icon

(Ne)rozvedený chlap

7. nov 2022

Ahojte, stretli ste sa už s tým, že chlap sa nemôže (nechce) rozviesť, lebo by to výrazne ohrozilo jeho prácu? Totiž, kamoška sa začala stretávať s chlapom, ktorý žije sám, má dve deti, dobrú prácu, je naozaj milý (ja ho poznám už dlhšie, spolupracovali sme...je milý, vtipný, gentleman - stará škola..ale teda nikdy sme sa nebavili o sukromi)..po necelom mesiaci stretávania sa povedal kamoske, že nie je papierovo rozvedeny...a že to zrejme ani nikdy neurobí. Jeho "ex"manželka žije už pár rokov s iným mužom...v podstate sme malé mesto, veľa ľudí ich pozná ako rozvedenych a zrejme nikto nevie, ako je to v skutočnosti ...každopádne, kamoška nevie, či do takého vzťahu ísť, pýta radu / názor odomna a ja tiež netuším. Čo vy na to?

Strana
z3
katka700
8. nov 2022

@elenita Asi som naivná ale v manželstve ak to nie je dohodnuté inak funguje bezpodielove vlastníctvo. Všetok nadobudnutý majetok je spoločný. To je tak veľký problém právne ošetriť aby mal vo firme po rozvode každý 50 percentný podiel?
Skôr mi pripadá že pán sa nechce viazať, necháva si otvorené vrátka aby mohol z nového vzťahu rýchlo preč keď ho napadne a dávno nefunkčné manželstvo ktoré akože nemôžno rozviesť je len zámienka

autor
8. nov 2022

@moonlight1210 vďaka za názor, tiež jej ho posuniem

autor
8. nov 2022

Urobí mi niekto láskavosť a nahlási toto aj tú druhú časť (ďakujeme autorke), nech admini vymažú? Počuli a čítali sme čo sme chceli. Vďaka

miadi
8. nov 2022

To si Musis nahlasit sama. Podla mna aj ta druha tema je od teba 🤣tolko expertov co maju taku pracu ze sa koli tomu nesmu rozviest zas nie je na kazdom rohu a Nebolo ani v jednej teme napisane co za praca to je Lebo je to blbost vymysel. Ani tolko ti neverim ze to pises za “ kamosku”. Ked ludi hanba fackuje no anonymne temy znesu vela ze ?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
barborachors
8. nov 2022

hahaha, dobre som sa tu opäť dnes pobavila! klamarko si vymyslel ezopovu bajku a pritom pravda je taka ze zena sedí na peniazoch a na nu je všetko napísané. taka Slovenská klasika. Chlapicek nastrceny vo firmicke a všetko z pozadia riadi manželka 😂 A mamicka s deckami mu zobe z ruky, alebo autorka alebo kto... v zivote sa nerozvedu a jemu sluzi ku cti ze jej to vcas povedal. a dôvod je fuk, aky je lebo je tak ako píšem. Hlavne si hladaj voľného chlapa- papierovo aj nepapierovo a nemusíš tu riešiť pol dediny.

lulubka28
8. nov 2022

A nie je toto len zle formulovane? Nemyslis to nahodou tak, ze v pripade rozvodu by muselo prist ku delbe majetku a toto by bol ten problem, ktory by mu branil vykonavat svoju pracu? Cize je to asi nejaky podnikatel. V takomto pripade ale hlavny dovod, ktory brani rozvodu nie je praca, ale majetok. Takto to vidim ja. Nech je to teda akokolvek, ja by som si to s nerozvedenym chlapom nevedela predstavit, vadilo by mi to. Skor, ci neskor pridu kvoli tomu problemy, to je iste.

jarmillka
8. nov 2022

@elizabet173 neviem kde si v mojom prispevku citala, ze niekto niekoho klame a ani preco mas potrebu na to reagovat🙈 vsetci tam vedia na com su,poznaju dovody preco to tak je a nikto z nich s tym nema problem.. To, ze ty to nevies pochopit je uz o inom..

mqkm
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3