icon

O čo mu ide?

12. sep 2022

Približne mesiac mám známosť s ktorou sme 2x spali spolu, denne si píšeme ale vyslovene vonku bez sexu pokecať sme boli len raz, no už sme sa bavili o tom, že by ma zobral niekam sa najesť. Mňa táto situácia celkom deptá, keďže neviem na čom som. O čo mu ide. Či si chce len zasunúť, čo chápem ale sme dospelí ľudia, nech mi to povie na rovinu a netreba okolo toho haló ako ma pozve niekam atď. alebo naozaj s tým počíta ako s niečím z čoho sa môže ešte niečo viac vyvinúť.
Rozmýšľam, či sa ho to narovinu spýtať alebo radšej nie? Nechcem pôsobiť ako stíhačka alebo zúfalka ale zase toto mi nevyhovuje.

petamich
12. sep 2022

tak ho zavolaj ty 🤷‍♀️

emm_i
12. sep 2022

A prečo ste vhupli do sexu? Nemyslím to kriticky, ja len že či ste sa nezhovárali, že to bude len o sexe, resp. on to tak vníma a ty by si chcela viac... 🙂

lienka.7
12. sep 2022

Neopytas sa, nevieš....

tanyan
12. sep 2022

Za mesiac ste boli raz vonku a 2x mali sex. Veľa by som si od toho nesľubovala. Skôr by som si to užívala a pokiaľ z toho bude dlhodobý vzťah, tak to bude skôr príjemné prekvapenie. 😉

syslik81
12. sep 2022

bola a si lahka korist .. nic s tebu riesit nebude -lebo nemusi ...

autor
12. sep 2022

Nebolo to plánované, teda prvý sex, takže sme sa o takýchto ani nezhovárali. Najprv sme mali vypité, prišlo to a druhý krát sme sa dohodli, že sa stretneme a skončilo to pri tom 😊

andreatytler
12. sep 2022

Asi ste obaja zacali uplne nezavezne s tym ze uvidite ako to pojde.
Zda sa ze ty uz mas jasno v tom kam by si chcela ist. Neostava nic ine, len mu to povedat a dufat ze aj on ma s tebou rovnake plany.
Ak to nevyjde... ber to ako ponaucenie, ze tebe velmi nevyhovuje zacinat vztah uplne nezavezne a cakat ako to pojde dalej a teda nabuduce uz nesuhlas so sexom, kym ti nedava najavo ze to mysli viac ako len sex.

autor
12. sep 2022

Samozrejme nemusí. Len pre mňa je to buď a, niekto na sex, stretneme sa keď chceme sex alebo b, s niekym som v kontakte, zaujímam sa aký mal deň, atď ale vtedy mi nejde len o sex
Lenže neviem ako to vníma on, či tie reči sú len kvôli sexu alebo ako 😊

heln
12. sep 2022

mna zaujalo, ze si s nim bez problemov spala a z toho ze sa mate ist spolu najest si nervozna. ved chodte sa najest, porozpravate sa a uvidis.

autor
12. sep 2022

@heln nepochopili sme sa 😊

777januska777
12. sep 2022

Myslím si, ze vo vašom vzťahu už nie sú žiadne tabu veci, teda hneď na začiatku ste to tabu zrušili. Takze absolútne nechápem prečo máš problém sa ho normálne spýtať to co sa pýtaš tu.

autor
12. sep 2022

@777januska777 asi sa trocha bojím, že práve týmto by som to pokazila. Či by to nebral a nepochopil zle, štýlom, že ja už chcem byť sním vo vzťahu a som zúfalá už z toho. Pričom nie, len chcem vedieť on to ako vníma a načom som. Len neviem či by sa práve nezlakol tejto otázky

emm_i
12. sep 2022

anonym a nie je ešte skoro na túto otázku? čo tak to nechať plynúť? 🙂

autor
12. sep 2022

@emm_i práve to, z jednej strany by som rada mala už jasno v tom, keďže cítim, že ja osobne to začínam vnímať o čosi viac a chcem to stopnúť skôr ako neskoro, avšak naozaj je možno ešte skoro 😊

jana_eyre_2
12. sep 2022

Povedala by som mu to tak ako je to tu napísané, bez zbytočných zenskych omáčok..

