icon

Nie je vám ľúto, že už nespoznáte iného?

15. sep 2023

Taká trosku filozofická otázka do debaty😃
Tie čo máte vzťah, nenapadli vám občas trochu zakazane myšlienky typu že je vám ľúto že už nespoznáte niekoho iného? Napíšete mi možno že milujete svojho partnera/ muža a nemyslite na takéto veci, v podstate ja tiež ani ho nechcem neplanujem meniť ale ako som staršia dosť si tak všímam ( stačí keď ide okolo nejaký naozaj pekný muž hoci veľmi si ich nevsimam, no občas sa zadarí) že mi napadne že keby som sama tak tohto a tohto možno spoznam a bola by som zase s ním a nie iným a ide to tak dokola. Že síce mame niekoho o kom si povieme že je nás osud alebo naša polovička ale zoberme si fakt že rozumieť si vieme s veľa ľudmi, páčiť sa nám tiež vedia viacerí a ktokoľvek iny by mohol byt na mieste nášho partnera..platí to samozrejme aj obrátene keď vidím napríklad mladé baby vo veku ktorý ja uz nemám a tak si v hlave poviem či aj môj chlap sa nepozrie a nepovie si že mna lubi je so mnou ale uz inú tým pádom nespozná a možno keby mna nemal by táto a táto bola lepšia 😃alebo mladi ľudia ktorí sa zaľúbia v skorom veku a tým pádom neskúšajú iné keď je pre nich dobre to čo majú ale tiež nespoznajú iných.. to len take moje zamyslenie z nudy samozrejme že je všetko dobre tak ako je inak by človek musel byt sám 50 rokov skusat spoznávať užívať si až potom si vybrať jedného, ale len ma zaujíma či niekto sa zamyslel aspoň raz podobne ako ja😄 že koľkých ľudí sme uz v živote obišli s tým že niekoho mame tak nemôžme spoznávať a zažiť niečo s nimi😊

Strana
z2
doriiis
15. sep 2023

Za posledných pár mesiacov si do mňa dvaja muži vypýtali číslo.Takze ,,spoznať" niekoho iného by bolo mega jednoduché.Ale lásku,akú zažívam s mojím mužom zažije človek iba raz.Zijem so svojou životnou láskou,najlepším kamaratom,najlepším milencom,otcom a človekom.A žiadny iný chlap by mi nestal za to,aby som o všetko prišla.Moja rodina je moje vsetko

veselo_neveselo
15. sep 2023

Jezis maria, ja som stastna ze nemusim spoznavat novych. Podla mna mam naj toho co mam, hodime sa k sebe, uz by som nechcela inych stretavat.
Ale je fakt ze ja som sa nezadavala mlada, aj som mala moznost poznat dost vela ludi, roznych narodnosti, povah, a tak som si uvedomila ze nie je vsetko zlato co sa blysti a na pekny kukuc ma nikto nenachyta.
Mam stastie na partnera co to ma podobne, takze ziadne co by keby nas netrapi.
Akoze, pekneho chlapa si vsimnem, jasne. Aj peknu babu. Ale zazivat pekne veci chcem s jednym.

qwer2019
15. sep 2023

Ja poviem, za mladú ženskú generáciu (25r), mám manžela, 2 deti, sme spolu už pomali 8r a nie raz sme sa bavili, že od tak mladého veku až kým si neskočíme ,,nohami napred"... no keď stretnem pekného muža, tak si poviem, len to, že hmm pekný, ale žiadne premýšľanie, čo by bolo keby bolo tam nieje. Môj chlap čím je starší (30+), tým je krajší a stále môžem z kľudom zaspávať, lebo je to tá dobre vychovaná generiácia, či ako to nazvať. Tie čo už máte starších mužov, asi budete vedieť čo myslim... je normálne sa pozriet na pekného chlapa, aj skonštatovať, že je pekný, ale zbytočne si blázniť hlavu čo by bolo keby bolo 🤣🤣 môj nazor. Krásny večer ženy ❤️

ckocka
15. sep 2023

Ak je to niekomu velmi lúto, tak predsa niekoho iného kludne može spoznať. Ak nikoho spoznať nechce, tak je asi spokojný.

hankab
15. sep 2023

Ano, obcas sa nad tym zamyslam 😅 hlavne ked menim pracu a stretnem tam chrumkaveho kolegu. No zaroven si vravim, ze mozno by to bol ten typ, pre ktoreho su vsetky prace v interieri zenske a cely vikend je vonku s kamosmi namiesto rodiny. A potom sa vratim myslou spat na zem.
Dlho mi trvalo najst terajsieho chlapa a veeeelmi som musela preberat, takze hoci by mozno iny bol krajsi, svalnatejsi a neviem co este, je dost mozne ze by oproti mojmu mal aj viac tych zlych stranok.

marca12
15. sep 2023

Ja by som uz nechcela zacinat odznova,randit a spoznavat niekoho a trpnut,ci nebudem odkopnuta,podvadzana. Teraz som spokojna,ale samozrejme obcas ma napadlo,ake by to bolo uzit si este. Ja som si pocas mladosti neuzivala,nerandila,co mi teraz chyba. Ale nie natolko,aby som z toho bola nestastna alebo nieco skusala. Ale jasne,ze ma napadne kadeco,fantaziu mam velmi bujaru.

janetinka27
15. sep 2023

Nie je mi to vobec luto a nesnivam o motyloch v bruchu zo zacinajuceho vztahu. Naopak, som vdacna za mojho manzela kazdy den a som rada, ze nas vztah je ovela dalej ako na zaciatku

alison11
15. sep 2023

Určite nie,už by som nechcela spoznávať a zlaďovať,vychádzať atď. z niekým,koho nepoznám za vzťahom,manželstvom z mojím mužom je už 20rokov a skvele fungujeme sme zabehnutí aj z našimi tínedžermi,takžeodznova už nie takto je to fajn,Verím na osudovú láskua tá je v živote len jedna...

babulkomale
15. sep 2023

Keby som zostala sama, tak uz nikoho nechcem, obcas vyprášim nejakého mladého čo nechce vzťah a spokojne sa odveziem domov 😃
Stacilo prisposobovania.

vilma7
15. sep 2023

Nie vôbec, myšlienky tohto typu má v živote ani nenapadli...a už vôbec nie, keď tu čítam tie príbehy, ako sa odrazu z niekoho vykľul gambler, opilec, agresor..tak vtedy som ozaj rada za muža, čo mám.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
domkakvet
16. sep 2023

Podla mna mas preto take myslienky, lebo si este nedospela.

mamidomi91
20. sep 2023

Podľa mňa stačí stále pracovať na svojom vzťahu tak, aby nemal dôvod vyhľadávať iné ženy. Ja som nebola pre môjho manžela prvá, tak snáď sa vybúril predtým. Keď ide niekto do vzťahu, tak by mal s tým rátať, že ak sa k niekomu pripúta a zamiluje, tak nie je cesty späť ☺️

kvetinka75
20. sep 2023

nikdy nehovor nikdy. Nevieš čo prinesie budúcnosť. Ja nad tým nerozmýšlam, žijem a čo príde, to príde. Teraz som sa s mužom ,,rozišla,, A nečakala som, že to takto dopadne, nebolo mi ľúto, že by som mala byť iba s jedným mužom. ŽIaľ, situácia inak dopadla a uvidím, čo prinesie budúcnosť.

Strana
z2