icon

Orál s kondómom

31. mar 2026

Áno/nie ?

sudocek
31. mar 2026
@viestta

@anonym_autor ozaj technicka otazka: Ked praktizujete oral a vylizuje sa chachana co na nu pouzivate? Mikrotenovy sacok? (ja len nech som aj v tejto oblasti dostatocne oboznamena)

@viestta Ja s teba odpadnem 😂😂...

anonym_b73f00
31. mar 2026
@viestta

@anonym_autor ozaj technicka otazka: Ked praktizujete oral a vylizuje sa chachana co na nu pouzivate? Mikrotenovy sacok? (ja len nech som aj v tejto oblasti dostatocne oboznamena)

@viestta podanie otázky pobavilo, ale ak sa chces naozaj v tejto téme vzdelať, tak ochranná pomôcka aj na tento typ styku fakt existuje

mia667
31. mar 2026
@anonym_autor

@enmery no fuj. Mne sa hnusi orál

@anonym_autor tak ho nepraktizuj a vsetky veci s tym spojene nie ?

rozculena
31. mar 2026

TROLL

miadi
Včera o 02:32
natalka13
Včera o 04:53
@anonym_autor

@anonym_fc7d11 celkovo to není až také zle. Či ?

@anonym_autor ved si to vyskusaj ake to je😃
Edte raz v com tkvie ta bezlecnost?

natalka13
Včera o 04:57
@viestta

@viestta hlavne nech sme bezpecnostne vzdelane v tomto pripsde☝️
No autor daj aku pomocku pouzivas v tomto pripade?
Navrhujem alobal.
A co na to pan fafar?

anonym_662d04
Včera o 04:59

@pr85 to si ty, že? Nemáme dvoch rovnakých ľudí na MK.

anonym_9c6358
Včera o 05:06

Otazka znela Áno/nie? Odpoveď: nie

anonym_ac0913
Včera o 05:09

Najprv som si myslela, ze to pr85 nezalozil. Ale kedze on na MK chodi stale, a je tu oznaceny urcite by sem napisal a obhajil sa, ze tuto diskusiu nezalozil. Ale kedze nic sen nenapisal, tak zrejme je autor diskusie.

anonym_3b20b9
Včera o 05:31

Nechuťákovi asi nestačilo včera.O jeho smradĺavom vtáku nevyliečenom sme málo čítali.Autor,skús ty,ako to chutí.Natiahni na uhorku a líž. Ale ten tvoj grc pod kondómom bude tiež vyhra.

autor
Včera o 06:29
@anonym_ac0913

Najprv som si myslela, ze to pr85 nezalozil. Ale kedze on na MK chodi stale, a je tu oznaceny urcite by sem napisal a obhajil sa, ze tuto diskusiu nezalozil. Ale kedze nic sen nenapisal, tak zrejme je autor diskusie.

@anonym_ac0913 není to on. Pr85 nezalozil diskusiu

autor
Včera o 06:31
@anonym_662d04

@pr85 to si ty, že? Nemáme dvoch rovnakých ľudí na MK.

@anonym_662d04 nie není to on

anonym_ac0913
Včera o 06:32

@pr85 si to ty? Lebo ak nie si, vies sem napisat pod svojim nickom.

ivicatolic
Včera o 06:32

@anonym_autor najlepšie bude čítať knižku 👍👉

autor
Včera o 06:49
@anonym_ac0913

@pr85 si to ty? Lebo ak nie si, vies sem napisat pod svojim nickom.

@anonym_ac0913 není to on a ak uvidí správy tak bude môcť odpísať

anonym_ac0913
Včera o 06:53
@anonym_autor

@anonym_ac0913 není to on a ak uvidí správy tak bude môcť odpísať

@anonym_autor Uverim az ked sem napise pod svojim nickom. Bol tu oznaceny viac krat, a zatial nenapisal. Pritom na koniku je stale. Uvidime ci napise.

anonym_1f7756
Včera o 06:59

Keďže ste tu všetky také odborníčky na to čo píše @pr85 tak viete, že sa nevyjadruje ako zaostalá opička a používa rozvité vety a spisovné slová, takže všetkým by malo byť jasné, že túto tému nezaložil.

A absolútne sa mu nedivím, že tu nepíše. Už je to trápne ako v každej téme na neho útočíte

anonym_ac0913
Včera o 07:01
@anonym_1f7756

Keďže ste tu všetky také odborníčky na to čo píše @pr85 tak viete, že sa nevyjadruje ako zaostalá opička a používa rozvité vety a spisovné slová, takže všetkým by malo byť jasné, že túto tému nezaložil.

