Od pôrodu nemám skoro vôbec chuť na sex
Mamičky, čo ste to mali podobne, ako ste to riešili? Asi to každá mamina pozná, mám 3 mesačné dieťatko a deficit spánku, ktorý už zdá sa nikdy nedobehnem. Na sex si ani nespomeniem a do postele padám polomŕtva. Priateľovi som sa to snažila vysvetliť, ale aj tak sa kvôli tomu vždy pohádame. Som z toho zúfalá, nešťastná a trápi ma aj to, že v takomto rozladenom stave sa dcére nedokážem naplno venovať. Ďakujem za každú radu. Nevhodné komentáre si dúfam každý nechá pre seba.
Pekný deň.
@zoro9836 videnie deti je, ze mam dvoch milujucich rodicov, ktori ma miluju rovnako, rovnako naplnaju moje potreby. Vsetky. Spravny muzsky vzor je milujuci otec, ktory sa stara o rodinu a travi cas s rodinou, spravny zensky vzor je milujuca matka, ktora sa stara o rodinu a travi cas s rodinou. Spravny muzsky vzor nie je otec zasity na gauci a matka prilepena pri sporaku a deti niekde same, lebo rodicia su zavaleni kadecim a nemaju na nich cas.
@jj298 mozno prve dni, ale to dietatko predsa pocuvalo otcov hlas uz v bruchu a nasledne hned po narodeni(ak je otec teda pritomny a starostlivy) pozna jeho vonu a naruc.
A o par mesiacov neskor uz to pozna stopercentne. V troch rokoch, aj omnoho skor to dieta vie, ze tatko ho ucicika rovnako ako mamka
@majlo1234 pozri, ja sa nehadam ani nikoho nepresviedcam. Jeho hlas mu je povedomy, preto reaguje lepsie ako na pana doktora napr. Ale jeho naruc a vonu spoznava, uci sa a zvyka si na nu. S otcom si len vytvara vazby, s mamou uz ich ma. Matkinu vonu uz pozna, je to pre neho nenahraditelna osoba. Ono je to krasna predstava ako babatko lubi mamicku a ocka ale rovnako by lubil aj pani ucitelku. Ale nikdy nie tak ako mamu.

@jj298 neviem co si kde studovala, ale u nas to bolo tak, ze ked bolo naozaj zle, a ja som bola na konci so silami, otec cicikal dieta, prebaloval, krmil, nosil ho kym mal koliky. Ukludnil sa v jeho naruci rovnako ako sa ukludnil v mojej, o tom nepochybujem. A nastastie toto robil aj ked som sa dala dokopy a maju pekny vztah doteraz a ja nemam vycitky, ze by som cokolvek v citovej vychove ani v jeho psychomotorickom vyvoji zanedbala.