Obnovenie vzťahu s ženatým: Správne rozhodnutie?
Pred desiatimi rokmi, keď som mala 19, nastúpila som do podniku, kde som ho poznala. Najprv sme sa len míňali, občas sa na mňa usmial, raz sa mi prihovoril v jedálni. Nejaká neutrálna poznámka ohľadom jedla, nič zaujímavé ani svetoborné.
Bol odo mňa starší, mal 38 rokov a najprv som ho nebrala vážne. Potom mi začal písať. Ako sa mu páčim, že na mňa nemôže prestať myslieť, že mám nádherné vlasy a rád by sa ich dotkol. Jeho záujem mi lichotil a tak som konverzáciu a celkový kontakt rozvíjala. Začali sme sa stretávať. Najprv v práci, potom ma viezol domov, potom ma vytiahol dakde do prírody.
Až po čase sa mi priznal, že je ženatý. Nikdy nepovedal, že by bol v manželstve nešťastný a podobné žvásty neverných chlapov. Bavil sa narovinu, že hľadá nejaké spestrenie a ja som pre neho výrazne pestrá. Žiadne, že nikdy predtým na neveru ani nepomyslel až so mnou sa mu to stalo prvý raz. Jednoducho bol transparentný, že sa chce len pobaviť. Najprv ma jeho stav zarazil, v tej chvíli som od neho automaticky odišla preč a potom som mu ešte dodatočne napísala, že je to neverný sráč.
Časom sa mi to však rozležalo v hlave. V tom veku mi bolo v podstate jedno, že je ženatý. Bol to snáď môj problém? V 20 rokoch človek nie je tak zásadový a tak empatický, aby väčšie dobro uprednostnil pred tým svojím a mne s ním bolo dobre. Začal mi chýbať jeho záujem, pocit, že sa niekomu páčim, chýbali mi jeho lichôtky a to ako sa smial na mojich prchkých reakciách.
Obnovila som kontakt a začali sme sa zasa stretávať. A aj keď som si sebecky vybrala seba pred nejakým spoločensky riadeným tabu, nikdy som neprekročila tú hranicu, kedy sa náš vzťah stal neverou oficiálne. Aj keď áno, emocionálne to už nevera bola, fyzický kontakt tou hranicou však neprešiel. Páčilo sa mi napínať ho, vytvárať čoraz väčšie sexuálne napätie, privádzať ho do stavu kedy sa sám nemôže rozhodnúť či mu za to čakanie a snahu vôbec stojím.
V práci som si ho občas stiahla bokom do zátišia, pohladila ho po tvári a pobozkala na líce. Páčilo sa mi, keď ma zdrapil za boky alebo mi rukou zdvihol bradu a zúfalo sa ma spýtal čo vlastne chcem. Páčilo sa mi, že to síce začal dominantne on, ale zároveň musel submisívne čakať až to ukončím ja.
Na presviedčanie kamarátky, ktorá bola rozumnejšia než ja, som to celé po trištvrte roku ukončila. Skrátka som mu prestala zdvíhať telefón a časom mi volať prestal. Z práce som odišla a tým som ho prestala aj vídať.
Teraz som ho však znova stretla. A aj keď je to už cez desať rokov, stále mal v očiach to čo som v nich vídala vtedy. Istý odtieň arogancie s náklonnosťou a mne ten jeho záujem začal chýbať. Nie záujem hocijakého chlapa, len ten jeho.
V slabej chvíli som mu napísala a vyzerá to, že by náš kontakt rád obnovil.
Sú moje pocity skutočné alebo ich len vyvolala nostalgia spojená so vzrušením, ktoré som cítila ako mladá?
vzdy sa to vrati nie mozno o rok o dva, ale ked to pride si povies, aha to je karma za to
@anonym_6c1e0d Nie, mne cuketa rozhodne nevonia. Ale ďakujem za tému na čítanie. Ja chcem znova zažiť to, čo sme medzi sebou mali.
@anonym_autor Ale to uz nikdy nezazijes, lebo ste kazdy o 10 rokov starsi, iní, uplne inde v zivote skusenostami atd. Proste to iste to uz urcite nebude, to ti mozem garantovat. Lebo ani vy dvaja uz nie ste takí istí ako ste boli.
@anonym_autor mala si uz nejaky dlhsi normalny vztah od vtedy? prejavil o Teba zaujem niekto iny?
@anonym_5827c3 ocividne nikto
@januska12323 Už sme si dohodli stretnutie. Možno na ňom vytriezvem a zistím, že si všetku chémiu len namýšľam.
