icon

Odkiaľ vie chlap, že žena má orgazmus?

22. sep 2022

Čítam a pozorujem tvrdenia mužov, že oni vedia, kedy má partnerka orgazmus. Ale oni VEDIA! Keby vedeli tak asi by neriešili problémy v sexe s partnerkou. Odmieta sex dlhodobo, nechce, aby sa jej tam dolu dotýkal, partnerka má milenca apod. apod.

moonlight1210
22. sep 2022

@sergejj co sa tepu srdca tyka. - ked zacnes postupne rychlejsie dychat, tak dojdes takmer k hyperventilacii a tam bude i vysoky tep, i takmer krce. Dokonca slzy.
Co cele potom navonok vyzera ako skvely orgazmus.

Nie zeby zrychleny dych a zrychleny tep a napatie vo svaloch sami o sebe neboli pritomne pri orgazme. To su. Ale daju sa fejknut, ak treba.

autor
22. sep 2022

@domca1408 Pýtam sa ťa preto, lebo athom píše, že rozumná žena vysvetlí resp. naučí muža. Ostatné ženy sú potom nerozumné? 😅
Alebo opačne to obrátime. Tí tvoji dvaja muži boli rozumní a zvyšní nerozumní? 🤣🤣🤣

athom
Odpoveď bola odstránená
autor
22. sep 2022

@moonlight1210 Bože ženy 🤣🤣🤣🤣🤣 Tak dobre to napíšete, že mi normálne slzy tečú. Mám orgazmus smiechu. Slzy v očiach, kŕče v žalúdku.🤣🤣🤣🤣🤣😅
Chudák Sergej 🤣🤣🤣😅

autor
22. sep 2022

@athom Takže ak máš novú partnerku, prvý sex. styk vieš, alebo nevieš z reakcie tela ženy, či si pridal, zatlačil správne? Vieš, alebo nevieš či je v cukrárni bez toho, aby ti niečo povedala, resp. vysvetlila?

athom
Odpoveď bola odstránená
nikpa
22. sep 2022

Autor neviem či si muž alebo žena ale o sexe, teda o dobrom sexe toho moc nevies. Súhlasím s@doriiis orgazmus nesúvisí so zlým sexuálnym životom.
Poviem ti z čoho súdim. Mala som zopar milencov, povedzme, že prsty na dvoch rukách by mi akurát stacili aby som ich oratala. Jeden z nich, bol absolútne TOP, dodnes mi behá mráz po chrbte keď si spomeniem, čo som s ním v posteli zažívala. Spávali sme spolu asi 1,5 roka cca 2x do mesiaca. A orgazmus som s ním mala jediný krát, viac nie. No aj napriek tomu ho nikto neprekonal. Ďalší bol zase taký, že s ním mi stačilo 5 minút, v akejkoľvek polohe a hneď som dosiahla vrchol bez väčšej námahy ale s ním ma to vôbec nebavilo. Orgazmus totiž prežijem aj sama so sebou ale sú veci a pocity ktoré pri sexe zažijes len s dobrým milencom, nehovorím ale o orgazme, samozrejme ten je ako 🍒 na torte. Ale nie je v žiadnom prípade prioritou a podmienkou kvalitného sexuálneho života.

ankare
22. sep 2022

Ja som v živote orgazmus nepredstierala. Na čo aj? Ja sa neviem spraviť,keď sa milujeme ráno, alebo mi to veeelmi dlho trvá. Odkedy máme deti,sex ráno nehrozí, chválabohu,haha.

autor
22. sep 2022

@nikpa Ďakujem ti za priamu odpoveď i za vysvetlenie. U mňa, keď nefunguje chémia s mužom tak jednoducho neviem mať s ním sex. Keď ma bolí hlava napríklad, nechám sa na sex prehovoriť, proste neviem, nekončí to orgazmom, pre mňa je sex neuspokojivý. Proste o ničom. Ja to mám inak. Mňa jednoducho sex nebaví, keď nie je dobrý. 🫤

autor
22. sep 2022

@ankare A ty by si zostala s mužom XY rokov, ak by ťa nevedel nikdy spraviť? Ja neviem, ale mne by to prekážalo. Ja osobne by som to brala medzi mnou a partnerom, že máme sex. problém. Je však zaujímavé čítať aj iné príbehy ako napr. nikpa píše. 👍

autor
22. sep 2022

@athom OK, ty to nechávaš na ženu teda. Nech ti dáva priame pokyny a ty to splníš. Keď to nevyjde jej chyba, nech dáva iné pokyny. Ďalej už neriešiš nestaráš sa, veď keď niečo tak povie. Takto asi myslíš?

