Nová známosť a poznámka od kolegyne
Spoznávam sa s jedným mužom, no síce len pár týždňov a kolegyňa mi povedala, že zatiaľ je to len o sexe. Dotklo sa ma to, lebo to tak neberiem/necítim. Akože ja viem, že asi má pravdu, ale keď sa to takto povie, tak je to dosť také nepríjemné pre mňa. Asi som jej nemala nič hovoriť 😄 Tiež by sa Vás to dotklo?
Ale tak ako inak má človek začať spoznávať niekoho.
Ako inak má človek spoznávať niekoho?
Skús otázky: "Vadí, nevadí?"
Môže to vyjsť a prerásť do vzťahu. Držím palce,ale na mňa je sex ten ďalší level,keď niekoho spoznám tak,že som ochotná dať seba so všetkým.Po takom krátkom čase ho nepoznáš a na začiatku je tá príťažlivosť vždy silná, takže určite stredobodom každého vášho stretnutia je sex.
Keby ste spolu aj 5x denne spali,no a? Je to kazdeho vec ako to citi. Kolegyna asi zavidi tie krasne zaciatky,ona uz musi ine veci vo vztahu riesit,tak asi preto ti to takto splechla
@marca12 ona je rozvedená a nemá vzťah žiadny. Býva sama a vraj chlapa na sex nepotrebuje.
@a_alexandra_a toto si ako dovolíš napísať ? že skáče do postele niekomu ? ty si kompletná ? je to dospelá žena, našla si partnera, sú spolu 2 mesiace, sex patrí do vzťahu neviem teda, ako ty si na tom, ale ja po 2 mesiacoch vztahu s niekym už sexualne žijem. proste toto by si jej naživo nepovedala. niektoré si fakt najprv prečítajte po sebe.
No vidis rozvedena a nestastna a zaobali to do silackych reci ako nikoho nepotrebuje,ale musi si ulavit a splechnut kolegyni do tvare svoj ubohy zavistlivy nazor. Nic si z nej nerob,z nej priamo krici,ze ti zavidi.
@marca12 Hmm, no veď možno má pravdu. Popravde ma to tak zranilo, že teraz aj plačem a mám chuť sa s ním rozist 😔😄 Je pravda, že máme sex každý deň a začínam si to myslieť už aj ja, či to nehodou nie je už iba o sexe, aj keď to spočiatku tak nebolo. Na začiatku bol tie prve tri týždne úplne zamilovaný, teda taký ocareny ako malé decko, teraz už prejavuje menej záujmu. Prestal mi písať cez deň, vraj na písanie nie je, že radšej si povieme osobne. A v týždni na mňa nemá čas okrem noci, jedine cez víkend trávime čas. Začínam si myslieť, že je to fakt pravda. Čo sa týka citov, zatiaľ mi ani nepovedal, že ma ľúbi, že si chce byť tým istý. Fakt neviem už čo si mám o tom celom myslieť. Ale začínam sa obávať, že je to takto a že len zbytočne riskujem tehotenstvo. Asi by som to mala skončiť, alebo hodiť s ním reč. Ale je mi z toho úplne smutno dnes.
Skus sa stiahnut. Nechod za nim vecer a uvidis,ci bude mat snahu o stretnutie cez den. Ak s niekym chodis,mal by ta zahrnut do svojho zivota a mat zaujem sklbit si program tak,aby mal cas aj na teba.
@banderaska29 Skôr ako začneš prskať zlosť, tak si prečítaj kedy som napísala svoj komentár a zasaď si to do kontextu 🙂 Autorka napísala "Spoznávam sa s jedným mužom, no síce len pár týždňov..." ... tak ja keď sa s niekým ešte len spoznávam, tak určite s ním hneď nespávam, neprespávam u neho a nevozí ma ráno do roboty...
Koniec koncov, v závere diskusie mala už aj sama autorka pocit, že je o len o sexe.
@a_alexandra_a jasne že autorka pochybuje, keď jej dávate nezmyselné kocky do hlavy
Ahoj, tak ako sa to vyvija s priatelom? Na zaciatku som Ti sla pisat, ze urcite to nie je len o sexe, ked Ta rano vozieva do prace...z toho mi vyplyvalo, ze mu na Tebe zalezi a stara sa a sex je prijemny bonus 🙂 Ale po Tvojom poslednom komente, veru neviem 🤷♀️
@elenita No to popravde neviem ani ja. Dnes sa chcem s ním o tom porozprávať, že mi to tak nevyhovuje. Uvidíme čo bude a čo povie. Pravda je, že by mi chýbal. Ale tak sme spolu krátko, neviem ako to on cíti, aj keď mi povie, že je so mnou štastny, s nikým si tak nerozumel a bla bla, ako chlapi vedia (ale v tomto prípade nemám pocit, že by to bolo oblbovanie a len reči), ale ktovie.

Však len skonštatovala fakty? Čím sa to mohlo dotknúť?