icon

Nový priateľ - nudista

25. jún 2022

Dievčatá,čítam teraz právnu poradňu a čo nevidím:
Žena žije s expriatelom v spoločnej domácnosti,už má nového priateľa,ktorého si tam v podstate vodí a ešte sa ten priateľ nahy kúpe pred jej 9 ročnou dcérou,lebo je nudista.
No kam už tento svet speje. Prečo si ženy niečo poriadne neukončia a až potom riešia niečo nové.

tessa2299
25. jún 2022

Ty sa pozastavujes nad tym, ze nema ukonceny vztah a uz je v druhom a my ostatni sa pozastavujeme nad tym, ze sa holy kupe pred 9rocnou dcerou 🤦‍♀️

autor
25. jún 2022

@tessa2299 jasné,že aj nad tým druhým. Jedno nadväzuje na druhé.

tosomja
25. jún 2022

Keď im to tak vyhovuje 🙄

dskjhfdlkdjhl
25. jún 2022

A preco ma niekto potrebu riesit, co sa deje v cudzej domacnosti?

autor
25. jún 2022

@dskjhfdlkdjhl preto,aby si mohla komentovat

viestta
25. jún 2022

A to sa ma kúpať oblečený?

h2
25. jún 2022

@viestta Čítala som tú poradňu, on sa kúpe holý vonku (zrejme v jazere).
Toto mne sa normálne nezdá. A to píšem ako osoba, ktorá sa nie raz (ani dva, ani dvadsať) kúpala vonku nahá. Aj môj otec chodil na nudapláž, ale nikdy sme tam nešli spolu a nikdy som sa nekúpala nahá pred nikým z rodiny a už vôbec nie pred dieťaťom. Keď je niekto nudista a rád pláva bez plaviek, nech si túto potrebu uspokojuje bez detských divákov.

autor
25. jún 2022

@h2 veď práve. A že dcéra je s tým ok,tak matka nerieši. Celé sa mi to zdá pritiahnuté za vlasy,že to matka dovolí.

loginexistuje
25. jún 2022

nie je to normalne aby sa novy priatel produciroval pred 9 rocnou nahy a necudujem sa ze to jej otcovi vadi a chce to hlasit kuratorke
skor matka je divna ze to dovoli

whatever1
25. jún 2022

A nie je mozne, ze si to ta 9 rocna vymyslela?