Neverím manželovi -myslim že sa divne správa až podvadza
Ako sa da žiť v manželstve bez dôvery ?
Sme mladý manželský bezdetný pár.
Manželovi som prišla na veľa klamstiev v manželstve.
Dokonca si vypisoval s pár ženami na nete. Odhalila som. Sťahoval si aj ich pikantné fotky.
Uložil si na ne kontakty.
Boli to skôr nezáväzne kecy. A flirty. Nič ohľadne stretavok platieb sexu a pod. Ale aj tak. Mám pocit že nemá oči iba pre mňa. Hoci sa dusuje,že ma. Ja mu nedoverujem. Náš sexuálny život aj normálny život je inak fajn. Tvrdí mi že hľadám ihlu v kope sena a pátrame niečo čo neexistuje.trávime čas spolu prakticky 90 percent voľného času, sme spolu. Priateľov máme spoločných. Pracujeme obaja spolu tiež. Prakticky sme spolu 24hodin denne. Dá sa povedať. Ja nemám moc iného vyžitia jedine s ním.ale tak mám zopár kamosiek ale každá má svoje rodiny a pod
Mám psa..toho vencievame. Ideme spolu na nákupy apod.
Ranili má veci ktoré mi zamlčal v minulosti ohľadne iných žien vypisovani používania rôznych appiek. Tvrdil že nemá Instagram. Nakoniec som ho tam našla. No proste nejdem to rozvadzat. Neverím mu. Ja som mu tak verila!!! 100percent.
Prisahali sme si pred bohom lásku a vernosť. Tvrdí že mi je verný, ako mi môže byť verný, keď toto robí? Ďalšia vec. Chodieva niekam von. Takým rovným spôsobom. Že nepovie presne kde ide že von sa nadýchať niekedy. Berie si všetky veci so sebou nie je ho aj 5 hodín.
@biba_18 milujem ho. Doteraz som si myslela že aj on mňa. Až teda nie doteraz. Keď som nenašla mesiac od svadby tie pisacky s babami ktoré viedol celé dlhé mesiace s rôznymi a pod.
Ja som si myslela že som skutočne preňho jediná. Lebo on sa tak správa navonok že som jeho jediná proste. Ja to neviem vysvetliť inak. Ja som bola presvedčená
Dokonca mi povedal že ak má práca unavuje a stresuje nech ostanem doma že jemu to vôbec nebude vadiť že však on nás zabezpečí a pod. Stále plánuje nejaké dovolenky a pod. Teraz už vraví že čo v zime že kam pôjdeme sa zohriať a pod. Dal mi dráhy zlatý dar na svadbe aj s jeho rodičmi
. Doma pomôže niekedy uprace navarí pozve do restiky ak som únavena neviem proste úžasný. Všetko pre mňa robí. Všetko. Keď ma vidí tak ma iskru v očiach a stále by ma objímal a bozkával. V sexe je nežný a romantický. Máme sviečky vínko romantiku. Zda sa mi veľmi zamilovaný. A hoci nemá moc peňazí len priemerné setri aby mne doprial
no proste úžasný chlap si každý povie. Zdá sa že má naozaj miluje. Nezdalo sa mi že by to hral.
@anonym_autor tusim mame rovnakeho muza
@anonym_843cf1 viem že všetci dnes zahybaju už asi . Je veľa moznosti. . Stále je v dobrom veku 35 rokov najlepší vek a pekný muž stará sa o seba a tak ale aj tak. Internet robí veľa veľa možností. Neviem čomu mam veriť. Keď sa chcem porozprávať a začnem s tým čo má trápi že sa divne správa a že klamal veľakrát a nacapala som ho pri Tom tak proste otočí tému alebo ide spať alebo ide do sprchy alebo si urobí srandu z toho a niekedy sa mega naštve. Povie mi že vidí iba mňa tak o čo mi ide
@anonym_autor presne rovnake reakcie, ked som vytiahla sex chaty este zurivy bol, ukludnil sa az ked som pobedala, ze si idem najst ineho a chcem rozvod
nasla si muzsku realitu, bud sa s tym zmieris, alebo odides, vela moznosti nie je
@anonym_8ad329 mužskú realitu? Môžeme pokecať súkromné?
@anonym_autor ak ho nemáš možnosť vytrackovať skrz mobil, tak sa za ním vyprav hneď ako odíde.. Nenápadne samozrejme.
@tiezjedna nemám. Možnosť. Nebudem za ním bežať predsa omg. Však má uvidí.
@anonym_autor aj moj je mily a robil to iste co tvoj, základ je neverit nikomu a zit svoj vlastny zivot a neorientovat sa na slabych jedincov
@anonym_8ad329 a čo podvádzal ťa ?ja nechápem. Aj sa vytŕacal z domu? Aj klamal očividne ?prestal s tým či?
@anonym_autor aj moj je mily a robil to iste co tvoj, základ je neverit nikomu a zit svoj vlastny zivot a neorientovat sa na slabych jedincov
@anonym_8ad329 základ neveriť a to ako mám žiť ?ja chcem mať normálne manželstvo preboha chcem mu dať dieťa.nechapem tomu
Bože že t mne nikdy takéto veci nenapadli že stopovať ho trackovat a sledovať uf
Al ja neviem .my skôr spolu všade sme .chodíme..ja neviem to sa stane raz za mesiac fakt .že ide preč alebo raz za tri týždne neviem
Skôr vkuse na mobile
Čosi tuka a rak
@tiezjedna nemám. Možnosť. Nebudem za ním bežať predsa omg. Však má uvidí.
