Obnovenie vzťahu s ženatým: Správne rozhodnutie?
Pred desiatimi rokmi, keď som mala 19, nastúpila som do podniku, kde som ho poznala. Najprv sme sa len míňali, občas sa na mňa usmial, raz sa mi prihovoril v jedálni. Nejaká neutrálna poznámka ohľadom jedla, nič zaujímavé ani svetoborné.
Bol odo mňa starší, mal 38 rokov a najprv som ho nebrala vážne. Potom mi začal písať. Ako sa mu páčim, že na mňa nemôže prestať myslieť, že mám nádherné vlasy a rád by sa ich dotkol. Jeho záujem mi lichotil a tak som konverzáciu a celkový kontakt rozvíjala. Začali sme sa stretávať. Najprv v práci, potom ma viezol domov, potom ma vytiahol dakde do prírody.
Až po čase sa mi priznal, že je ženatý. Nikdy nepovedal, že by bol v manželstve nešťastný a podobné žvásty neverných chlapov. Bavil sa narovinu, že hľadá nejaké spestrenie a ja som pre neho výrazne pestrá. Žiadne, že nikdy predtým na neveru ani nepomyslel až so mnou sa mu to stalo prvý raz. Jednoducho bol transparentný, že sa chce len pobaviť. Najprv ma jeho stav zarazil, v tej chvíli som od neho automaticky odišla preč a potom som mu ešte dodatočne napísala, že je to neverný sráč.
Časom sa mi to však rozležalo v hlave. V tom veku mi bolo v podstate jedno, že je ženatý. Bol to snáď môj problém? V 20 rokoch človek nie je tak zásadový a tak empatický, aby väčšie dobro uprednostnil pred tým svojím a mne s ním bolo dobre. Začal mi chýbať jeho záujem, pocit, že sa niekomu páčim, chýbali mi jeho lichôtky a to ako sa smial na mojich prchkých reakciách.
Obnovila som kontakt a začali sme sa zasa stretávať. A aj keď som si sebecky vybrala seba pred nejakým spoločensky riadeným tabu, nikdy som neprekročila tú hranicu, kedy sa náš vzťah stal neverou oficiálne. Aj keď áno, emocionálne to už nevera bola, fyzický kontakt tou hranicou však neprešiel. Páčilo sa mi napínať ho, vytvárať čoraz väčšie sexuálne napätie, privádzať ho do stavu kedy sa sám nemôže rozhodnúť či mu za to čakanie a snahu vôbec stojím.
V práci som si ho občas stiahla bokom do zátišia, pohladila ho po tvári a pobozkala na líce. Páčilo sa mi, keď ma zdrapil za boky alebo mi rukou zdvihol bradu a zúfalo sa ma spýtal čo vlastne chcem. Páčilo sa mi, že to síce začal dominantne on, ale zároveň musel submisívne čakať až to ukončím ja.
Na presviedčanie kamarátky, ktorá bola rozumnejšia než ja, som to celé po trištvrte roku ukončila. Skrátka som mu prestala zdvíhať telefón a časom mi volať prestal. Z práce som odišla a tým som ho prestala aj vídať.
Teraz som ho však znova stretla. A aj keď je to už cez desať rokov, stále mal v očiach to čo som v nich vídala vtedy. Istý odtieň arogancie s náklonnosťou a mne ten jeho záujem začal chýbať. Nie záujem hocijakého chlapa, len ten jeho.
V slabej chvíli som mu napísala a vyzerá to, že by náš kontakt rád obnovil.
Sú moje pocity skutočné alebo ich len vyvolala nostalgia spojená so vzrušením, ktoré som cítila ako mladá?
Bud ukradnuty text alebo AI generator.
@patrike Ďakujem, že považuješ môj štýl písania za natoľko dobrý, že musí byť ukradnutý alebo vypracovaný AI. Síce píšem blogy, ale otázka zostáva nemenná.
mohla si napisat aj jeho zene
Tiez mam pocit, ze toto nie je realna tema, lebo zatiahnut niekoho v praci do zatisia 🙈
Takže prešlo 10 rokov a stále si nenadobudla rozum
mohla si napisat aj jeho zene
@anonym_6c68ca Ich manželstvo bola len ich súkromná vec. Nemala som právo im do neho zasahovať a tým spôsobiť niečo, čo už nejde zvrátiť.
