icon

Neverím manželovi -myslim že sa divne správa až podvadza

3. dec 2025

Ako sa da žiť v manželstve bez dôvery ?
Sme mladý manželský bezdetný pár.
Manželovi som prišla na veľa klamstiev v manželstve.
Dokonca si vypisoval s pár ženami na nete. Odhalila som. Sťahoval si aj ich pikantné fotky.
Uložil si na ne kontakty.
Boli to skôr nezáväzne kecy. A flirty. Nič ohľadne stretavok platieb sexu a pod. Ale aj tak. Mám pocit že nemá oči iba pre mňa. Hoci sa dusuje,že ma. Ja mu nedoverujem. Náš sexuálny život aj normálny život je inak fajn. Tvrdí mi že hľadám ihlu v kope sena a pátrame niečo čo neexistuje.trávime čas spolu prakticky 90 percent voľného času, sme spolu. Priateľov máme spoločných. Pracujeme obaja spolu tiež. Prakticky sme spolu 24hodin denne. Dá sa povedať. Ja nemám moc iného vyžitia jedine s ním.ale tak mám zopár kamosiek ale každá má svoje rodiny a pod
Mám psa..toho vencievame. Ideme spolu na nákupy apod.
Ranili má veci ktoré mi zamlčal v minulosti ohľadne iných žien vypisovani používania rôznych appiek. Tvrdil že nemá Instagram. Nakoniec som ho tam našla. No proste nejdem to rozvadzat. Neverím mu. Ja som mu tak verila!!! 100percent.
Prisahali sme si pred bohom lásku a vernosť. Tvrdí že mi je verný, ako mi môže byť verný, keď toto robí? Ďalšia vec. Chodieva niekam von. Takým rovným spôsobom. Že nepovie presne kde ide že von sa nadýchať niekedy. Berie si všetky veci so sebou nie je ho aj 5 hodín.

anonym_843cf1
3. dec 2025
@stellarstar

@anonym_843cf1 a nebojíš sa nakazenia?

@stellarstar nie pretoze keby som sa bal vsetkeho nejdem ani cez prechod.

anonym_843cf1
3. dec 2025
@anonym_autor

Viete snažím sa nájsť vysvetlenie nejaké celého toho. Nechcem myslieť na najhoršie. Ale keď s tým začnem že kde si bol a pod. Tak z toho má tlaky a nrvy a začne na mňa totálne hucat nech sa spamatam že je rád so mnou miluje iba mňa a chce byť so mnou ale že proste ma aj svoje aktivity. Ako dobre. Ja mám tiež svoje aktivity ale za to nehamlievam kam idem a nepostujem svoje krásne fotky na sociálne siete bez jeho vedomia a nepíšem si s chlapmi

@anonym_autor dufam ze nie si tak naivna ze nevidis ze jasne klame. To mas tak kazdy ma rad sex ale niekto iba s jednym partnetom a niekto s kazdou ktora sa pritrafi.

autor
3. dec 2025
@biba_18

@januska12323 miluje ho, no 😒

@biba_18 milujem ho. Doteraz som si myslela že aj on mňa. Až teda nie doteraz. Keď som nenašla mesiac od svadby tie pisacky s babami ktoré viedol celé dlhé mesiace s rôznymi a pod.
Ja som si myslela že som skutočne preňho jediná. Lebo on sa tak správa navonok že som jeho jediná proste. Ja to neviem vysvetliť inak. Ja som bola presvedčená
Dokonca mi povedal že ak má práca unavuje a stresuje nech ostanem doma že jemu to vôbec nebude vadiť že však on nás zabezpečí a pod. Stále plánuje nejaké dovolenky a pod. Teraz už vraví že čo v zime že kam pôjdeme sa zohriať a pod. Dal mi dráhy zlatý dar na svadbe aj s jeho rodičmi
. Doma pomôže niekedy uprace navarí pozve do restiky ak som únavena neviem proste úžasný. Všetko pre mňa robí. Všetko. Keď ma vidí tak ma iskru v očiach a stále by ma objímal a bozkával. V sexe je nežný a romantický. Máme sviečky vínko romantiku. Zda sa mi veľmi zamilovaný. A hoci nemá moc peňazí len priemerné setri aby mne doprial

no proste úžasný chlap si každý povie. Zdá sa že má naozaj miluje. Nezdalo sa mi že by to hral.

tiezjedna
3. dec 2025
@anonym_843cf1

@stellarstar 😂😂😂 najcastejsie slovo na koniku

@anonym_843cf1 tak zas na druhej strane, často jediná rozumná rada, že...

