icon

Nepáči sa mi požiadavka môjho manžela

25. máj 2023

Ženy, do frasa, ja viem ze ma niektoré zvozite pod čiernu zem ale, poraďte mi. S manželom som išla na "to" až po svadbe. Je to už cca tri roky a on sa teraz pokúša o anal. Co deň to viac. No mne sa to t nepáči vôbec. A nechcem to robiť. Ako mu to mam povedať, nikdy sa o takýchto veciach nerozpravame. A áno nieje to u nás téma ktorá by sa rozoberala. Jednoducho ideme na to bez rečí. Ale ja mu to už vážne potrebujem povedať a neviem ako. Viem ze keď ju to poviem tak s tým prestane. Bože ale ako mu to povedať, je mi to tak strašne hlúpe. Prosím nesmejte a neurazajte ma za to, viem ze je to môj manžel. No je to pre mňa divna téma, a nedokážem mu to len tak z fleku hodiť do očí. Poraďte nejaký spôsob ako to opatrne povedať. Ďakujem za každý normálny komentár.

unicornlady
25. máj 2023

Inak, pravdu povediac, aj on by sa mohol spýtať, keď si nie je istý "Miláčik, je toto v pohode, môžem pokračovať ? " Alebo sa spýtať vopred - toto by som chcel, chceš to aj ty?

babulkomale
25. máj 2023

@liljana vzdy pri tychto radach si predstavim zenu ktora sa nevie porozpravat o sexe s vlastnym manzelom a robia to bez reci po svadbe pod paplonom, ako nakraca do sexshopu a vybera vhodny vibrator, popija sampanske a nezavazne konverzuje s poradkynou predaja 😂
Taka zena sa hanbi aj prebrat balik od kuriera, kde by ten vibrator bol.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mamula20
Odpoveď bola odstránená
kitycat
25. máj 2023

Mozno to tu uz padlo, ale preco si bral pannu krd je nevybureny? Ci aj on bol panic?

danica2711
25. máj 2023

predovšetkým, "to" nie je TO, ale sex, milovanie. Zjavne si neskúsená a plná zábran a predsudkov, nedokážeš veci, týkajúce sa sexu ani normálne pomenovať, nie že o nich na rovinu hovoriť. Ale budeš musieť s tým nieťo urobiť, premôcť hanblivosť a hovoriť s mužom o sexe, pretože inak budete mať v tejto oblasti fakt problémy. Musíte predsa o sebe vedieť, čo má kto rád a čo nerád, inak vám sex nikdy neprinesie tú pravú radosť a potešenie

jaskolka
25. máj 2023

Jednoducho vtedy, keď s tým začne, ty sa odtiahni a povedz NIE. Nie, prestaň s tým, neželám si to. Hotovo, vybavené.

derdia
25. máj 2023

Ahoj, napis sms...
Ahoj laska, v prvom rade ti chcem povedat, ze ta velmi lubim... A normalne napis ako to citis. Bud uprimna, pretoze raz to tak vybuchne, ze pobalis veci a zmiznes najdalej ako vies...

zuzanka.zuzu
25. máj 2023

@kitycat možno preto že sa mu to proste len páči, možno preto že ho má menšieho a chce cítiť to zovretie (to už odznelo aj na predošlej strane) čo si myslel že pri panne bude lepšie, alebo aj on bol panic a sú nábožensky založení a nevedia sa o tom ani porozprávať

danica2711
25. máj 2023

len tak do pléna, baby, nebláznite, takéto veci sa predsa nevybavujú sms-kami alebo vtipnými obrázkami. Tým sa dá vybaviť nesklopená doska na WC, toto je o inom, to chce otvorenosť a úprimnosť. Ono to totiž nebude len o tom anále, ale celkovo o ich sexe

autor
25. máj 2023

@danica2711 no povedala by som ze nás sex je normálny, nemám nič proti všelijakým experimentom ale toto jedine nedávam.

karolinakr
25. máj 2023

Napiš mu stručne a jasne: boli to jak sviňa !

babulkomale
25. máj 2023

Alebo tam nainstaluj horcicu 😃

dorothee
25. máj 2023

Anal bola asi prva sexualna vec o ktorej som sa s manzelom rozpravala,aby hned na zaciatku vedel,ze toto je jednoznacne NIE..Ze mam proti tomu velke vyhrady..A aj ked par krat za tie roky manzelstva nadhodil temu ci to neskusime,moje nie sa nezmenilo a on to respektuje..
Zacat sa rozpravat je najtazsie ale ked uz si raz poviete co sa vam paci a co chcete,bude to uz len lahsie a nakoniec sa budete o sexe rozpravat otvorene,a tak by to malo byt..V manzelstve by rozhovor o sexe ci financiach a vlastne o vsetkom,mal byt uprimny,pravdivy..Chces s nim prezit cely zivot,preto by mal vediet co si myslis,ako to citis aby ste ten zivot nezili v polopravdach ci dokonca v klamstvach 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
amaro
25. máj 2023