@anonym_autor prečo by si mala bežať? To ti naozaj chýba akýkoľvek dar diplomacie? Kto chce, ten si poradí a nemusí pri zo seba robiť debila. Zatiaľ robí debila iba on z teba... Pozri, pokojne sa v tom plácaj ďalej, nechaj si urobiť mimíska a tým to zaklincuješ úplne🙄 Tvoja voľba.
@anonym_8ad329 mužskú realitu? Môžeme pokecať súkromné?
@anonym_autor najdes ma na pokeci ako Diffusila
Podla mňa je to jasné, ze niečo " stvára ". Kto nemá dôvod klamať, vždy povie kam ide, dokedy bude a podobne. A inokedy telefón v pohode zdvihne?
Lebo ak to robí iba na týchto " výjazdoch " ,je úplne jasné, ze sa neprechádza v lese a neobijma stromy.
@anonym_8ad329 a čo podvádzal ťa ?ja nechápem. Aj sa vytŕacal z domu? Aj klamal očividne ?prestal s tým či?
@anonym_autor online ma podvadzal, sexualne vypisovanie zenam, cirkus som urobila, chcela som to ukoncit, prosil ma, zmazal, struha dobrotu, ale ja mu uz neverim, nastastie deti uz mame velke keby nieco, ale neflakal sa po vonku, len konfrontaciu neznesie, proste chovanie ako male decko
@anonym_8ad329 základ neveriť a to ako mám žiť ?ja chcem mať normálne manželstvo preboha chcem mu dať dieťa.nechapem tomu
@anonym_autor tak sa priprav na tazky zivot v nedovere, strachu, uzkosti a zufalstve, jedine, ze by mu viac zalezalo na tebe ako online kurvach a zacal zavislost riesit u odbornika, co sa asi az tak neobetuje
@anonym_autor neda.
@anonym_autor dieťa? Tebe šibe? Žiadne dieťa si s ním nerob.
@anonym_autor najdes ma na pokeci ako Diffusila
@anonym_8ad329 ako ?ja na pokeci nie som..a ty si chlap?nenájdem ťa inde ?
@anonym_autor dieťa? Tebe šibe? Žiadne dieťa si s ním nerob.
@januska12323 tak dieťa veľmi chcem a s kým ak nie s manželom?
@anonym_autor tak sa priprav na tazky zivot v nedovere, strachu, uzkosti a zufalstve, jedine, ze by mu viac zalezalo na tebe ako online kurvach a zacal zavislost riesit u odbornika, co sa asi az tak neobetuje
@anonym_8ad329 až ťak sa neobetuje..a pochybujem už že sú iba online kurvy
Ale on väčšinou zdvihne telefón nemôžem povedať resp..neviem..proste .vyjazdami sa to nedá povedať. Neviem ani. Čiarky si nerobím niekedy nezdvíha že nepočul vždy ma na ticho zvonenie a pod neviem. Dievčatá som mimo z neho...a tie výjazdy nemá zas často...máx raz za pár týždňov...vždy sme spolu totiž
@anonym_autor ty si tu uz pisala, to este stale si s nim?
Nevyzrety vztah, vola chyba ist do manzelstva. Ved toto je ako zly pripad z casopisu…
@anonym_autor verny byt moze. / ak teda za neveru berieme iba fyzicky kontakt/.. ale klame... treba zistit preco... a co vidi za skvele na vypisovani inym zenam... pripadne sa spytat, ci by to bolo akceptovatelne , ak b y si to robila aj ty... nejaky dovod na to musi mat... tak nech ho povie a rieste ten.... ale klamat v takych nepodstatnych veciach, ako ci ma alebo nema instagram mi pride na vztah na strednej , nie vhodne do manzelstva...
mas jedinu sancu ako si overit ci ta podvadza alebo nie = prost eto vypatrat, rozhodit sieta a zahrat sa na detektiva. Trapne? no ano je, ale kao sa inak chces dozvediet pravdu. Kludne moze toto tvoje vsetko byt vykonstruovane fantaziou a ziarlivostou... ale kludne si mohol vypisovat s kdekym, a keby aj ? robi to aj teraz?
instagram nie je vobec pre mna ziadny dokaz, tiez ho nemam :D a najdes ma tam... prost epred xrokmi mi nejak vznikol :D a nikdy som sa tam ani len pozriet nebola. A popravde, kto dnes nie je na sietach?
Kludne to moze byt ze robis z komara somara a proste potrebuje vypadnut.. raz za 2-3t odide sa "prechadzat".. tak vacsina ludi sa sem tam potrebuje sa odreagovat. A kludne nie.. plati co som povedala na zaciatku, proste to vypatrat. Si na dedine, nie si v Bratislave, ani velkomeste kde sa chlap vypari a nenajdes ho a nik ho nepozna...
@anonym_autor da sa zit. Zili takto generacie pred nami v duchu hesla "hlavne aby sa rodina nerozpadla". Akoze sorry ale kebyze chce byt sam tak ti povie - bol som vo fitku,bol som s tym hentym, aj by ti odpisal alebo zdvihol mobil. Taketo prekrucacky su minimalne podozrive. Inak za mna nikto normalny si nepozera verejne domy len tak z nudy, ja si myslim ze nejaky navstevuje vo vasom okoli. Trochu toxicke mi pride ze spolu travite skoro vsetok cas, v praci,doma,vo volnom case. Toto nikomu neprospeje. Ale teda za mna ťa tak na 90% podvadza. Ja by som mu normalne povedala,ze mu neverim a nech sa radsej hned prizna kde chodi na "prechadzky".

@januska12323 nezdrha z domu ale neviem divne sa chová proste.
Neviem mám zvláštne myšlienky už. Necítim sa dobre. Neviem písala som sem aby sa mi uľavilo a ešte sa mi pritazilo na duši . Neviem. Som z toho smutná. Je milý milujúco sa správa ale neustále zahmlievanie