tiezjedna
3. dec 2025
@anonym_autor

@biba_18 milujem ho. Doteraz som si myslela že aj on mňa. Až teda nie doteraz. Keď som nenašla mesiac od svadby tie pisacky s babami ktoré viedol celé dlhé mesiace s rôznymi a pod.
Ja som si myslela že som skutočne preňho jediná. Lebo on sa tak správa navonok že som jeho jediná proste. Ja to neviem vysvetliť inak. Ja som bola presvedčená
Dokonca mi povedal že ak má práca unavuje a stresuje nech ostanem doma že jemu to vôbec nebude vadiť že však on nás zabezpečí a pod. Stále plánuje nejaké dovolenky a pod. Teraz už vraví že čo v zime že kam pôjdeme sa zohriať a pod. Dal mi dráhy zlatý dar na svadbe aj s jeho rodičmi
. Doma pomôže niekedy uprace navarí pozve do restiky ak som únavena neviem proste úžasný. Všetko pre mňa robí. Všetko. Keď ma vidí tak ma iskru v očiach a stále by ma objímal a bozkával. V sexe je nežný a romantický. Máme sviečky vínko romantiku. Zda sa mi veľmi zamilovaný. A hoci nemá moc peňazí len priemerné setri aby mne doprial

no proste úžasný chlap si každý povie. Zdá sa že má naozaj miluje. Nezdalo sa mi že by to hral.

@anonym_autor tak neviem, ale mne prídete trošku lietadlo obaja... sorry 😉 Ale čo čítam medzi riadkami, tak šuhaj si ťa pekne vodí na vodítku a kŕmi ťa tým, čo ty nazývaš "robí pre mňa všetko"😎 Šikovný, vie ako na teba

anonym_843cf1
3. dec 2025
@anonym_autor

Viete snažím sa nájsť vysvetlenie nejaké celého toho. Nechcem myslieť na najhoršie. Ale keď s tým začnem že kde si bol a pod. Tak z toho má tlaky a nrvy a začne na mňa totálne hucat nech sa spamatam že je rád so mnou miluje iba mňa a chce byť so mnou ale že proste ma aj svoje aktivity. Ako dobre. Ja mám tiež svoje aktivity ale za to nehamlievam kam idem a nepostujem svoje krásne fotky na sociálne siete bez jeho vedomia a nepíšem si s chlapmi

@anonym_autor vysvetlenie nehladaj cloveka baziaceho po nevere nezmenis. Ani ja neprinutim ju aby neflirtovala kazdy den s niekym. Vyspala sa s muzom jej kamaratky ale aj muzom co je kolega jej muza. Ked to mas v krvi....

tiezjedna
3. dec 2025
@anonym_autor

Prepáčte za spaming tu .ale neviem čo so sebou . S ním to chcem riešiť ale nejde to. Je proste divný nechce nič riešiť.

@anonym_autor tak sa raz za ním vyprav a budeš mať jasno veľmi rýchlo. Len si odpovedz na otázku, či si pripravená na to, čo zistíš...

anonym_b2ee7d
3. dec 2025

Ty ho miluješ ale on teba zjavne nie aby prestal vypisovať inde, klamať ta, chodievať bohvie kam
Miesto budovania dôvery a ešte sa pozastavuje, že čakáš niečo od neho neexistujúce
Sám ti dáva odpoveď na všetko svojimi činmi
Takže ak si s tým ok tak fajn

hopsas
3. dec 2025

@anonym_autor takto. Každý jeden muž s ktorým som kedy chodila, ak podobne ako tvoj manžel ," zahmlieval," tak mal inú ženu alebo trávil čas v bordeli. Normálny chlap ti predsa normálne povie, že sorry chcem byť teraz sám, idem na bicykel, na motorku, na pivo, dôjdem vtedy a vtedy. Ak zahmlieva, normálne to nie je. Ani slušne, keď už sme pri tom.

reanda
3. dec 2025
@anonym_autor

@reanda áno. Práve že je to trápne a rok od svadby a všetkým sa on zdá ako super chlap ešte k tomu aj príťažlivý feší a pod. Všetky kamošky mi ho závideli že aký je pekny a pod. Mama že aký je zlatý a fešák a pod. Ako sa vie správať a tak. Ja fakt neviem mama mi vraví že nech vyckam že keď sa ku mne dobre chova a že so mnou spí a nechodí po nociach nech sa na to kaslem. Že som nevyzreta. Neviem.