777januska777
12. sep 2022

No za mňa osobne človek co sa zlakne otázky o budúcnosti, tak by nebol vhodný kandidát na zivot. Ano mohol by povedať: "ze nevie, ze potrebuje čas a podobne" ak sa, ale zlakne, tak by nestal za to a ani ty jemu by si nestala za to. Takéto dotahovania a slovickarenia, ze co on a co ty sú podľa mňa vhodné tak pre pubertiakov. Dospelý človek ma vedieť svoje pocity vyjadriť do slov a tie slová ma byt schopný povedať. Toto je potom často problém v budúcnosti, ludia nevedia komunikovať narovinu a potom sa vzťahy rozpadaju.

andreatytler
12. sep 2022

To nie je otazka casu, ze je mesiac priskoro... ak to autorka tak citi, tak mu to treba povedat teraz.

gabika0825
12. sep 2022

A čo je na tom že tá zoberie najesť? Kľúčové je, ako to berieš ty, lebo si to nenapisala. Tebe vyhovuje ako to je teraz? Že ste len sexuálny partneri? Alebo by si to chcela aj ty niekam posunúť? Z textu to neviem akosi pochopiť. Každopádne určite sa bavit otvorene. Treba si vyložiť karty na stôl aby ste vedeli čo od toho druhého čakať. To je myslím normálna vec

zmrzlinka2021
12. sep 2022

Chalan si pravdepodobne mysli, ze tomu rozumies, ze si iba matrac.

autor
12. sep 2022

@zmrzlinka2021 stým nieje problém, len to nieje jednoznačné😊

thoughtfulweirdo
12. sep 2022

Ja by som sa ho normálne spýtala, lebo to je skvelý filter. Ak nevie slovne vyjadriť svoju predstavu, nie je to vhodný adept na partnera, lebo v partnerstve často treba svoje predstavy zrozumiteľne vyjadrovať.

andreatytler
12. sep 2022

Co by sa mal zlaknut? Iba mu povedz ze nepotrebujes hned prsten a dokonca nepotrebujes ani zaruku ze z toho bude vztah, ale rohozka nebudes. A ak si on teda predstavoval ze tento vztah bude len o sexe, tak to potrebujes hned teraz stopnut. A ak si to nepredstavoval, tak potrebujes od neho normalne klasicke rande.

tandariatko
12. sep 2022

Ahoj, skús ho pozvať ty na kávu, obed alebo večeru 🙂 nepýtaj sa ho ako to vidí s Vami ďalej až to nevyzerá že sa vnucuješ... Nemaj sním sex
Na každom stretnutí a uvidíš či bude mať záujem sa ďalej stretávať.

siska53
12. sep 2022

Tak sa ho opytaj.. bez toho to nezistis.

oli18
12. sep 2022

Tak otázkou by si to pokazila a skorým sexom si to nepokazila?

vilma7
12. sep 2022

Vzťahy modernej doby. Najskôr spolu spať a potom si hlavu lámať,.či tvoríme pár alebo nie...a ešte tomu nechať čas.

Nabudúce sa vyspi až do svojím priateľom a budeš mať v tom jasno.

moonlight1210
13. sep 2022

Tak mu poloz otazku: Aby som v tom mala jasno - my dvaja mame vztah, alebo ako to vidis ty?
A ked sa naoplatku spyta, ci ty chces vztah, tak pokojne uprimne povedz: Bola by som aj za. Pacis sa mi a zatial vyzeras ako dobry muz.

Preber to pri osobnom stretnuti. Bud uprimna, usmievaj sa, neokunaj sa, pozeraj na neho. Nebudes za zufalku, co nahana vztah. Len za zenu, co chce mat jasno vo veci.

A maj pripravenu uprimnu odpoved aj na moznost, ze povie, ze on chce len ten sex a mat sa s kym potozpravat, zasmiat. Ze s oficialnym vztahom zatial nepocita.
Ci kyvnes aj na to, alebo to potom milo odmietnes a dohodnes sa, ze to teda ukoncite a nebudete sa vzajomne natahovat a sklamavat.