sa musíš pytat jeho
@anonym_e680a4 z Bratislavy
@anonym_autor Toto je strata casu.
Ziadny muz ktory ma skutocny zaujem, by sa takto nespraval. V momente ked ti nieco nesedi vo vztahu, tak ver svojmu dojmu a nehladat logicke zdovodnenia a vysvetlenia.
Ked ta chlap bude chciet, bude ti to uplne jasne.
Mesiac je podľa mňa krátka doba na nejaké bližšie stretnutie. Preco musí vždy všetko končiť sexom ako vrchol. Nemôže byť vrchol rozhovory, poznávanie sa, spoločny čas? A ty autorka máš tiež halušky v hlave. Porovnávanie s ex, ,,som bola zvyknutá,, to aj ja na nejaké veci ale život sa mení a musíš sa zmeniť aj ty. Dať mu šancu bez ,,som bola zvyknutá,,.. toto je iný človek, nie tvoj ex.
Čo ak je neotesany, ako vravel že dlho s nikým nebol a nevie ako to má napredovať akou rýchlosťou ísť a naopak ty si asi nedávno ukončila vzťah keď máš svojho ex v hlave ako si bola zvyknutá....
Čo ak si neverí a je hanblivý. Veľa dobrych chlapov si neverí, že má na takú ligu ako si ty. Veľa by chcelo normálny vztah ale si netrufnu, neveria si žeby si ty počkala, či dala mu šancu, či iné...sú podľa mňa nervózni a nevedia to potom ten vzťah viesť.
Čo keď si ty netrpezliva čo keď to chce len čas a posmelenie ho inak ako fyzicky....
Čo ak ste spolu veľmi často, každý deň ? To by mi zo začiatku vzťahu isto hrablo a po mesiaci by bola hotová ponorka.
Čo ak ty sama nevieš čo chces a takto aj prezentujes. Nechceš aby ťa brali ako sexuálny objekt si mu povedala na začiatku, hmm to ho muselo stopnúť, lebo keď je málo sebavedomí tak mu potrvá z tohto sa vyhrabať.
A na druhej strane ti chýba fyzický kontakt? Čakáš nejaký po tvojich slovách? Tak si to v hlave uprac. A komunikuj čo vážne chces .
Skús aj ty autorka zastaviť a porozmýšľať či je také potrebné sa hneď hrnúť do veľkých veci. Či nieje dôležitejšie dať si čas a možno aj prestávky deň dva od seba.
Skús uvažovať či ti on stojí za to. Možno je nesmelý a možno mu ublížis svojou rýchlosťou. Prepáč, som na jeho strane.
@anonym_autor ste odlišné typy....človeka nezmenis,zrejme to nepovažuje za dôležité alebo potrebné počas randenia alebo stretnutia. Po mojej skúsenosti ti napíšem len toľko;ak ti to už teraz chýba po mesiaci ,nebude to zohraté medzi vami ani v budúcnosti.Stále budeš postrádať u neho dotyky,bozky aj po x rokoch
Ja sa mu nečudujem a práveže na tom nieje nič divné. Rešpektuje čo si mu povedala, ak na neho vyhrkneš že chceš s tým počkat (so sexom), tak sa nečuduj že nič nerobí, však to si mu povedala. Už to mi príde divné že si povedala. Však bud ku nemu cítim chémiu a uvidím ako to príde alebo ju necitím. Ak chceš aby ta pobozkal a neviem ake dotyky tak načo ho posielaš kade lahšie. Muži sú jednoduchý, im ked niečo jasne povieš tak oni to pochopia a nebudu tam nič ine čitat. On proste ma v hlave že si mu povedala že nechceš mat s nim sex a on sa s tym zmieril a stale je rad s tebou. Aspon bud rada ze mas kamarata.

@monro praveze ja som mu uz dala aj pusu ze som iniciovala. Potom som uz spravila take ze som mu zobrala ruku a dala mu na moj zadok ked sme sa objali pri rozluceni ale take suche proste..
@anonym_autor potom bude buď nekontaktny, alebo to až tak necíti. V oboch prípadoch to nebude pre Teba. Možno inej by to vyhovovalo.