@anonym_autor Dufam, ze na stretnutí ta uz raz a navzdy posle tatam
@anonym_autor Ale to uz nikdy nezazijes, lebo ste kazdy o 10 rokov starsi, iní, uplne inde v zivote skusenostami atd. Proste to iste to uz urcite nebude, to ti mozem garantovat. Lebo ani vy dvaja uz nie ste takí istí ako ste boli.
@anonym_6f6b28 Ďakujem za rozumný komentár. Je to dosť možné a popravde by som to aj uvítala, vyriešilo by sa to tým.
@anonym_5827c3 ocividne nikto
@anonym_6c68ca Ale áno, mala som dva dlhšie vzťahy. Jeden tri roky a druhý štyri. Len mi tam niečo chýbalo.
@anonym_autor Dufam, ze na stretnutí ta uz raz a navzdy posle tatam
@anonym_6f6b28 Tak to mohol spraviť hneď, nie? Prečo by sa za mnou kašľal na stretnutie, keby ma mal v paži?
vzdy sa to vrati nie mozno o rok o dva, ale ked to pride si povies, aha to je karma za to
@anonym_6c68ca Rada by som verila tejto vašej karme a rozprávke o tom ako sa každému to zlé raz vráti. Bohužiaľ, svet takto nefunguje. To len táto mantra ohľadom karmy pomáha ľuďom cítiť sa pri nepráve lepšie.
@anonym_autor nemala si rozum ani ako 20 ročná a ani ako 30. Si chudera,bez muža v 30tke.Blahozelam
@anonym_6c68ca Rada by som verila tejto vašej karme a rozprávke o tom ako sa každému to zlé raz vráti. Bohužiaľ, svet takto nefunguje. To len táto mantra ohľadom karmy pomáha ľuďom cítiť sa pri nepráve lepšie.
@anonym_autor nechaj sa prekvapit
Úprimne, veľmi sa mi páči táto vaša čiernobiela hra na zásadovosť a morálku. V podstate tu nikoho nezaujímali ani žiadne detaily ohľadom jeho ale mňa, len pre komplexnosť rád, ktoré mi môžete poskytnúť. Nikto mi nepoložil doplňujúce otázky, ktoré vám mohli pomôcť nahliadnuť do situácie hlbšie. Napríklad či je stále ženatý, či sú v prípadnom vzťahu deti, či je mu jeho žena verná, atď. Dokonca nezavážil ani fakt, že sme spolu aktívne sexuálne nežili. Jednoducho som milenka, on je chudák, ktorého lanárim do postele a ako to bolo? Posadili by ste ma nahú na keramickú pec? To je krásne prirovnanie, nebolo síce vtipné ani trochu, ale treba zachovať slovenský folklór ďalším generáciám. Ale tak dúfam, že keď ste tu anonyma anonymne zvozili, pomohlo vám to spracovať nejaké svoje vnútorné problémy a môžete šíriť svoju osvetu ďalej.
@anonym_autor nemala si rozum ani ako 20 ročná a ani ako 30. Si chudera,bez muža v 30tke.Blahozelam
@anonym_1b703d Ďakujem za tvoj názor, ktorý mi je totálne ukradnutý. Inak, toto ma zaujíma. To žena, ktorá je v 30 bez muža je chudera? Zaujímavý názor, taký pokrokový.
@anonym_autor nechaj sa prekvapit
@anonym_6c68ca Nemusím. Píše mi a vyzerá to, že sa na naše stretnutie teší.
@anonym_6c68ca Nemusím. Píše mi a vyzerá to, že sa na naše stretnutie teší.
@anonym_autor spomen si o 10 rokov na moje slova
@anonym_autor spomen si o 10 rokov na moje slova
@anonym_6c68ca Áno, v roku 2036 si spomeniem ako mi anonym_6c68ca niečo napísal.
@anonym_autor cize mas 29 rokov a za poslednych 10 rokov o teba neprejavil zaujem ziaden chlap okrem tohto obstarozneho zenateho zufalca? Na tvojom mieste by som sa zamyslela nad tym, preco nemas normalny vztah a zacala to riesit. Zacni navstevou psychologa.
@anonym_1b703d Ďakujem za tvoj názor, ktorý mi je totálne ukradnutý. Inak, toto ma zaujíma. To žena, ktorá je v 30 bez muža je chudera? Zaujímavý názor, taký pokrokový.