retep00
22. sep 2022

Ale prosím vás, ako môžete písať že to určite necítia, nevedia? Veď sa skúste uspokojiť samé, napr. prstami a zistíte, že pri orgazme sa vám vaginálne svaly sťahujú , čo je dosť cítiť a cíti to určite aj chlap, že sa váš otvor zmenšuje a kvázi "vytláča ho von". Ak chlapovi záleží na vašom uspokojení, určite to pozná.

bielavila
22. sep 2022

Normalny chlap to isto pozna, to by musel byt riadny blb ze by to nepoznal, ved to musi citit, tie stahy svalov a dalsie pridruzene znaky orgazmu a navyse na co je dobre ze to niekto predstiera, ja ked chcem sex tak chcem orgazmus, ked ho nemam tak to poviem

ankare
22. sep 2022

Ak Ťa muž nevie spraviť, tak to robte "na koníka" a sprav sa tak sama cez klitoris, keď sa trieš o neho.

sszuzu8
22. sep 2022

NEVEDIA Vôbec Ci žena nejaký orgazmus ma alebo nemá. Fejkovala som to 6r a nezistil to ani raz. 😃 A druhy partner tiež nemal ani šajnu keď som povedala ze som mala tak veril keď som povedala ze nie tak tiež veril 🤷‍♀️ sprosté teľce poniektorí. Co nevedia naisto to im ani nedôjde

autor
22. sep 2022

@sszuzu8 Resp. čo im nepovieš priamo do tváre. 😅

autor
22. sep 2022

@sszuzu8 Mala si povedať, ako athom píše, že pridaj, pridaj 🤣

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
22. sep 2022

@ankare Chcela som napísať, že mňa keď hlava bolí, mne nepomôže nič. Ani trenie, ani koník, ani modrý koník. 😁

pininka1
22. sep 2022

@sergejj nie nemala, ja orgazmus nikdy nepredstieram, lebo je to somarina, ale poznam takych co svetosvete tvrdia ze vedia a vedia figu.

ada_alica
Autor odpoveď zmazal
sergejj
22. sep 2022

@beata_k ked sa dvaja miluju a lezia na sebe citia tlkot srdca. My za to nemozeme ze ty nie si spokojna v tejto oblasti. 😉

sergejj
22. sep 2022

@amiaja zalezi aka je siroka zena a ake silne stahy ma. 😉😘 to co mate za milencov ze to nedokazu rozoznat? 😀😀

beata_k
22. sep 2022

@sergejj Ale co? A kde si prisiel na to, ze nie som spokojna? Ty na nej lezis ked ma orgazmus? Hmm zaujimave 😉

mikadooo
22. sep 2022

Nevie. Len si myslí že vie. Ale - pravdupovediac, ak by muži neejakulovali, tak ani ja by som nevedela či on vyvrcholil, alebo to len hrá, nech som kľudná.

germaniawerks
22. sep 2022

Myslím, že to naisto rozoznať nevieme. To len tak odhadujeme podľa bývalých partneriek alebo porovnávame jednotlivé súlože medzi sebou, keď sa nám chce o tom premýšľať.

podmostom
22. sep 2022

No vedia podľa toho že to vidia, počujú a cítia. Jasné že sa to dá nasimulovat, ale načo by to niekto robil? Načo simulovať že som keď nie som?

mandarinka555
22. sep 2022

@janulka1802 Aj "sťahy" sa dajú predstierať 😝 Chlap to jednoducho nezistí....A ešte ak je žena dobrá "herečka", tak sa chudáčisko nechytá 😝

katkami123
22. sep 2022

Chlapi nezistia a poniektoré zeny predstierajú. Kto je väčší hlupák? Za mňa 1:1 niet si tu čo vyčítať.

alana1
22. sep 2022

Môj vie hneď,keď už to ide na mňa,ide aj na neho 😃