icon

Nemám náladu na sex

24. feb 2023

Ahojte

máte to niektorá tak, že čím ďalej prešlo od posledného sexu tým viac sa vám nechce? Mala som nejaká problémy cakala som čo doktorka povie, a keď je všetko v poriadku tak sa mi proste nechce.

Môj muž za mnou nepríde. Ja prídem veľakrát on raz, a keď som povedala, že nechcem lebo som mala ťažký deň v práci, nebola som ani psychicky na tom dobre tak od vtedy sa ma ani nedotkne, ani sa nesnaží. Ja som chodila väčšinou, ale on ako keby si povedal, že dobre povinnost si splnil bol raz. Potom o zo viac nemám chut, lebo nemám pocit, že som pekná.

Nebiem čo mám robiť. Nemám náladu sa ani obliekať do niečoho pekného ani sa snažiť ani nič.

V minulosti sme to už riešili, potom sa párkrát snažil a zas uťal. Nie vždy som ho odmietla, síce niekedy mi to prišlo take, že si naschval vybral deň, keď mi bolo zle alebo niečo, aby sa na to neskôr mohol vyhovoriť. Nebaví ma to, že ja sa potom cítim ako ta dominantná. Chcem veľakrát aby ma vzal do postele a bol on ten dominantný. Nie sedel ako panic v kúte a čakal čo bude. Jak take tela.

karolinakr
24. feb 2023

Nechapem načo sa muži ženia, ked nechcú sex..Každy deň podobny prispevok Kde su tie časy-ked ženy odhaňali chlapov a vyhovarali na bolenie hlavy.

doriiis
24. feb 2023

Na jednej strane ty nechceš sex,ale on má za tebou stále chodiť a pýtať sa kedy na to máš chuť? A keď ho to prestane baviť tak sa divis?
A keby chodil každý deň za tebou tak by to bol debil,čo nechápe,že ty nechceš
Autorka....buď chces sex alebo nie.Take je to jednoduche

autor
24. feb 2023

@karolinakr neviem. Proste jasne aj ja beriem iniciatívu, ale ozaj výnimočne on. Nebaví ma to takto. Riešenie je chvíľkové. Podľa mma by chlapovi aj ego narástlo keby sa snaží viac a je dominantný. Nehovorím vo všetkom, ale potom som ja na vine, že nemáme sex

autor
24. feb 2023

@doriiis kto ti povedal, že stále? Láskavo čítaj s porozumením. Príde raz, keď nemám náladu a viac sa nesnaží. Potom chodím v kuse len ja a keď ma to prestane baviť nesnaží sa na oplátku on. Malokrat sa zhodneme a keď áno tak na 99% len kvôli tomu, že sa snažím.

karolinakr
24. feb 2023

Nemusiš ho priamo lakat na sex, ale čo ho navnadi - pustiš film volaky, sexy oblečenie, alkohol alebo masaž .neviem, čo naňho pôsobí.. hod mu tam eroticky film teraz ma nič nenapada...vieš anglicky? anglicky Cosmopolitan ( nie česky) tam dopodrobna rozvadza techniky zvadzania, predohry, hry eroticku komunikaciu atď

liljana
24. feb 2023

Ak chces, aby sa snazil, tak si dajte nejake signaly, ze mas chut na intimnosti, ze sa moze teraz snazit. Jeho tiez asi nebavi chodit ako otrava a ty mu povies, ze teraz nemas chut, alebo nemozes.
Ty chces po nom, aby ti cital myslienky, ked mas chut a kedy nemas. A zial muzi v citani zenskych myslienok a vyhodnocovani naznakov nie su prilis dobri. Inak by tu nebolo tolko prispevkov. 🙂

banderaska29
24. feb 2023

vieš chlapi to maju v tomto tak, že jedna časť je iniciatívna, druhá len čaká. možno by bolo fajn keby si mu predsa len polopate povedala, ako a kedy to chceš. oni si nedomyslia, ako si vieme my ženy 😀
ak to dlhodobo stagnuje, tak on už možno rezignoval a ty si vlastne už rezignovala tiež, lebo rezignoval aj on. skús to zobrať do svojich rúk, príklad vieš že má prisť cca o 17 z roboty tak skus pripraviť večeru, sviečky, víno, daj si na seba nejake oblečko.. uvidíš či sa nešmykne od vzrušenia, keď ta uvidí takto doma 🙂
držím palce no. btw toto je teraz téma č.1 v mojom okolí - partnerstvo a haprujúci sex.

lucka_ke
24. feb 2023

ty nechceš ale chlap je na vine, že nepríde

doriiis
24. feb 2023

Krásny príklad toho,ako vlastne my ženy niekedy ani nevieme čo vlastne chceme

mladena
24. feb 2023

Tu vidím viacero problémov, jednak to vyzerá že k nemu cítiš až také opovrhnutie, keď ho nazveš teľatom a to samo osebe nie je dobré pre vzťah a samozrejme nevyvolá nejakú túžbu a hlavne ťa tá jeho apatia nebaví čo sa ti vôbec nedivím z čoho následne vyplýva že sama strácaš náladu na zblíženie. Problém je podľa mňa aj to, že sa necítiš dobre vo svojom tele a toto by som asi riešila ako prvé, lebo s tým sa dá niečo robiť, vo vzťahu treba začať od začiatku ak sa to ešte dá, s mužom si pre niečo začala chodiť a zrejme si si ho niekedy aj vážila a zrejme aj sex bol lepší. Vrátiť energiu do tela a iskru do vzťahu.

modrykonik33
24. feb 2023

Aj v bežnom živote je skôr submisivny? Ak áno, tak asi nebudete pre seba tí praví

h2
24. feb 2023

Ja si nejako neviem predstaviť to chodenie jedného za druhým, či chce sex. Veď na to nemusí niekto prísť a rovno to priamo navrhnúť. Veď to veľmi často proste vyplynie zo situácie. To spolu nespíte v jednej posteli? Nedáte si pusu pred spaním? Neobjímate sa? Neležíte spolu večer na gauči tesne pri sebe? ...

dadis
24. feb 2023

@autorka ved ho len nenapadne zvadzaj a nechaj nech vyvija iniciativu on.. nie hnat ho do postele s valcekom na cesto 😂😂..

dadis
24. feb 2023

@mladena suhlas

karolinakr
24. feb 2023

@dadis 🤣

reanda
24. feb 2023

no, kto by mal naladu na sex s telatom

mirco50
Odpoveď bola odstránená
danica2711
24. feb 2023

akosi nechápem, kde je problém - ty nemáš náladu na sex, on ťa nechce, tak o čo ide? Ste dokonale kompatibilní! Nemáš náladu na sex, ale ho iniciuješ? Toto bude nejaký popletený fake...