@anonym_autor si chudera,keďže v 30tke ideš po zenatom,nemáš na normálny vzťah. Smutne.
@anonym_autor cize mas 29 rokov a za poslednych 10 rokov o teba neprejavil zaujem ziaden chlap okrem tohto obstarozneho zenateho zufalca? Na tvojom mieste by som sa zamyslela nad tym, preco nemas normalny vztah a zacala to riesit. Zacni navstevou psychologa.
@kp7333 Tak ja neviem. Ale, ak mi chcete relevantne poradiť, treba asi lepšie čítať. Iba že by ste mi poradiť nechcela, skôr si len tak kopnúť. Písala som, že som za tú dobu mala dva dlhodobejšie vzťahy.
@anonym_autor si chudera,keďže v 30tke ideš po zenatom,nemáš na normálny vzťah. Smutne.
@anonym_1b703d Chudera je u mňa tá žena, ktorej sa téma nijak osobne netýka, ale má neutíchajúcu potrebu urážať. Ono totiž, vyrovnanú ženu nerozhodí tento príspevok do takej miery, aby tu kvákala ako ropucha po porážke a označovala niekoho za chuderu. Ibaže sa vás téma dotýka priamo.
@anonym_autor A ty ako vies ako to funguje ? Mas odzitych 29 rockov. Som zvedava co povies v 95 rokoch, ci to nefunguje. Si myslis, ze vsetci su blbí len ty si najmudrejsia ? So svojim 29 rocnymi skusenostami ? To sotva. Pockaj na koniec zivota a potom sa vyjadri, ci predsa len nebude fungovat ze bozie mlyny melú pomaly ale isto
@anonym_autor A ty ako vies ako to funguje ? Mas odzitych 29 rockov. Som zvedava co povies v 95 rokoch, ci to nefunguje. Si myslis, ze vsetci su blbí len ty si najmudrejsia ? So svojim 29 rocnymi skusenostami ? To sotva. Pockaj na koniec zivota a potom sa vyjadri, ci predsa len nebude fungovat ze bozie mlyny melú pomaly ale isto
@anonym_6f6b28 Ďakujeme Babičke od Boženy Němcovej za vyčerpávajúcu odpoveď, múdra to žena.
@anonym_6f6b28 Ďakujeme Babičke od Boženy Němcovej za vyčerpávajúcu odpoveď, múdra to žena.
@anonym_autor No a nie si Ty tak troska trapna s tymi posmesnymi komentarmi ?
@anonym_autor Snad sa aj ty raz dozijes toho, ze budes Babička od Boženy Němcovej. Ci ty nestarnes ?
@anonym_autor No a nie si Ty tak troska trapna s tymi posmesnymi komentarmi ?
@anonym_6f6b28 Čo Vám mám na to povedať, pani Novotná?
@beloved Píšem to tu už neviem koľkýkrát. Ide mi o to, aby som s ním znova zažila to, čo som s ním prežívala pred desiatimi rokmi.
@anonym_autor to uz nezazijes. Teba bavilo to, ze si ho natahovala, mala v tom vztahu navrch, ako po tebe siel, tuzil ako blazon, aj ked nic nedostal, bavilo ta to napatie a natahovanie a to, ze si to ukoncila, ked si ty chcela. V podstate si to cele viedla ty.
A ten pocit si chces zopakovat.
Ale moze dojst niekto, kto uz davno prekrocil tento tien somara, co sa necha tahat za mrkvou.
Moze ta chciet vidiet z nostalgie. Alebo mozno aj on dufa, ze opat prinesies ten mladistvy ruzolici pel, co si mala v 19tich. Vratis cas.
Ale pride pani pomaly 30+, zrela, uz nie vzrusujuce dievcatko, ktoremu sa lahko odpusta, ze sa s nim hra ako macka s klbkom. Lebo je take krasne, take svieze, take mlade, take sladko naivne, a predsa sebavedome, take sladko nevinne, a predsa sexualne zvodne.
Pohlad na teba moze byt vytriezvenie, ze ta minulost uz defintivne odletela. A jedna bublina, v ktorej si ta opatroval v spomienkach, splasne.
Ale mozete pokecat, zaspominat.
Alebo tentoraz uz bude cakat konecne ten sex. Lebo uz nie je dovod, aby si sa vyhovarala.
Takze teoreticky ostanenete uz len stari znami, alebo budete istu dobu udrzovat uz realny sexualny pomer, alebo sa budete vidiet tento jeden raz a naposledy, lebo vytriezvie z teba a strati zaujem (kedze uz nie si tou, co zila v jeho hlave).
