icon

Nosia vám muži kávu do postele?

2. apr 2022

Ahojte baby 😇
Už minuly víkend som tu chcela pridať a podeliť sa aká som šťastná s jednou vecou.
Môj muž mi každé ráno v sobotu a nedeľu nosi kávu do postele. Je to take milé a neskutočne si to cením. Robia takéto veci aj vaši muži? 🙂 mňa to vie neskutočne nabiť energiou nakoľko fungujem od pondelka do piatku na maximum. 🍀 pekný víkend vám prajem 🍀

Strana
z2
lavinis
2. apr 2022

Nie, vtedy este spi.

thoughtfulweirdo
2. apr 2022

Áno, deti berie preč, necháva ma ešte minimálne hodinu spať a potom ma príde zobudiť s kávou 😁 robí poobedné, takže takto vyzerá každé moje ráno, keď nemám iné plány. A dnes spravil raňajky, upratal, navaril obed, upratal a ja za chvíľu vyrážam preč bez detí a predpokladam, že keď prídem, okrem umytych a uložených detí ma bude čakať aj večera 😎 inak nič z toho som nikdy nežiadala, robí to sám od seba.

jana_eyre_2
2. apr 2022

Máme dom, spálňu máme na poschodí.. neznášam keď sa na poschodie nosí nejaké jedlo alebo také ako káva.. prežijem to len v prípade návštevy 😅 takže som rada že také čosi ho ešte nenapadlo.. kávu mi však sám od seba urobí každý deň, robí ju lepšiu ako ja..
Len cez víkend mávam kávu neskor, ja neviem späť dlhšie ako do 6, ale on si rád pospi..

jaskolka
2. apr 2022

Kávu mi zaleje v kuchyni a potom obvykle ide po čerstvé pečivo, pred odchodom do práce.
Do postele mi nosi jedlo len v prípade, že som chorá.

tosomja
2. apr 2022

Nie, ľúbi ma ináč. On sa teší, keď pripravím raňajky pre všetkých, urobím kávu. Pochváli, poďakuje, dá pusu. Umyje riad... atď. V posteli nejeme a nepijeme. Ale keď som bola chorá, staral sa aj o mňa aj o deti. Ani som nevedela, aký je šikovný 😊

karolinakr
2. apr 2022

Vytvorit mne kavu je hotove umenie alebo je vela kavy al.malo, alebo je moc cierna,malo cukru,vela mlieka.Ja fakt od nikoho kavu nevypijem len od seba, ked sa mi nepozdava, hned ju vylejem.Aj na navsteve pijem len moju značku-tu si nikto nekupuje...

crystal333
2. apr 2022

Áno nosí , niekedy aj raňajky 🙂

1ryba
Odpoveď bola odstránená
sisaka
2. apr 2022

Kávu ráno nepijeme a v posteli nejeme, ani nepijeme nič iné. Vynimkou je, keď je niekto chorý, tak ten dostane čaj do postele. Chvalabohu, ešte nikto nebol tak chorý, žeby nevládal zísť dole do kuchyne na raňajky.

tamvtme
2. apr 2022

Nenosi, aj ked rannu kavicku mi urobi vzdy, ked je doma, ale ja by som ju do postele ani nechcela, lebo sa chcem najprv umyt a az potom k stolu ku kave a ranajkam 😁

adrbat
2. apr 2022

Nenosí a ani by ma to nenapadlo - najskôr sa musím umyť, najesť a až potom dať kávu. Ale čo mi robí väčšiu radosť je to, že vždy cez víkend vstane skôr ako ja a ide na nákup 🥰. A kým ja vstanem, už je doma.

sandra163
2. apr 2022

Konečne niekto, kto svojho muža pochváli 🙂 Stále tu čítam presný opak... Od tvojho muža je to naozaj veľmi pekné, aj takto ti dáva najavo, že ťa ľúbi. Osobne tiež mám radšej gestá, ako slová 🙂 Prajem vám veľa veľa lásky, toto sú presne tie krásne drobnosti, ktoré vedia urobiť nielen deň, ale aj život krajším. Bodaj by tu takých manželov, partnerov bolo viac ♥️

leskovael
2. apr 2022

Vždy to bolo u nás tak, že kto skôr vstal, ten urobil kávu tomu druhému.... Ale zásadne v obývačke, nie do postele. Pre mňa sú raňajky či kava do postele maximálne nepohodlné a nepraktické.

dr_smajlik
2. apr 2022

Nie,lebo kávu nepijem pravidelne,zobudí ma vždy jemným hladkaním a bozkami🙂

euka210
2. apr 2022

Ja som rada, ked mi ju vobec urobi, lebo vacsinou ja robim jemu.
Ja by som kavu do postele ani nechcela.

mirkava
3. apr 2022

Je to pekné 😉 ja môjmu robím každé ráno čaj a raz robil on a spravil len sebe... 😁 skoro som odpadala.... lebo ze on nevie aký chcem..... 😆

marca12
3. apr 2022

@jaskolka aj to je laskave gesto,doniest cerstve pecivo. Moj tiez tak chodi po cerstve pecivo,kym ja este spim. Sme opacni,ja si rada polezim min.do 7-8 cez vikend a on uz pred 6 pobehuje.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
alenka58
3. apr 2022

áno ak vstane skôr ako ja tak mi donesie kávu aj raňajky do postele

marlene
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2