No nič iné ako otvorený rozhovor ti neostáva. To sa musíš naučiť aj do budúcna keď pôjde o iné veci, jednať na rovinu s vlastným mužom. Skúste si otvoriť vínko. Povedz mu, že ho ľúbiš, ale momentálne toto je praktika, ktorú skúšať nechceš. Že ak teda chce, môžte kúpiť vibrátor alebo mu tam trebárs vopchaj uhorku a ak si stále bude myslieť aké to musí byť pre druhú stranu príjemné, že znova prehodnotíš (podotýkam nie že zmeníš, ale prehodnotíš) svoj názor. Na 98% si myslím, že si tam nenechá nič vopchať. To máš ako s trojkou, veľa chlapov povie, že to chce zažiť a keď žena navrhne tak fajn, poďme do toho, zožeň ďalšieho chlapa, tak to už zrazu nieeeee, lebo dvojaký meter.

lavender94
25. máj 2023

Ako sa dá pokúšať o anál? To ako máte sex a on zrazu len tak chce strčiť do druhej dierky?takto sa anál nerobí do psej matere :D ale teraz k veci. Vy sa nerozprávajte o intímnych veciach? Za tri roky manželstva ste si nikdy nepovedali čo sa vám páči a čo nepáči?
Neviem, čo ti poradiť, asi len nadaych, výdych a von s tým. Je to normálna súčasť našich životov, tak mu to povedz ako keď mu hovoríš aby ráno kúpil rožky

teleskop
25. máj 2023

ahoj neviem ci ti pomozem, ale skoro 20 rokov mojho manzelstva je o rozhovoroch, sme ako jing a jang takze je to potrebne, rano sme prave mali nejaky hodinovy rozhovor o nasich pocitoch, a ako vidime veci a podobne, lebo sme ini a sme muz a zena, to plati aj o sexe, pre vacsinu z nas je pokec o sexe chulostivy,,,predsa len sa o tom nebavis bezne s ludmi na zastavke ale ak sa s nim neporozpravas vasmu manzelstvu to ublizi, to plati pre vsetky temy nielen anal...mas moznost spravit nieco pre zveladenie svojho manzelstva...co vela rozidenych a rozvedenych ludi este nepochopilo, bez komunikacie to NEJDE!!!! Ak mas velmi velky problem, napis mu list, smiesne pre niekoho..ale dozvie sa to co treba

mandzula
25. máj 2023

@autor ja som zvedava, ako "to" budes casom riesit s detmi. Nedovol, aby dopadli ako ty, ze nebudu vediet vo vztahu povedat "nie" pri veciach, ktore sa im nebudu pacit.

januska12323
25. máj 2023

Nabudúce keď s tým začne tak sa odtiahni ale nie len troška, úplne skonči s tým čo robíš. "Nechaj mi zadok na pokoji, nepáči sa mi to, kvôli tomu môžem dostať infekciu."
-ale doteraz sa ti to páčilo?
"nepáčilo, len som nenabrala odvahu to povedať.

ankare
25. máj 2023

Určite mu to povedz. A nenechaj sa tlačiť do niečoho,čo Ti je nepríjemné. Nikdy.
Ak treba, daj si pohár vína na odvahu.
Alebo, keď to tam bude chcieť pchať, zmeň polohu a povedz: Takto mi je to príjemnejšie.

rebrambora
25. máj 2023

V manzelstve neexistuje divna tema. U vas nieje analny sex problem, ale KOMUNIKACIA.
Ak to nezvladnete vy, tak sup za odbornikom.

jesenzima
25. máj 2023

No tak keď sa bude snažiť strčiť ho nesprávne, práve vtedy mu povedz ze NIE ...

sheila121
Odpoveď bola odstránená
monikkatt
25. máj 2023

To vazne je toto realna tema? Dvaja dospeli ludia spolu sulozia a nevedia si o tom povedat ani slovo? 🙈
To u vas musi vyzerat ako v nemom filme.. on sa ti ho snazi napchat do zadku, ty uhnes, on si ta da naspat, ty uhnes... 😅
Akoze sorry ale to fakt? Sak mu povedz ze toto nie ked uz neviete normalne komunikovat

mishka81
25. máj 2023

Ani necitam komentare. Jednoducho jedna dospela zena si ma prekne krasne pri sexe otvorit usta a povedat razne NIE. A ked chlapec nepochopi, tak by veeeeelmi dlho pouzival len ruku. Je to tvoj manzel, nechapem preco sa s nim bojis o tom hovorit. Ste rovnocenny partneri a sex si mate uzivat rovnako.

mishka81
25. máj 2023

A zacala som citat komentare a to teda nemyslite vazne ze mu ma napisat sms... proste rovno z oci do oci na rovinu co sa jej nepaci a nie tu chodit okolo horucej kase trapnymi smskami.

judit47
25. máj 2023

Toto je troll tema a ako to viem?

Do svadby ste cakali kvoli viere,ze? Taky clovek by nenapisal hned na 5tej veze BOZE lebo to nepouziva len tak☺️next one!

mandzula
25. máj 2023

@judit47 aj ja si myslim, ze je to blbost - zacina to "az po svadbe" a potom tu mame kvetnate opisy aktu.

stellarstar
25. máj 2023

Ved keď zase bude chcieť tak mu to povedz ze zlato ja to nechcem, mne to príde nepríjemné bla bla bla a je to. Ja nechápem neviete komunikovať? Ked môj niečo chce tak mu poviem nie zlato nebude nechcem a je to