Vsak uvidis, ak dojde.
@anonym_autor to uz nezazijes. Teba bavilo to, ze si ho natahovala, mala v tom vztahu navrch, ako po tebe siel, tuzil ako blazon, aj ked nic nedostal, bavilo ta to napatie a natahovanie a to, ze si to ukoncila, ked si ty chcela. V podstate si to cele viedla ty.
A ten pocit si chces zopakovat.
Ale moze dojst niekto, kto uz davno prekrocil tento tien somara, co sa necha tahat za mrkvou.
Moze ta chciet vidiet z nostalgie. Alebo mozno aj on dufa, ze opat prinesies ten mladistvy ruzolici pel, co si mala v 19tich. Vratis cas.
Ale pride pani pomaly 30+, zrela, uz nie vzrusujuce dievcatko, ktoremu sa lahko odpusta, ze sa s nim hra ako macka s klbkom. Lebo je take krasne, take svieze, take mlade, take sladko naivne, a predsa sebavedome, take sladko nevinne, a predsa sexualne zvodne.
Pohlad na teba moze byt vytriezvenie, ze ta minulost uz defintivne odletela. A jedna bublina, v ktorej si ta opatroval v spomienkach, splasne.
Ale mozete pokecat, zaspominat.
Alebo tentoraz uz bude cakat konecne ten sex. Lebo uz nie je dovod, aby si sa vyhovarala.
Takze teoreticky ostanenete uz len stari znami, alebo budete istu dobu udrzovat uz realny sexualny pomer, alebo sa budete vidiet tento jeden raz a naposledy, lebo vytriezvie z teba a strati zaujem (kedze uz nie si tou, co zila v jeho hlave).
Vsak uvidis, ak dojde.
@moonlight1210 Úprimne ďakujem za pekný a inteligentný komentár, naozaj veľmi pekný. Ďakujem. Nech to stretnutie dopadne akokoľvek, budem rada, že som išla.
@kp7333 Tak ja neviem. Ale, ak mi chcete relevantne poradiť, treba asi lepšie čítať. Iba že by ste mi poradiť nechcela, skôr si len tak kopnúť. Písala som, že som za tú dobu mala dva dlhodobejšie vzťahy.
@anonym_autor asi to neboli normalne vztahy, ked v nich chybala tuzba, vasen. Pisala si, ze ta bavilo, ze po tebe tuzi. Takze ini netuzili? Len tento jeden zufalec?
@beloved Ďakujem za požehnanie. Vidím, že tvoj prínos do mojej témy je už vyčerpaný tak ďakujem za tvoj čas a prosím, buď prínosom zasa niekde inde.
@anonym_autor už máš vek kedy by som chcela partnera a rodinu, keď ti nevadí, že môžeš niečo zmeškať tak si zaspasuj, ale možno sa na neho nafixujes ešte viac a stratis čas nájsť niekoho na trvalejší vztah
@anonym_autor už máš vek kedy by som chcela partnera a rodinu, keď ti nevadí, že môžeš niečo zmeškať tak si zaspasuj, ale možno sa na neho nafixujes ešte viac a stratis čas nájsť niekoho na trvalejší vztah
@anonym_ad3927 Rozumiem, len ja ešte partnera nechcem.

@anonym_autor
Takže čisto sex nebol, hej? Aké existuje xy iných praktik, ktoré ho nahradia 😉. Takže i vychádzka a obduvr prírody môžeš basnit malým deťom. On je vychcana a ty si ma hlavu. Mať úlet - ok. Stane sa. Ale to čo opisuješ ty, zvlášť po toľkých rokoch, hmm... Tam toho bolo viac ako prechádzku lesom. A neboj, on si takú čaju ako ty nájde aj popri tebe.
Poslili ho do hája, teda sebe vytlč tie blbé nápady z hlavy. Hľadaj vo svojom živote vzrušo inde. Hľadaj mladých slobodných trebárs a vymyslajvs nimi kraviny. Toto je neperspektivny kus a ty si pre neho hračka na chvíľku. Keby nie, je rozvedený a už ste dávno spolu - alebo aj tiež rozidení.
Máš spomienkový optimizmus, rues s kompetentnou osobou, prečo na neho takto reagujes.
@svetlonos Aj by som ti odpovedala, ale tak ako u každej tvojej správy, je potrebná Enigma, aby tvoj kód rozlúštila a to sa mi nechce.