@anonym_autor hm, asi ani tvoja mama nebude moc vyzreta s takymto pristupom..
ale vsak teda pockaj.. neviem sice na co, ale cakaj.. asi kym nepridu vaznejsie symptomy, ako stiahnuty zaludok.. ale ROZHODNE by som sa velmi dobre chranila pred pocatim a nie ze na dietati 'robite' .. lebo to uz potom budes ovela viac v prdeli
ono uprimny vztah, kde je ozajstna laska, vypada trocha inak.. tuna mas princa krasona, co velmi dobre hra svoju ulohu dokonaleho manzela.. az privelmi dobre.. az na drobne trhlinky, co mu obcas nevyjdu.. preto sa tak nastve..

januska12323
3. dec 2025
@anonym_autor

@januska12323 bože nerobte si tu zo mňa srandu. Áno žijem takto a nikto mi nič neplatí. No áno dobrovoľne žijem takto

@anonym_autor a prečo? Nemáš sa rada? Pri tých prechádzkach sa určite neprechádza sám, tomu ver.

januska12323
3. dec 2025

Kedy sa k tebe dobre správa? Keď ti klame? Zdrhá z domu? Vypisuje každej sukni? Jaj hlavne, že je pekný a miluješ ho.

anonym_8876c9
3. dec 2025

@anonym_autor ty máš nejakú povinnosť s ním byť, alebo? Ak ho miluješ, tak ho miluj aj s tým, že nevieš, kde je, čo robí a s kým je v kontakte, skáč mu na všetky klamstvá, hlavne, že je fešák a všetky kamarátky ti ho závidia. Ja by som s nim už dávno nebola.

pedro1234
3. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor no tak na dovolenku zohriať by ste sa mohli ísť napríklad do Ria alebo Thajska , už to tam má trochu omrknuté 🤣

hefo
3. dec 2025

Buď rada, že nemáte spolu deti. Tým pádom si schopná sa od neho odstrihnúť úplne, čo ostatne odporúčam.

autor
3. dec 2025
@tiezjedna

@anonym_autor tak sa raz za ním vyprav a budeš mať jasno veľmi rýchlo. Len si odpovedz na otázku, či si pripravená na to, čo zistíš...

@tiezjedna a kde je neviem tak ?

anonym_b47695
3. dec 2025

Budes mat veľmi ťažký zivot keď sa nerozvedies.Budes ho vkuse stalkovat, a aj keby chcel mat ozaj cas pre seba, co je úplne normalne v zdravom vztahu,veriť mu už nebudes.Znicil tvoju doveru.Toto co robi je neprípustne vo vztahu,/výpisovacky atd/mal ostat sám a mohol mat každú.Ked je este k tomu pekný, chcú ho aj ine, no budes mat či robit aby si ich odhanala.Budes po pôrode, dieta mat, choroba, uraz vselico sa môže stať a nebudes mat sily ho sledovat.Chces si takto dobrovolne znicit zivot? Len kvoli jednemu nevernikovi?

autor
3. dec 2025
@hefo

Buď rada, že nemáte spolu deti. Tým pádom si schopná sa od neho odstrihnúť úplne, čo ostatne odporúčam.

@hefo stále zahmlieva niečo retusuje

autor
3. dec 2025
@pedro1234

@anonym_autor no tak na dovolenku zohriať by ste sa mohli ísť napríklad do Ria alebo Thajska , už to tam má trochu omrknuté 🤣

@pedro1234 no veľmi vtipné fakt ako...:( mne je do placu

autor
3. dec 2025
@anonym_8876c9

@anonym_autor ty máš nejakú povinnosť s ním byť, alebo? Ak ho miluješ, tak ho miluj aj s tým, že nevieš, kde je, čo robí a s kým je v kontakte, skáč mu na všetky klamstvá, hlavne, že je fešák a všetky kamarátky ti ho závidia. Ja by som s nim už dávno nebola.

@anonym_8876c9 mne trvalo roky kým som si vlastné uv edomila že zahmlieva stále niečo a klame.

autor
3. dec 2025
@januska12323

Kedy sa k tebe dobre správa? Keď ti klame? Zdrhá z domu? Vypisuje každej sukni? Jaj hlavne, že je pekný a miluješ ho.

