Nedôverujem chlapom
Ahojte.Mam taky problem.Nedôverujem chlapom.Mala som jeden vzťah ale skončilo to,lebo som sa ho spytala či nebol u nejakej milenky,keď sa mi dva dni neozyval, neodpisal na spravu.Takze preto som nadobudla podozrenie.A on sa nahneval.Ale všeobecne neverím.Hovoria že som pekna,aj ja si to o sebe myslim..Lenze koľko takých pekných bolo,čo ich muži podviedli s oveľa horšie vyzerajucimi ženami slušne napísane.Terapie u psychológov mi nepomohli a to som ich zoapr vystriedala.Som ešte mlada mam 22 ale neviem stym nič robiť.Som odsudena na samotu do konca života?
@vifoncitta Nesundávaj mladú babu. Asi si to nepochopila.
Ona má problém s dôverou voči chlapom. Zrejme v minulosti zažila situácie, ktoré ju takto poznačili. To je celkom dôvod na terapiu.
Raz som cestovala domov vlakom s úplne neznámou pani. Pani bola už dôchodkyňa, no aj tak chodievala aktívne bicyklovať do rôznych kútov sveta a pomedzi rečou mi povedala: ,,Viete, ja mám 65 rokov, ani neviem, ako mi ten život ubehol. Ale Vy ste ešte mladá. Užívajte si život, nepýtajte sa čo ak, čo ak sa sklamem, riskujte! Aj tá chvíľa, čo budete šťastná stojí za to. Aby ste si raz mohli povedať, že ste žili svoj život naplno a využili každú príležitosť.” Zapamätala som si to odslova doslova. Tiež som bola ako ty. Sklamaná, bála som sa ďalšieho sklamania a uzatvárala som sa čoraz hlbšie a hlbšie do seba. Ale toto mnou svojho času skutočne pohlo. No tak sa možno znova sklameš. A čo? Všetko bolí iba chvíľu, každá bolesť časom prejde. Ale tie chvíle, keď si bola zamilovaná a naozaj šťastná, pre tie sa predsa oplatí žiť.
@monka105 veľmi pekne si to napísala a tvoje slova sú až kruto pravdivé
Kedze si chodila po psychologoch zrejme vies ze hladali zdroj tvojej podozrievavosti - tvoje detstvo ako sa k sebe rodicia spravali ci tam nebola nevera, ci ta v minulosti ludia (rodina,priatelia,kamosky a chlapci) nevyuzivali ,ci ti klamali a tym ta vzdy ranili...toto vsetko moze byt zdrojom tvojej podozrievavosti,ale tiez vlastne presvedcenie ze krasa a pritazlivost nerovnasa laske a stastiu...mozno si sama branis... a dalsia vec,ak niekomu na tebe zalezi - bude sa stebou rozpravat,vysvetlit ti dovody pte ktore vzniklo tvoje podozrenie a urobit vsetko preto aby si sa citila v bezpeci...ale nesmies to so ziarlivostou prehanat..to uz je ozaj na odbornikoch
Jeden vztah je malo na to,aby si odsudila cele muzske pokolenie. Predstav si ako by ti bolo kebyze citas od nejakeho random typka ze vsetky zeny su aj tak len stetky co bazia po peniazoch. To je to iste. Uplne zbytocne generalizovanie. Verim,ze sa najde vela takych co by ta lubili bez podrazov,ale ked vstupujes do vztahu s tym ze aj tak ta podvedie tazko si niekoho udrzis. Skus porozmyslat kde prameni tvoja ziarlivost.
@monka105 pekne napisane. Tiez sa drzim hesla ze radsej budem lutovat co som urobila ako to co som neurobila.
Autorka, netreba sa bat, zivot nie je len o peknych chvilach ale aj o sklamaniach. A potom si viac vazime to krasne.
Zi, riskuj.. jeden chlap ta predsa nezlomi
Zacni mat rada sama seba a uvidis ze to stoji za to.
to bolo fakt velmi pekne napisane 🙂 a veru je to tak, keby sme sa mozno menej zaoberali takymito hlupostami boli by sme stastnejsi.
Začni si užívať život, to je podstatné, ja sa riadim tým, že dôveruj, ale preveruj. Podľa mňa veľakrát aj my ženy reagujeme na niektoré veci zle, prchko a zbytočne si z toho narobíme problémy.
Zrejme si aj ty reagovala prehnane, neviem podla mna netreba sa trapit nad takymito vecami. To ze jeden chlap sa takto zachoval nemozes si mysliet, ze vsetci su taki. Tiez som mala cest s roznymi vyjavmi a keby som sa tym riadila tak by som bola slobodna do konca zivota :D

Mam 43, nikdy som sa ziadneho chlapa nepytala, ci bol u nejakej milenky.