Nové druhy vibrátorov
Tak toto je otázka asi viac na ženy už mám jeden vibrator ale chcela by som vyskúšať niečo nové a niečo zaujímavé takže ak máte nejaké typy alebo skúsenosti prosím napíšte sem alebo pošlite link 😊
@anonym_autor Lupu na vyhladavanie pouzivat vies?
Na mk prestavaju chodit normalni ludia. Len zbierka uchylov
@anonym_363067 ano, myslim ze MK sa meni na sexualnu poradnu
@anonym_autor Lupu na vyhladavanie pouzivat vies?
@anonym_363067
@anonym_d3bdb8 Áno viem ale recenzie na internete mi nepomôžu lebo často krát sú nereálne
@anonym_363067
@anonym_d3bdb8 Áno viem ale recenzie na internete mi nepomôžu lebo často krát sú nereálne
@anonym_autor tak chod do predajne s erotickym obsahom , je v podstate aj v tom najmenšom OC, a tam si to pozri , daj si poradit
my fakt nevieme určit aku velkost alebo tvar potrebuješ 😂
@anonym_363067
@anonym_autor lebo tu ti kazda realne a do podrobna napise, co pouziva hej? Ked tak ti to napise anonymne a nema to inu vypovednu hodnotu, ako recenzie na nete..
Moj odhad je ze staci jeden chory clovek co denne prida niekolko tem o sexe a toto forum.opusti x viac ludi.
@anonym_363067
@anonym_autor ved si mas precitat tu na MK predchazajuce diskusie na rovnaku temu
@anonym_autor Toto nie je sex stránka 🤷.
@anonym_autor Toto nie je sex stránka 🤷.
@anonym_5fcfc3
ale hlavne, že ste si túto tému všetky čo sa tu pohoršujete aj otvorili....napriek názvu 👍
@anonym_autor natri žabu s chilly a strc si ju tam..úspech zaručený
Aj video chces?
@anonym_autor natri žabu s chilly a strc si ju tam..úspech zaručený
@anonym_58bd76 Ďakujem za názor na ktorý som sa nepýtala keď máte potrebu vytvorte si svoju diskusiu a neotravujte ďalšie prišla som sa sem slušne opýtať a nie čítať tieto zbytočne komentáre ako napísala vyššie keď sa pohorsujete zbytočne neotvarajte túto tému…
@anonym_5fcfc3
ale hlavne, že ste si túto tému všetky čo sa tu pohoršujete aj otvorili....napriek názvu 👍
@mondolina ďakujem konečne niekto normálny vy nemáte aspoň nejaky typ 🙏🏻
@anonym_58bd76 Ďakujem za názor na ktorý som sa nepýtala keď máte potrebu vytvorte si svoju diskusiu a neotravujte ďalšie prišla som sa sem slušne opýtať a nie čítať tieto zbytočne komentáre ako napísala vyššie keď sa pohorsujete zbytočne neotvarajte túto tému…
@anonym_autor inak satysfyer

Na mk prestavaju chodit normalni ludia. Len zbierka uchylov