icon

Odmietanie sexu zo strany priateľa

wevusik16
29. mar 2020

Ahojte chcem sa poradit ak mate niekto podobnu skusenost co za tym moze byt.
Takze s priatelom sme spolu 3,5 roka a mame spolu dcerku onedlho 2r. . Vedel ze tuzim velmi po babatku a mat rodinny dom vsetko sme si splnili ..lenze tym ze prisla na svet dcerka tak nas sex sa stal prenho pomalicky ale isto tabu..este zo zaciatku po tom ako mi uplynulo sestonedelie sme sa spolu casto milovali ..no potom ako sme popri malej zacali stavat aj dom prestal mat chut na sex stale hovoril ze je unaveny co som chapala ..ved kto by nebol stavat dom popri tom pracovat a este sa trochu povenovat aj malej..no proste na nas dvoch nejako neostaval cas ..takze ked sa podarilo ze mala skorej zaspala tak ten sex obcas bol lenze to nebolo nejak casto stale som ho chapala ..takze ked sme sa pomaly zacali stahovat do nasho domu stale tu chut nemal az taku a stale som to chapala...ale ked sme sa prestahovali uz do nasho domu postupne ma proste zacal odmietat uplne v sexe a pritom som ho nechavala aj nech si poriadne oddychne no on nemal stale zaujem o sex .. takze ked uz som mala toho dost som sa pytala ze preco nechce tak stale tvrdil ze je unaveny s prace..niekedy sa nechal ukecat nan alebo to bolo tak ze si obcas viac vypil (nepije vsak nejak casto aby ste si nemysleli ze je alkoholik) a vtedy chcel aj sam ...

No ale postupom casu ho zacal odmietat castejsie a ja nechapem preco ..ked som mu to vravela ze mi to chyba, ze mi chyba aj jeho pozornost ze mam pocit akoby som bola na vedlajsej kolaji...(toto mi inak uz skor povedal este nez sme byvali spolu sami ze som teraz na druhom mieste...takze ked som mu povedala o svojich pocitoch a ako to vidim ja tak sa namna dokonca urazil ..proste uz som to potrebovala vyventilovat zo seba a dat mu to najavo co citim ..jeho reakcia bola ze zas s tym zacinam a urazil sa namna a isiel spat .. je to stvrty mesiac co spolu byvame sami vsetko nam klape rozumieme si v podstate dobre pomahame si...ale co sa tyka nejakych intimnosti tak to je uplne na bode mrazu..neda sa s tym nic robit neviem ako na to uz reagovat kedze on vobec nejavi zaujem ...a to som s nim chcela este jedno babo..vzdy som snivala o dvoch detoch...

...dalsia udalost co sa stala a s ktorej sa vsetci z rodiny snazime dostat a zmierit sa snou je ze priatelovi zomrel otec 😔 dalej teraz je tato doba koronavirusu este k tomu takze asi sa boji straty zamestnania alebo ako to vobec bude ...casto mi o tom hovori ale ja to tiez nijako neviem ovplyvnit co bude ..kazda rodina sa toho boji ..ale myslim si ze zanedbavat sa ako partnery je dost divne..prave teraz ked by sme mali drzat vo vsetkom spolu.

Co mi poradite co mam robit? som uz ozaj zufala a neviem co dalej 😔 ...prepacte ze to su litanie ale je to vsetko pravda..
Za rady dakujem

Strana
z2
karolinakr
29. mar 2020

@ketyket
@wevusik16 .
Muži si to predstavuju ako Hurvinek valku.Už ked maš dieťa, nenožeš hocikedy buchnuť taškami a odisť Tam je celoživotný závázok a oni planuju tak na mesiac dopredu

wevusik16
autor
29. mar 2020

@ketyket je to dost ozne ked ti taketo nieco povedal ze s tebou neratal ..ale naco si chlapi teda planuju nieco ked to vlastne ani nechcu nerozumiem

ketyket
29. mar 2020

@dreamer4 inak pre toto sa to vyhrotilo aj u mna...vypisoval si tu s jednou zenou a dokonca sa s nou aj stretaval...cele to bolo cudne lebo ta zena ma muza a tomu to nevadilo...lenze ona sa zalubila a on tvrdil ze si s nou pise aby bola psychicky ok-hlupost...

