icon

Nemám chuť na sex

30. okt 2020

Zdravím, trochu mi je trápne ale...
S partnerom sme teraz spolu neboli mesiac nakoľko ma novu prácu v zahraničí... A ja som si odvikla od sexu vôbec na to nemám chuť v stredu budúci týždeň ma prísť a čím viac sa ten dátum blíži tým mám väčší stres, vôbec sa neteším lebo viem ze už má so mnou plány, keď spolu voláme rozprávami co so mnou spraví atď... Lenže ja som mala teraz nejaké zdravotné problémy a bojím sa ze sa mi to sexom znova vráti ☹️... Povedala som mu to ale on je s prepáčením veľmi nadržaný 🙄a na nič iné už ani nemysli, raz som mu povedala ze ci môžme počkať a bol zduty 😏... Ako by ste sa zachovali vy? Vopred ďakujem za názor 😞

estrella5
30. okt 2020

Ak by mi to naozaj mohlo zdravotne priťažiť a/alebo by som skutočne na to nemala chuť, tak proste smola. A môže sa zdúvať koľko chce.. Ak by to bolo len o tom, že "som si odvykla", tak by som sa premohla a potom by to šlo už samé..... s jedlom rastie chuť 😉

maaji
31. okt 2020

Ak je to zdravotná záležitosť a preto nemôžeš mať sex tak je to v poriadku skús sa snim porozprávať a pochopí to, ale ak len nemáš chuť na sex a tvoj priateľ je mesiac bez sexu je to normálne že mu to chyba biť s tebou skús sa uvoľniť ,a venuj mu trochu času 😉

nely1704
31. okt 2020

Normálny milujúci muž zdutý nebude

whatever1
31. okt 2020

Sa ti nečudujem ze ti aj chuť prešla. Povedala si mu ze ešte nemôžeš kvôli zdravotnym ťažkostiam a namiesto toho aby bral na teba ohľad tak mu je to jedno a hovorí len o svojej potrebe. Normálny vyzrety chlap, či je nadržaný alebo nie by to pochopil.

autor
31. okt 2020

Ďakujem vám baby.... No jedna sa o to ze mam problémy s močovými cestami stále sa mi to vracia už takmer rok teraz keď sme spolu neboli úplne to ustálo a ja konečne nemám bolesti... Povedala som mu ci by on nemohol podstúpiť vyšetrenia nakoľko aj on môže mať baktérie v moci atď a ani to nemusí cítiť odmietol surovo niekoľkokrat že jemu nič nieje 🙄...

autor
31. okt 2020

Najhoršie je ešte to ze aj keď mu poviem nie on to nebude rešpektovať a celý deň sa ma bude dotýkať kým nepodlahnem 😞preto viem ze to nevydržím a zase budem mat bolesti, najradšej by som bola keby ani nepríde 😏😏

yoxinka
31. okt 2020

S chlapom, ktorý by mi povedal, že on nepôjde na vyšetrenia, lebo jemu nič nie je by som nie že nemala sex, ale ani vzťah. Keď som ja mala dlhodobejšie problémy v racajúcimi sa infekciami, môj muž sa sám pýtal k urológovi, aby sme mali istotu, že sa mi to nevracia kvôli nemu a teda, jemu nebolo že absolútne nič.

adusa1987
31. okt 2020

Tak mu nasad kondom aby ta nenakazil.ak ty mas vecne problemy s mocovymi cestami a nemas ich ked je prec myslim ze pricinou tvojich bolesti je on.ak nenavstivy urologa a nepodstupy vysetrenie bud mu povedz ze nebude alebo bude ale len s gumou.ale ak ty nemas na sex chut aj preto lebo nemas a nechces aby ti chlap zahol tak mas aj ine moznosti ako ruka...moj je tiez v zahranici uz 6ty tyzden rste 6 nas caka a ja sa uz tiez neviem dockat kks kedy dojde a bude bum bum 😂

autor
31. okt 2020

Mam alergiu na latex, keby nemám riešili by sme to takto

adusa1987
31. okt 2020

Pokial viem su aj kondomy ktore niesu latexove

autor
31. okt 2020

To som ani nevedela no stará škola som ja 😅ďakujem pekne 😄

adusa1987
31. okt 2020

Hahaha noo ja som mlada skola...skus a snad ti to pomoze a vam obom tebe aby si nemala stres zos exu ale mala z neho radost a on aby mal prazdne vajcia 😆 ape stale by mal ist k dr aj ked jemu to nic nerobi aj moj ma kopu infekcii a nic mu nerobilo...

baloo
31. okt 2020

Nechcem vyryvat naozaj, neviem ci to moze suvisiet ale moja znama sa takto trapila a potom zistila, ze on jej zahybal ked robil v zahranici a preniesol vzdy na nu nejaku pliagu. Ked ho vykopla vravela, ze nemala ziadny problem co sa toho tyka lebo uz mala staleho partnera

marca12
31. okt 2020

Chapem,ze nechces sex kvoli zdravotnym problemom,ale nemat sex mesiac,ktora zena by nebola tiez nadrzana? A to,ze on nechce ist na vysetrenie,porozmyslaj,ci chces byt s takym chlapom arogantnym. U mna by skoncil. V zivote pride mnoho problemov a riesit ich s takym hovadom,nebude jednoduche.

veronnica080
1. nov 2020

Ak ťa miluje to pochopí, netrápila by som sa tým, uvidíš aká bude jeho reakcia a aspoň uvidíš jak myslí na tvoje zdravie.