Tiez mam pocit, ze toto nie je realna tema, lebo zatiahnut niekoho v praci do zatisia 🙈
@beloved Vy nemáte v práci odpočinkové miestnosti?
@anonym_6c68ca Ich manželstvo bola len ich súkromná vec. Nemala som právo im do neho zasahovať a tým spôsobiť niečo, čo už nejde zvrátiť.
@anonym_autor Muchlovanim s nim si im do manzelstva nezasiahla?
@anonym_autor Muchlovanim s nim si im do manzelstva nezasiahla?
@anonym_e3c102 Nie v takom rozsahu, aký by mal môj rozhovor s ňou.
@anonym_e3c102 Nie v takom rozsahu, aký by mal môj rozhovor s ňou.
@anonym_autor Chcela by som vediet, ci by si bola plna pochopenia, keby toto robil tvoj manzel v praci s inou kolegynou. Karma je zdarma...
@beloved zátišie je na obrazoch od Gogena. V práci by som povedala, že je tichá kancelaria, alebo kľud, kde nás nikto nevidí. Mne príde že si nevyrovná, labilná a takto si chceš hladkať ego, navyšovať sebavedomie. Len pozor, aby si sa nezaplietla do svojej sieti a neublížila viac sebe ako jemu. A hlavne najviac jeho žena, ktorá nemá ani páru, akého chudáka má pri sebe. Keď sa nevieš ovládať, daj ruky od toho preč.
Ja by som to na tvojom mieste dalej nerozvijala, predsa len, uz si zrelsia a uz by sa patrilo najst si vazny vztah. S tymto budes len stracat cas a mozno by si medzitym mohla stretnut niekoho vhodneho.
@beloved zátišie je na obrazoch od Gogena. V práci by som povedala, že je tichá kancelaria, alebo kľud, kde nás nikto nevidí. Mne príde že si nevyrovná, labilná a takto si chceš hladkať ego, navyšovať sebavedomie. Len pozor, aby si sa nezaplietla do svojej sieti a neublížila viac sebe ako jemu. A hlavne najviac jeho žena, ktorá nemá ani páru, akého chudáka má pri sebe. Keď sa nevieš ovládať, daj ruky od toho preč.
@anonym_510fc4 Toto si asi nechcela pisat mne, ci?
No dobre, tak si sa vykecala, uĺavilo sa ti. Ale čo my s tymto tuctovým príbehom? Obyčajná bežná milenka, čo dá prednosť ženáčovi, lebo to je niekto obsadený, žiadaný a nezadaný tento punc nemá. Však ak si sa za tých 10 rokov nikde neposunula a nenašiel sa nikto s kým by si bola šťastná a kto by sa na teba ulakomil, tak si s ním zašpásuj. Síce sa hovorí, že 2x do toho istého hovna nestúpiš, ale pochybujem že človek ako ty je zásadový. Tak príjemný sex a pozdravuj.
Aby sa ti to nevrátilo a skončíš raz ty ako podvádzaná 😉 29 a rozum nikde, má on deti?
@anonym_autor Chcela by som vediet, ci by si bola plna pochopenia, keby toto robil tvoj manzel v praci s inou kolegynou. Karma je zdarma...
@anonym_e3c102 Ak by ma muž podviedol, na milenku by som si zanadávala a tým by môj záujem a obviňovanie voči jej osobe skončilo. Pretože to muž si ma zobral a muž si ľahne každý večer vedľa mňa, nie tá milenka.
Nerozumiem, co ta slobodnej bavi na zenatym 48 rocnom chlapovi... o 10 rokov sa mu ani vtak nepostavi a ty budes este pred 40kou... najdi si normalneho partnera a nestracaj cas zo somarinami
Ja by som to na tvojom mieste dalej nerozvijala, predsa len, uz si zrelsia a uz by sa patrilo najst si vazny vztah. S tymto budes len stracat cas a mozno by si medzitym mohla stretnut niekoho vhodneho.
