icon

Neistota a poníženie v partnerskom intímnom živote

15. júl 2025

Baby viem hneď píšem ako na začiatok, že nie nie je to vymyslené. Som nešťastná. Včera sme mali sex mužovi som robila orál a postavil sa. Potom sme išli na sex a nič klesol mu. Vzal potom do rúk telefón. Ja som bola zo zadu. Asi si tam pozeral nejaké ženy pritom si ho honil a potom to dokončil na mne. Odvtedy sa cítim veľmi zle a ponizena. Cítim sa strašne škaredo a neschopne. Čo mám robiť ?

mirka_a_hrasok
15. júl 2025

To je úbohé 😀 A čo tak povedať mu, čo si o tom myslíš a nepísať to sem?

really8
15. júl 2025

@anonym_autor ja neverim ze si toto nejaky normalny manzell dovoli. Napis sem dalsie vase problemy nech sme v obraze

janai1
15. júl 2025

takže ty si celý čas kľačala na posteli na štyroch a on si za tebou honil? 😂 nabudúce si vymyslí niečo lepšie

januska12323
15. júl 2025

Ty si tá čo dve hodiny fajčí a nič? Neverím, že existujú dve.

anonym_af3932
15. júl 2025

A teraz tú o červenej čiapočke poprosím 🤣

autor
15. júl 2025

Áno už som tu písala

eviq
15. júl 2025

@anonym_autor ty si ta baba so silonkami, čo si tu už pisala? Prečo si ešte s nim? Radšej by som si už nevrzla nikdy ako toto zažívať.

anonym_ba90d0
15. júl 2025

Ty si bola zo zadu a nazveš to, že ste mali sex? Však si ho pri tebe vyhonil. To je všetko. To bude borec v posteli na pohľadanie. Neviem čo tu opakovane riešiš. Čo máš robiť? S takým chlapom nič, najlepšie s ním nemať nič spoločné. Je to blb.

nikoletta1712
15. júl 2025

@anonym_autor Ty kokos, nechcela by som…

katka2602
15. júl 2025

Aj decko ešte stále chceš?

mirokub
Odpoveď bola odstránená
januska12323
15. júl 2025
@anonym_autor

Áno už som tu písala

@anonym_autor a ako ti pomáhajú tieto diskusie keď to stále dovolíš?

letfenixa
15. júl 2025
@januska12323

@anonym_autor a ako ti pomáhajú tieto diskusie keď to stále dovolíš?

@januska12323 nechce pomoc, len sa vykecáva.

benit
15. júl 2025

Ja sa cudujem, ze si si este nezbalila svoje veci a nezdrhla od takeho blbca. Vypisujes tu kazdy tyzden, v podstate to iste. Nezmeni sa. Zmenit mozes svoj zivot jedine ty. Nie sa nechat takto ponizovat.

januska12323
15. júl 2025
@letfenixa

@januska12323 nechce pomoc, len sa vykecáva.

@letfenixa tiež mám taký pocit

luteam
15. júl 2025

@anonym_autor nechapem naco sem stale pises to iste prepac ale podla mna by si mala byt psychiatricky pacient. Akoze viem ze ludia su rozni ale toto dobrovolne stale podstupovat nie je normalne. A co by som robila? Zila si svoj zivot a toho chlapa by som sa uz ani nedotkla.

luteam
Autor odpoveď zmazal
evcagabi
15. júl 2025

Tak toto je moc 🤣

domkakvet
15. júl 2025

@anonym_autor ano ty si tu uz pisala, preco sa nechas tak ponizovat?

3petka
15. júl 2025

@anonym_autor znášaj to ďalej až do konca tvojho života čo iné by si mala robiť.

0silvia0
16. júl 2025

@anonym_autor inak je on dobry, milujuci, ohladuplny partner, vsak? 🙄

karolinakr
16. júl 2025
sticker
karolinakr
16. júl 2025

ty si aj nieco berieš z tych diskusii, či si len ideš svoje? pretože tebe rady nedochadzaju do mozgu..vlastne čo sa pytaš, aka je tvoja otazka? prečo mu nestoji? to je nonsens tieto tvoje vykriky do tmy

pasomnica
16. júl 2025

Zasa? 😂 Tu si niekto dobre robí srandu...