icon

Obriezka u mužov

27. feb 2025

Zdravím všetkých v skupine ženy aj mužov.
Má váš muž obriezku je to pre vás atraktívne pre ženy?
Mám ísť na zákrok no mám panicky strach.

crazy_cat_lady
27. feb 2025

a z coho konkretne mas strach? urcite to lepsie vyzera, je to hygienickejsie, zlepsuje to vydrz ...

autor
27. feb 2025

@crazy_cat_lady zo zákroku.

crazy_cat_lady
27. feb 2025

chapem, ze to nie je prijemne. ale dostanes minimalne lokalne znecitlivenie, a ani nebudes vediet, ze ti nieco robia. ta rekonvalescencia je trosku bolestnejsia, ale za par dni ani nebudes vediet, ze si nieco podstupil

januska12323
27. feb 2025

Posledná vec, ktorá by ma zaujímala je či má muž obriezku keď treba tak treba.

ina2405
27. feb 2025

Ak je to potrebné, nie je o čom. Syn bol ako dospelý a zvládol v pohode. Potom povedal, že ľutuje, že to neriešil skôr. Jemu sa spravila fimóza až ako dospelému.

autor
27. feb 2025

@ina2405 Tak to je super že isiel. Ja mám parafirmozu a balanopostitidy keď mi doktor povedal že dáme termín tak ma normálne začalo triasť.

ina2405
27. feb 2025

Porieš to, je to 3cm ranka a budeš mať kľud, však sa ti to teraz zapaľuje...Polovica Ameriky a všetci židia aj moslimovia sú obrezaní a fungujú v poriadku. Držím palce.

lindous
27. feb 2025

Tak myslim, že strach z akéhokoľvek zákroku je normálny, u niekoho je väčší, u niekoho menší, mňa trasie aj cestou k zubárovi, aj keď viem že to nebude nič hrozné 😄 ale keď to je potrebné, tak to je potrebné..

kiki68
27. feb 2025

Ma to pol sveta, cize toto je mne uplne jedno. Nevidim v tom nejaky rozdiel.

althejka
27. feb 2025

Za mna jednoznacne opravnene riesenie zdravotneho problemu, ved zapal a parafimoza je 100krat horsia a bolestivejsia ako hojenie po cirkumcizii.

viera27
27. feb 2025

Jednoznacne chod do toho. Manzel aj syn maju zo zdravotnych dovodov. Obaj v dospelosti a obaja mega spokojni. A ako zena mozem povedat, ze je to super.

anos18
28. feb 2025

Ja tiež ako žena sa vyjadrím, že je to super,ako píše @viera27. A je to aj hygienické a tým aj estetické

marcel19
16. máj 2025

Ahoj ja mám obriezku a som max . spokojný aj moja partnerka.

brest9
20. máj 2025

Choď do toho jednoznačne! Zákrok je v pohode. Akurát bez sexu cca 6 týždňov treba vydržať, už som skoro steny skrabal 😂Ale výsledok je super a páči sa to aj ženám, ako tak čítam a potvrdzujem aj z praxe😉