dreamer4
29. mar 2020

@ketyket to nepochopim. Tak bud mam rorinu a som spokojny, alebo ak sa mi nepaci, tak poviem pravdu a riesim situaciu

wevusik16
autor
29. mar 2020

@karolinakr no to si myslim inak aj ja ..inac ja neviem ci si myslel ze ked budeme mat spolu dieta a nam to nebude fungovat ze s nim budem donekonecna ...ja nechcem byt jeho samozrejmost nech si nemysli ,..uz dlhsie rozmyslam ze s malou pojdem ale na tyzden ci na nejaku dobu k mojim rodicom aby pochpoil ze niesom samozrejmost a ked chce byt somnou ma si ma aj vsimat

ketyket
29. mar 2020

@dreamer4 presne som mu to takto povedala...presne...ze takto sa veci neriesia.Aj ked mozno s nou nic skutocne nemal ako tvrdil ta emocna nevera je zla rovnako

wevusik16
autor
Autor odpoveď zmazal
ketyket
29. mar 2020

@wevusik16 idu alebo nejdu ...ked chces najde hocikto a ver mi ze aj najde doslova hocico 🙂 na krase a inom nezalezi vobec...ale kazdy je iny mozno tvoj skutocne potrebuje cas

karolinakr
29. mar 2020

@wevusik16 presne.Súhlasím

sara_1
30. mar 2020

Ahoj ja som to mala podobne s mojim priateľom akurát že on ešte do toho aj pil a keď pil bol agresívny ja som mu davala prvé aj posledné. Často som plakala pretože ma jeho rodičia nechceli do rodiny lebo mam otca cigana a on mi vždy len povedal nerev chod sa vyspať alebo odišiel preč a volaval bývalej.. Nikdy mi nevedel dat niekde pusu alebo ma chytiť za ruku úplný chlad... Takto to trvalo asi 5 rokov a ja som si našla potom milenca chcela som ho opustiť začala som byť ja chladná a zla nepočúvala som ho dokonca som odišla k mame a on? Akoby ho nejaká čarodejnica začarovala a už 2 roky je ako med nepije chová sa ku mne úplne ukážkovo a je taky ako som ho chcela celý ten dlhý čas.. Možno skus byť aj ty chladnejšia alebo už sa tak o neho nezaujímaj všetky veci ktoré ma ako samozrejmosť nebudú.. Začni sa maľovať a správať inak ako je zvyknutý daj mu do hlavy chrobáka ukáž mu že nejsi samozrejmosťou nech vidí o čo prichádza a už keď ani toto nepomôže tak je to debil a vykašli sa na neho

zuzap33
30. mar 2020

V decembri minulého roku tu tiež bola diskusia presne o tom istom, skús si ju pozrieť.

wevusik16
autor
30. mar 2020

@zuzap33 dakujem

wevusik16
autor
30. mar 2020

@sara_1 takze teraz si znova snim ked sa zmenil? ..moj nastastie tolko nepije a neni agresivny vobec..len fakt uz nechapem preco namna tak kasle ..neviem co mam robit a zase byt k nemu chladna a zomrel mu teraz otec no neviem ci to je najlepsi napad

gabrielikta
9. apr 2020

@wevusik16 buď tvoj priateľ potrebuje terapiu,alebo tají,že má milenku.Pretože sex si odbaví pri nej.A neboj sa,muži sú veľmi vynaliezaví,keď chcú milenku utajiť.

krasnaviila
17. apr 2020

Ahoj a nezmenila si nejak ty vyzorovo? Skus nový image nech ho naštartuješ.. možno len prežívate stereotyp 😉

Strana
z2