icon

O čo ide tým chlapom?

5. jún 2023

Zeny, o čo ide tým chlapom? Som vydatá a vypisujú mi zadaní muzi.. neviem či skúšaju alebo o co im ide:( sú ženatí.. poznam ich cez známych alebo z prace..proste nie sú cudzí.. poznáme sa osobne, som k ním milá ale nebalím ich..bez okolkov začnú všeobecne debatu a potom si otvorene, akože ich zaujíma čo robim, podľa toho čo vyjde z debaty, pýtajú fotky a majú dvojzmyselne otázky a celkovo v tomto smere vedu debatu.. stalo sa mi uz aj to, že som dostala fotku jeho p….. aj keď som ju nechcela, mne je to nepríjemne, stale to nejako dám do stratena.. nie je ich veľa.. ale aj tak.. vsetci majú usporiadane a zjavne naoko šťastne vzťahy, nikto by to na nich nepovedal.. poväčšine vypisujú v noci, zo sluzobky, keď majú vypité a podobne.. o čo im ide?

Strana
z2
katka700
5. jún 2023

Menej sa usmievaj a trénuj bitch face. Ber to tak že si veľmi pekná, pri pohľade na teba sa im odkrvi mozog, kognitívne schopnosti klesnú na nulu a každý úsmev si vysvetľujú ako záujem z tvojej strany.

vanilkovazmrzka
5. jún 2023

Ja som tiez mila, a so vsetkymi kolegami, ktori pre nieco napisu, sa pobavim ako o praci, aj o nepracovnych veciach, ale teda este mi ziaden penis v inboxe nepristal :(

Asi bude chyba v tvojej komunikacii.

euka210
5. jún 2023

Akonahle debata prekroci hranicu serioznosti, tak by som viac nereagovala, hoci by som ich aj zablokovala. Treba ich stopnut, lebo inak pojdu dalej. Muzi vedia byt svine. Ani neviem, preco by som si vobec mala pisat so skoro cudzimi chlapmi. Uz len ozvanie by mi prislo divne, pokial by nepotrebovali riesit nieco konkretne.
Asi mas zle nastavene hranice.

karolinakr
6. jún 2023

@katka700
@vanilkovazmrzka
ja sa z vas ušulam, odkrvi sa im mozog, kognitivne schopnosti klesnu na nulu, penis mi v inboxe nepristal
🤣🤣
pecka

danica2711
6. jún 2023

pokiaľ si sa tu nechcela len pochváliť, koľkí chlapi by ťa radi pretiahli, tak sa zamysli nad úrovňou svojej komunikácie. Niečo musí vyvolávať takú "davovú" reakciu

karolinakr
6. jún 2023

su veci, co sa nazyvaju sexappeal..niekto je krasny a studeny ako psi čumak a na niekoho pozrieš a mas všelijake myšlienky..niektori ludi proste nemaju sexappeal, preto im penis v inboxe nikdy nepristane..ja som tiez nikdy nevedela, ako reagovat na sexualne ponuky, či to je lichôtka alebo uražka..ale každy vyžaruje niečo ine..

rorino
6. jún 2023

Zablokovat a netrápit sa😉

nurielka
7. jún 2023

tak pokial ide o znamych, nie o zoznamku, tak toto je podla mna uz len o tvojej komunikacii s dotycnymi, ako sa vravi bez vetra sa listok nepohne.. ak kolegovci, razne stopnut, lebo tam sa to vie preklopit raz dva. Pokial znamy nereagovat, tu nejde ani o sexsepeal, ale o to ci si nechas na seba vyspinit ich chutky, a ak si ti to paci, nemusis sa tym chvalit tu :D

pikachu999
20. jún 2023

Buď ich rovno pošli do P keď chcú fotky alebo píšu dvojzmyselne alebo rovno si rob screenshoty a posielaj to ich ženám nech vedia čo majú doma

amber5
12. jún 2024

toto sa momentalne deje aj mne a stale rozmyslam co sa to deje , a tiez som dostala nejake videa, tiez to nechapem

Strana
z2