icon

Nikdy nepochválil môj vzhľad

8. okt 2023

Ahojte, mam priateľa, čakáme spolu dieťa. Neviem co si mam o tom myslieť, ale zväčšia v skratke povie, že ma na mne rad moju povahu, to aká som, aká son scitana, rozumná a pod. avšak nikdy mi nepochválil vzhľad.... dnes sme boli v reštaurácii a stala tam mlada kocka, fitnes, veľký vypracovaný zadok v ružových pomaly priehľadných leginach a môj priateľ to z ničoho nič okomentoval, že zadok krásny a ze by ju riadne dal...ale hneď nato, že ale určite bude hlupučká dodal... mňa sa to dotklo proste...necítim sa byť preňho atraktívna

Strana
z2
huxy
8. okt 2023

Mňa by to rovnako ranilo. A stratila by som ilúzie o priateľovi. Neviem či by som s ním vedela ďalej fungovať po Tom: "že by ju riadne dal..."

reanda
8. okt 2023

nebud smutna.. aj slobodne matky mozu mat super zivot

patus_2
8. okt 2023

Že sa mu páčil vypracovaný zadok to je normálne. Ale, že pred tehotnou priateľkou (alebo aj netehotnou) uvažuje nad tým ako "by ju dal" tak to je už poriadne cez čiaru.

pribinak
8. okt 2023

On ju by riadne dal dole ….si mu debilovi mala povedať že no veď chod …..tá by ho rýchlo poslala do čerta

No dotklo by sa má to. Aj by som mu zo povedala, že je debil

babulkomale
8. okt 2023

Primitiv. Ja by som mu splechla: na tu nemas!

jozeffezoj
8. okt 2023

V živote by som si toto nedovolil ani pred manželkou, ani pred nikým kto pozná mňa aj ju.
A ešte pred tehotnou...
By som chcel vidieť jeho xsicht kebyže povieš NA TOM BY SOM SI ZASKAKALA ale isto je vymlety.

aaaa1111
8. okt 2023

aj my sme smutni spolu s tebou. chovanie tvojho priatela je ubohe

tykat
8. okt 2023

"... okomentoval, že zadok krásny a ze by ju riadne dal..."
A preco ty scitana a rozumna si s takymto tupcom? Co ti na nom imponovalo?

viestta
8. okt 2023

Tvoj priatel asi nebude najostrejsia ceruzka v perecniku, vsak? Ale ty si si ho vybrala, tak bud ho ukocirujes alebo sa s tym naucis zit.

bronkax
8. okt 2023

Ja by som slečnu pozvala k stolu a odišla so slovami "nech sa páči". To čo je za hovado. Nehovoriac o tom že v prítomnosti svojej partnerky očumuje cudzí zadok. Ešte toto dodal toto?
Dúfam že už teraz vieš po kom bude mať tvoje dieťa priezvisko..

alickapusinka
8. okt 2023

Komentár tvojho priateľa bol strašne úbohý u mňa by to bol už ex. Nemám rada také debilne reči silácké .A to že by ju dal dole je čo že kedykoľvek ťa podvedie. Sprostý debil je to u mňa.

marca12
8. okt 2023

Tie reci okolo si mohol odpustit. To je aky dzentlmen,ked toto povie pred svojou partnerkou? Toto by aj mna odrovnalo a to mam zdrave sebavedomie.

lula313
8. okt 2023

Asi by som to okomentovala slovami, že taká by urcite tebe nikdy nedala.
Je to hrozne tito dnešní chlapi

0silvia0
8. okt 2023

Debil... a takehoto fotra si vybrala svojmu dietatu😔

20erika07
8. okt 2023

Co si mu nato povedala? Hadam si nehrala mŕtveho chrobaka

avonladyba
8. okt 2023

Veď vyhliadni si nejakého krásneho chlapa s vypracovanou postavou a povedz podobnú poznámku 😊

nevenka
8. okt 2023

@patus_2 keby potichu uvazoval, ale on jej to povie...🙄

deti95060810
8. okt 2023

hnus.... sa môže hanbiť...
by som asi prehodnotila vzťah k tomuto človeku....

koniarova
8. okt 2023

Ako si zareagovala?

lily246
8. okt 2023

Prerazil dno...ale asi si na takéto správanie voči sebe zvyknutá, keď s tým chrapúnikom čakáš dieťa. Aj si zostala tichúčko šúchať nohami?

nevenka
8. okt 2023

@koniarova toto by aj mna zaujimalo. Nikdy tu nemas reakciu autorky. Ci len tak tam stoji a jak blba sa usmieva alebo co...😳. Ja by som nejak proste zareagovala a vzhladom na to, co to bolo, asi doa emotivne a ostro.

jesenzima
8. okt 2023

Bože, to sú také nechutné reči ... U chlapov toto vyjadrovanie je totálny grc, ako sa môže dospelý muž takto vyjadrovať 🤢 mňa by sa to nedotklo, ale asi by som mu povedala, že nech sa nevyjadruje ako trápny pubertiak 🤦

domkakvet
8. okt 2023

Tak toto bola poriadna uboha poznamka.

grof_monte_christo
8. okt 2023

Nechutná poznámka. Nikdy ti nedával komplimenty na vzhľad? Lebo toto je dosť prúser, keď je muž vo vzťahu so ženou, ktorú si váži a má s ňou nekonfliktný vzťah, ale nie je pre neho bohyňa. Do tohto rizika by som nikdy nešla.

sasitimi17
8. okt 2023

riadny kkt, asi by dostal vidličkou medzi oči

nssv2
8. okt 2023

Ako si to vôbec môže dovolit povedať 😃 keď už má aj take myslienky nech si to nechá pre seba alebo kamaratov

nevenka
8. okt 2023

@grof_monte_christo no jasne, to sa rozpadne aky vztah raz dva

kiwi3
8. okt 2023

Dúfam, že si niekto len robí takto v nedeľu srandu... lebo toto je fakt primitívne spravanie. Neviem, ci sa jej pokúša zbaviť alebo ma tak žalostne nízku emocionálnu inteligenciu. Obidve zle..

grof_monte_christo
8. okt 2023

@nevenka Čítam svoj komentár po sebe ešte raz a vidím, že vyznieva dosť blbo ... tento si ju zrovna neváži ... len som sa začítala do úvodu príspevku, kde autorka píše, že jej dáva komplimenty na jej povahu a inteligenciu. Ale to nestačí.

danica2711
9. okt 2023

a toto sa stalo po prvý raz, predtým, čo si si s ním urobila dieťa, ti ani nevadilo, že nechváli tvoj vzhľad, ani sa nikdy nevjadril ako debil?

Strana
z2