Orál s kondómom
Áno/nie ?
Väčšine ľudí to bude pripadať čudné, ale to je irelevantné. Sex máte vy a vaša manželka, takže ak to vyhovuje vám obom, je to vaša vec. Podotýkam, že to musí naozaj vyhovovať obom, nie, že to manželka odkýva, aby bol kľud.
Neviem o akú bezpečnosť sa jedná, keďže ste si navzájom jedinými sexuálnymi partnermi, takže pohlavná choroba sa vás netýka a akúkoľvek infekciu alebo chorobu je lepšie dôkladne preliečiť, kým budete riešiť akýkoľvek sex.
@anonym_autor v com tkvie ta bezpecnost? Vies ako pride k otehotneniu?🤔
@natalka13 veď pred dosiahnutím orgazmu dám dole kondóm a urobím sa do nej
@natalka13 veď pred dosiahnutím orgazmu dám dole kondóm a urobím sa do nej
@anonym_autor 🤦♀️
Na čo je to dobré?nejako nechápem téme
@anonym_662d04 To nebol on. On sa len v tej teme vyjadril, ale nezaložil ju.
@thirstymonk sice ju nezalozil, ale kvetnato to tam opisoval. A nielen tam
Na čo je to dobré?nejako nechápem téme
@anonym_edd181 len ma zaujímalo či niektorá z vás to tiež preferuje
@thirstymonk sice ju nezalozil, ale kvetnato to tam opisoval. A nielen tam
@viestta veď niekomu to vyhovuje. Nebuď zas negatívna
@thirstymonk my sme katolici
@anonym_autor tak ked ste katolici, takze ste svoji prvi partneri a pred cim sa v taky cas chlanite? Popis podrobne, necham sa poucit
Akoze my si robime srandu s @pr85, ale este horsie je vystupovat v mene niekoho. Lebo on je sice prasteny, ale mysli vsetko vazne a diskusiu anonymnu by nezalozil. Je si isty, ze to tak ma byt. Tak ak sa na niekoho hras a pises v jeho mene je to uz naozaj prehnane.
Akoze my si robime srandu s @pr85, ale este horsie je vystupovat v mene niekoho. Lebo on je sice prasteny, ale mysli vsetko vazne a diskusiu anonymnu by nezalozil. Je si isty, ze to tak ma byt. Tak ak sa na niekoho hras a pises v jeho mene je to uz naozaj prehnane.
@anonym_ac0913 ja som sa len spýtal na názory ohľadom oralu s kondómom
To sa ako dá? Načo je to dobre? Ani som nevedela ze to sa takto môže robiť. Však keď sa ti hnusí oral nerob ho vôbec. Cucat gumu asi tiež nie je nič príjemné 🤢🤢🤢
To sa ako dá? Načo je to dobre? Ani som nevedela ze to sa takto môže robiť. Však keď sa ti hnusí oral nerob ho vôbec. Cucat gumu asi tiež nie je nič príjemné 🤢🤢🤢
@anonym_305b23 niekde som čítal že je to bezpečne a praktizujú to aj v manželstvách. Neviem či je to pravda
@anonym_autor ja len verim, ze si s pr85 robis prdel, sice dobry pokus, ale trosku trapny, lebo ak nie, tak zacinam sa obavat o osud ludstva ked sa nasli dalsi taki blbci ako je on a jeho manzelka
@viestta ja si myslím že je to v pohode
@anonym_autor si blby alebo troll.
Urcite troll, tak blby bezpecnostny technik 😂nemoze byt nik. Ako for dobre
@natalka13 prečo blbý alebo troll ? Veď to sa praktizuje vo viacerých manželstvách
@enmery žena ho môže kľudne robiť. Natiahnem si kondóm a ide nato.
@anonym_autor to radsej vobec, ako mat tu gumu s tym lubrikantom otrasnym v ustach. Ale tak mna nadrapuje tak ci tak, ale toto by som asi sablu hodila na 100 pro.
Nemam tuto praktiku moc rada a s kondomom teda vobec.
Mala som aj taky zazitok, ze som mala v hrdle bakteriu, co sa bezne vyskytuje len tam "dole" (a nie, nie je to pohlavna choroba), a nie a nie sa jej zbavit. Takze aj pre toto to nemam rada.
@anonym_autor to radsej vobec, ako mat tu gumu s tym lubrikantom otrasnym v ustach. Ale tak mna nadrapuje tak ci tak, ale toto by som asi sablu hodila na 100 pro.
Nemam tuto praktiku moc rada a s kondomom teda vobec.
Mala som aj taky zazitok, ze som mala v hrdle bakteriu, co sa bezne vyskytuje len tam "dole" (a nie, nie je to pohlavna choroba), a nie a nie sa jej zbavit. Takze aj pre toto to nemam rada.
@anonym_fc7d11 celkovo to není až také zle. Či ?
@natalka13 prečo blbý alebo troll ? Veď to sa praktizuje vo viacerých manželstvách
@anonym_autor ano, za tie roky co sa na MK prebera sex manzelsky, milenecky a este neviem aky z kazdej strany ste UZ druhy par, ktory praktizuje oral s kondomom a je priam podivne, ze v tak kratkom case ste sa tu zrazu objavili. To hovor konovi, ten ma vacsiu hlavu
@anonym_autor ozaj technicka otazka: Ked praktizujete oral a vylizuje sa chachana co na nu pouzivate? Mikrotenovy sacok? (ja len nech som aj v tejto oblasti dostatocne oboznamena)
A cunnilingus s rúškom, naj cez bezpečnosne plexisklo, bezpečnosť je prvoradá!!! Hlavne prosim, ber tie tabletky
Myslím, ze dopyt/ponuka je tu zakázaný. Skús si to dať do bazáru
@haley7897 pomocc umrela som rehotomm

To sa ako robí🫣
@anonym_77fdae ako ked oblizujes sklenenu vitrinku za ktorou su zakusky... 🙂 🙂
lol, oral s kondomom, to ked by si sa nahodou pocas oralu donho vystriekal tak aby si mohol semeno "vyliat" z kondomu manzelke do vaginy ? lebo krestanstvo je proti tomu sa vystriekat mimo posvu nie ? len ma tak napadlo ze aky dovod by si mohol mat 🙂 zotierat ho s tvare manzelky a vtierat jej ho tam dole je asi neprakticke 🙂
@anonym_autor podla mna si jediny, ktoremu zena robi oral cez gumiplast
@anonym_autor natiahni gumu na x (ceruzka, parok, uhorka, ... doplň podľa svojej výbavy) a cmulaj, zistíš aké to asi bude, zrejme mnamka to nebude.
@anonym_autor si trapny
lol, oral s kondomom, to ked by si sa nahodou pocas oralu donho vystriekal tak aby si mohol semeno "vyliat" z kondomu manzelke do vaginy ? lebo krestanstvo je proti tomu sa vystriekat mimo posvu nie ? len ma tak napadlo ze aky dovod by si mohol mat 🙂 zotierat ho s tvare manzelky a vtierat jej ho tam dole je asi neprakticke 🙂
@anonym_1f7169 ja by som sa aj uja Googla spytala co on na tuto temu najde, ale obavam sa, ze co za reklamy by mi potom jeho algoritmus zacal podhadzovat...
A predstava ako zapyrenym pannam snubeniciam na predmanzelskej priprave ukazuje farar ako sa navlieka prezervativ na penis a vysvetluje co robit so ziskanym biologickym materialom... no ja neviem...

Nebyt internetu tak ani neviem ze to niekto praktizuje 😆
@ivik4 my sme čakali na ten orál s kondómom až do svadby