Nezáujem chlapa

4. okt 2023

Ahojte chcem sa vyrozprávať a poradiť. Stretla som jedného muža a veľmi sme si sadli, rozprávali sme sa veľmi pekne. Odvtedy ho neviem dostať z hlavy a už to bude mesiac, aj sme si popísali trošičku no nič extra. Prvý mi napísal on potom dva krát ja a je mi blbé mu napisat zase. Bojím sa že by som sa vnucovala. Predsa, keby chcel napisat ozval by sa :/ no nechce sa mi veriť že som cítila z neho taký veľký záujem a zrazu nič. Ahh stále na to myslím.

sheila121
4. okt 2023

Asi si si to zle vyložila. To sa stáva.

bluka2
4. okt 2023

Možno mal záujem aj niekde inde…

natalienka12
4. okt 2023

Kde si stretla toho muza? Na internete? A potom ste sa stretli?

tanyag
4. okt 2023

A čo tak sa ho priamo spýtať, ako to cíti, vidí on? Lepšie ako chodiť okolo horúcej kaše. Nestratíš nič, môžeš len získať. Ja som vždy sa priamosť, buď chce pokračovať v stretávani alebo nie. Zbytočne si lámať hlavu nad niekym, ak nemá záujem.
A z vlastnej skúsenosti viem, že dnešní chlapi sú "iní", oni chcú, aby žena vyvýjala iniciatívu, tiež som pár takých stretla, a keď som im priamo napísala, že vidím nezáujem z ich strany, tak som dokonca ja bola za zlú, pretože vraj som záujem neprejavila ja, že oni čakali, či budem o nich "bojovať" alebo sa stiahnem a budem čakať ako kura na pšenicu 🤣

alalajka
4. okt 2023

Ozvi sa mu, že niečo potrebuješ poradiť, aby to nevyzeralo ako vnucovanie.

mamamasama
4. okt 2023

Vy tu žijete v takých rozprávkach. Ak má chlap záujem, tak sa ozve, nájde si čas, aj keby neviem čo.

tosomja
4. okt 2023

A ja zase by som mu napísala, "ahoj, dlho si sa neozval, stalo sa niečo?" Ak napíše ahoj, nič sa nestalo...znamená, že nemá záujem. Ak rozvinie debatu, opýtala by som sa, prečo sa odmlčal. Veď ste dospelí ľudia, niekto riešiť musí 😃

unicornlady
4. okt 2023

Niektorých ľudí nebaví toľko vypisovať, to by bolo ok. Avšak keby má záujem, tak by ťa pozval na ďalšie rande.

danica2711
4. okt 2023

raz ste sa stretli, trochu popísali, potom stratil záujem - a ty z toho robíš veľkú lásku, na ktorú nevieš zabudnúť? Prosím ťa, takých ešte bude, pusť to z hlavy a choď ďalej

zuza.m
4. okt 2023

Ja by som mu isto nenapisala prva .mozno prvotny zaujem bol a nejako si ho nezaujala.podla mna keby chce tak napise .teraz je taka nejaka nova doba ked chlap caka.len aby to potom neskoncilo tak ze ta vyuzije len na sex.

alalajka
4. okt 2023

Len my nevieme, ako ste komunikovali. Možno ty si komunikovala spôsobom, že si neprejavovala záujem.

monikkatt
4. okt 2023

Nic mu nepis, nema zaujem.

humajnicek
4. okt 2023

Netlačila by som. Nechala by som to plynúť. Keď bude mať záujem, keď sa bude chcieť ozvať, tak sa ozve.

tanyag
4. okt 2023

@tosomja Ja som raz jednému napísala asi po 4 dňoch, že ako sa má, že sa "dlho" neozval, predtým sme boli denne v kontakte a on mi napísal, že čakal, že sa ozvem ja 🤦‍♀️ Tak sme obaja čakali na spasenie. Že záujem z jeho strany je, len chcel iniciatívu z mojej strany. Myslíš, že ako dlho ma to bavilo? Pár dní 🤣🤣🤣 Čudní muži v dnešnej dobe.

tosomja
4. okt 2023

@tanyag tak 4 dní nie je dlhá doba. 😬

tanyag
4. okt 2023

@tosomja no pokiaľ si s niekým v kontakte denno denne, tak pre mňa sú 4 dní dlhá doba 😀 preto som to dala do úvodzoviek

darinks01
4. okt 2023

Zrejme máš väčší záujem ako on. Keď on nechce, nemá záujem, tak by som to nesilila, neriešila, lebo podlizovať sa niekomu to nie je ideálny začiatok vzťahu.
Daj tomu čas, ak bude chcieť ozve sa sám, ak nie tak buď rada, že sa to ukázalo už teraz.

tanyag
4. okt 2023

@darinks01
Ja by som to podlízavosťou nenazvala. Skôr ujasnenie si situácie. A hlavne priamosť - chceš pokračovať v zoznamovaní sa alebo nechceš. Ak nie - rešpektujem a idem ďalej, ak áno - tak pokračujeme. Ja tiež nie som za nekonečné a nezmyselné vypisovačky, ale je dobré ujasniť si na začiatku, kto, čo chce. Lebo čakať môžu obaja. Dnešná doba je iná, aj chlapi chcú mať pocit, že ženy o nich bojujú 🤣

barborachors
4. okt 2023

@tanyag tu neni co si vyjasnovat. Vsak nemali vztah ani nic, tak si nie je co ujasnovat/vyjasnovat. Snáď nie je taká zufala aby sa mu ešte ozyvala. Ci sa jedna o posledného muza na planéte? Vsak dlabe na nu ako na placaty kameň. To uz sa musíme my zeny naozaj takto ponizovat? Ani za ten riadok sms ci správy by mi taky chlap nestal.

tanyag
4. okt 2023

@barborachors Ja to takto neberiem.
Nevidím nič zlé na tom napísať mužovi, či chce pokračovať v komunikácii, stretávaní alebo nie. Pre mňa to strápňovanie nie je a ani poníženie alebo neviem čo. Zase sa tu nemusíme hrať na princezničky, alebo áno?

alickapusinka
4. okt 2023

TY si ho asi zlé pochopila ON zrejme záujem o teba nemá .Napísať zopár správ potom stretnutie a po stretnutí mu zrejme bolo jedno.

deti95060810
4. okt 2023

ne napísala by som mu ani keby mi mala ruka odpadnúť... som dáma, nie handra.

autor
4. okt 2023

@natalienka12 nie keď sme boli na jednej akcii televíznej cez deň

grof_monte_christo
4. okt 2023

@tanyag Súhlasím 👍😁