@januska12323 nezdrha z domu ale neviem divne sa chová proste.
Neviem mám zvláštne myšlienky už. Necítim sa dobre. Neviem písala som sem aby sa mi uľavilo a ešte sa mi pritazilo na duši . Neviem. Som z toho smutná. Je milý milujúco sa správa ale neustále zahmlievanie

biba_18
3. dec 2025

@anonym_autor tak ho miluj 🤷‍♀️ on su vypisuje s inými a ty ho budeš milovať a starať sa o neho nadosmrti.. potom neviem načo je tu tá téma 😏

autor
3. dec 2025
@reanda

@anonym_autor hm, asi ani tvoja mama nebude moc vyzreta s takymto pristupom..
ale vsak teda pockaj.. neviem sice na co, ale cakaj.. asi kym nepridu vaznejsie symptomy, ako stiahnuty zaludok.. ale ROZHODNE by som sa velmi dobre chranila pred pocatim a nie ze na dietati 'robite' .. lebo to uz potom budes ovela viac v prdeli
ono uprimny vztah, kde je ozajstna laska, vypada trocha inak.. tuna mas princa krasona, co velmi dobre hra svoju ulohu dokonaleho manzela.. az privelmi dobre.. az na drobne trhlinky, co mu obcas nevyjdu.. preto sa tak nastve..

@reanda áno má to trhliny a dosť ocividne

anonym_772964
3. dec 2025

@anonym_autor Ruku na srdce ...Načo ti je taký muž? Véd si ešte mladá tak načo strácať čas s niekym kto ti nestojí za to .Premárniš s ním roky života zbytočne. Už prv co by to muž žene urobil že si vypisoval s inými a sťahoval ich pikantné fotky ti mala zablikať červená kontrolka. Som zvedavá keby si robila to isté ty vypisovala s chlapmi, flirtovala s nimi a sťahovala si ich pikant foto ako by reagoval on na to? Ukonči to takto to pôjde len horšie a nemá to význam ten vzťah medzi vami už je len zo zvyku a nie lásky

autor
3. dec 2025
@hopsas

@anonym_autor takto. Každý jeden muž s ktorým som kedy chodila, ak podobne ako tvoj manžel ," zahmlieval," tak mal inú ženu alebo trávil čas v bordeli. Normálny chlap ti predsa normálne povie, že sorry chcem byť teraz sám, idem na bicykel, na motorku, na pivo, dôjdem vtedy a vtedy. Ak zahmlieva, normálne to nie je. Ani slušne, keď už sme pri tom.

@hopsas ajajaj.ina žena....klamstvá pretvárka no super....to poteší....mrzí ma to. Tieto zahmlievacky nemám rada

autor
3. dec 2025
@anonym_772964

@anonym_autor Ruku na srdce ...Načo ti je taký muž? Véd si ešte mladá tak načo strácať čas s niekym kto ti nestojí za to .Premárniš s ním roky života zbytočne. Už prv co by to muž žene urobil že si vypisoval s inými a sťahoval ich pikantné fotky ti mala zablikať červená kontrolka. Som zvedavá keby si robila to isté ty vypisovala s chlapmi, flirtovala s nimi a sťahovala si ich pikant foto ako by reagoval on na to? Ukonči to takto to pôjde len horšie a nemá to význam ten vzťah medzi vami už je len zo zvyku a nie lásky

@anonym_772964 vraj sa zmenil a už to nerobí. Vraj bol nevyzrety

anonym_772964
3. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_772964 vraj sa zmenil a už to nerobí. Vraj bol nevyzrety

@anonym_autor Ale jaj prosím ta človek sa nikdy nezmení len na určitý čas bude držať masku ktorá časom spadne z tváre. Ver mi ja som už druhý krát vydatá a presne ti poviem že mne sa to potvrdilo. Moj ex bol alkoholik a tyran a sľuboval ako sa zmení ale ja som sa s ním ajtak rozviedla a našiel si inú a vraj sa zmenil ja som sa smiala s mojím mužom a vravela som že mu dávam tak max rok.A aj sa tak stalo pi pol roku začal zase chlastať a je agresívny tak a dopadol .Ľudia sa nemenia

autor
3. dec 2025

Neviem narušená dôvera..proste neverím mu. Čo sa zabijem. Neviem. Niečo mi nehrá na Tom celom

autor
3. dec 2025
@anonym_772964

@anonym_autor Ale jaj prosím ta človek sa nikdy nezmení len na určitý čas bude držať masku ktorá časom spadne z tváre. Ver mi ja som už druhý krát vydatá a presne ti poviem že mne sa to potvrdilo. Moj ex bol alkoholik a tyran a sľuboval ako sa zmení ale ja som sa s ním ajtak rozviedla a našiel si inú a vraj sa zmenil ja som sa smiala s mojím mužom a vravela som že mu dávam tak max rok.A aj sa tak stalo pi pol roku začal zase chlastať a je agresívny tak a dopadol .Ľudia sa nemenia

@anonym_772964 ach bože. Strašne mrzí ma to čo si si prežila..ťažké osudy toto

anonym_8ad329
3. dec 2025

nasla si muzsku realitu, bud sa s tym zmieris, alebo odides, vela moznosti nie je