@catherin4 Ďakujem za normálnu odpoveď bez zbytočnej potreby zhadzovania.
Nerozumiem, co ta slobodnej bavi na zenatym 48 rocnom chlapovi... o 10 rokov sa mu ani vtak nepostavi a ty budes este pred 40kou... najdi si normalneho partnera a nestracaj cas zo somarinami
@anonym_c75720 Stane sa, ze sa stretnu dvaja ludia a je medzi nimi chemia a iskri to, ale mali by mat aj nejake moralne zasady, hlavne ten zenaty muz a mlade kocky by si nemali mysliet, ze mozu vsetko, ze svet je gombicka
@anonym_c75720 podľa mňa sa mu nepostavil už ani pred 10r, preto to skúšal na mladé kočky a kto vie, koľko ich odvtedy bolo.
@autor nechaj ho len pekne jeho žene, nech sa s ním a jeho pokusmi zvádzať, naťahuje ona.
@anonym_c75720 Ja som ale predsa nikde nenapísala, že mám o neho záujem v sexuálnej rovine. Napísala som, že mi chýba jeho záujem. Ten by som však do fyzického kontaktu nepremenila. Ja chápem, že sa tu na mňa väčšina žien rozčuľuje. Nechápem však, prečo si dedukujú moju potrebu sexu s ním a považujú za nutné opisovať mi jeho uvädajúce genitálie.
@anonym_autor ved ides zasahovat zase
@anonym_c75720 Ja som ale predsa nikde nenapísala, že mám o neho záujem v sexuálnej rovine. Napísala som, že mi chýba jeho záujem. Ten by som však do fyzického kontaktu nepremenila. Ja chápem, že sa tu na mňa väčšina žien rozčuľuje. Nechápem však, prečo si dedukujú moju potrebu sexu s ním a považujú za nutné opisovať mi jeho uvädajúce genitálie.
@anonym_autor nemas nejake zdrave sebavedomie, ze ti ho "zlepsuje" nejaky pomaly 50nik a jeho komplimenty... to je velka skoda...
@anonym_autor Ty mas asi nejaku nevyriesnu traumu
@anonym_autor nemas nejake zdrave sebavedomie, ze ti ho "zlepsuje" nejaky pomaly 50nik a jeho komplimenty... to je velka skoda...
@anonym_c75720 Nejde o to, že by som k životu potrebovala záujem chlapov. Ten mám. Mňa láka tento muž konkrétne. Nie iní, či už mladí alebo starší, len on. A rovnako ako pred desiatimi rokmi.
@anonym_c75720 Nejde o to, že by som k životu potrebovala záujem chlapov. Ten mám. Mňa láka tento muž konkrétne. Nie iní, či už mladí alebo starší, len on. A rovnako ako pred desiatimi rokmi.
@anonym_autor je zenaty a mas nejaky spomienkovy optimizmus, co sa tohoto tyka... kasli fakt na to... jeho zena urcite "miluje" jeho spravanie k inym zenam...
@anonym_autor prezivam nieco podobne a su to muky...
@anonym_autor je zenaty a mas nejaky spomienkovy optimizmus, co sa tohoto tyka... kasli fakt na to... jeho zena urcite "miluje" jeho spravanie k inym zenam...
@anonym_c75720 Hej, to si aj ja myslím. Že ide len o nostalgiu, ktorá ma vracia do toho vzrušujúceho obdobia.
…10 rokov zbehlo ako voda, a zbehne aj dalších 10, ty budeš mat 40, budeš mat toho tvojho “vysnívaného” 60rocneho pana pri sebe a budeš ľutovať, že si si nenašla seberovneho a neuprednostnila všetky možné red flagy, ktoré ti život ukazuje(starší, ženatý, neverný). On bude spokojny, lebo mu bude mat kto zadok utierat na staré kolena. Tak skús premýšľať nad budúcnosťou aj triezvo niekedy

Bud ukradnuty text alebo AI generator.