A absolútne sa mu nedivím, že tu nepíše. Už je to trápne ako v každej téme na neho útočíte

@anonym_1f7756 Moze si za to len sam. Praveze sa vyjadruje priserne este aj o svojej zene. Uz zastavat sa niekoho ako je pr85 je naozaj divne. Si jedina co sa ho zastavas.

anonym_1f7756
Včera o 07:15
@anonym_ac0913

@anonym_1f7756 Moze si za to len sam. Praveze sa vyjadruje priserne este aj o svojej zene. Uz zastavat sa niekoho ako je pr85 je naozaj divne. Si jedina co sa ho zastavas.

@anonym_ac0913 ja som nikde nenapísala, že sa nevyjadruje hnusne - o svojej žene, rodine a iných ľuďoch.
Ale útočiť na neho v každej téme, furt dookola o tom istom a ešte tu aj zakladať takéto témy - to vôbec nie je šikana že? Keď sa to týka iných tak si ešte kopnete

anonym_ac0913
Včera o 07:17
@anonym_1f7756

@anonym_ac0913 ja som nikde nenapísala, že sa nevyjadruje hnusne - o svojej žene, rodine a iných ľuďoch.
Ale útočiť na neho v každej téme, furt dookola o tom istom a ešte tu aj zakladať takéto témy - to vôbec nie je šikana že? Keď sa to týka iných tak si ešte kopnete

@anonym_1f7756 Ano zalozit temu je drze. Ale je mozne, ze ju zalozil sam. On by sa urcite obhajil. Vsade je vzdy.

anonym_662d04
Včera o 07:36
@anonym_autor

@anonym_662d04 nie není to on

@anonym_autor si to ty. Inak by @pr85 tu dávno napísal pod svojím nickom. Si sa priznal hlavne.

anonym_ac0913
Včera o 07:45
@anonym_662d04

@anonym_autor si to ty. Inak by @pr85 tu dávno napísal pod svojím nickom. Si sa priznal hlavne.

@anonym_662d04 A este tipujem aj ta osoba co sa tu zastavala pr85 je autor diskusie. Autor diskusie vie pisat ako anonym 😀.

anonym_662d04
Včera o 07:54
@anonym_ac0913

@anonym_662d04 A este tipujem aj ta osoba co sa tu zastavala pr85 je autor diskusie. Autor diskusie vie pisat ako anonym 😀.

@anonym_ac0913 @pr85 je typ človeka, čo je na v každej diskusii, všade má čo povedať, všade sa votrie. Toto je tak vysoko aktuálna téma pre neho, že by tu prispel hneď v druhom komentári. Čiže nemám žiadnu pochybnosť, že autorom je on. Hnusí sa mu orál, žena je o ničom, doma sex už nemajú, on je nešťastný, založí si nick na MK, tu si rochní medzi ženami a mamičkami, ale hlavne že žije vo viere.

viestta
Včera o 07:58
@anonym_662d04

@anonym_ac0913 @pr85 je typ človeka, čo je na v každej diskusii, všade má čo povedať, všade sa votrie. Toto je tak vysoko aktuálna téma pre neho, že by tu prispel hneď v druhom komentári. Čiže nemám žiadnu pochybnosť, že autorom je on. Hnusí sa mu orál, žena je o ničom, doma sex už nemajú, on je nešťastný, založí si nick na MK, tu si rochní medzi ženami a mamičkami, ale hlavne že žije vo viere.

@anonym_662d04 keby si rochnil medzi mamickami, to by vobec nevadilo. Je tu viacero chlapov, ktori si tu rochnia a diskutuju, niektori dokonca aj rozumne a slusne. Ale ta jeho posadnutost sexualnym zivotom inych je fakt divna. Priam vyhladava temy, kde sa sex hoc aj okrajovo spomenie a uz ideeeeee...

anonym_662d04
Včera o 08:04
@viestta

@anonym_662d04 keby si rochnil medzi mamickami, to by vobec nevadilo. Je tu viacero chlapov, ktori si tu rochnia a diskutuju, niektori dokonca aj rozumne a slusne. Ale ta jeho posadnutost sexualnym zivotom inych je fakt divna. Priam vyhladava temy, kde sa sex hoc aj okrajovo spomenie a uz ideeeeee...

@viestta je to typická sexuálna deprivácia. Ale ide sa tváriť, aký je svätuškár a pritom by najradšej bol vyfajčený od rána do večera. Áno je posadnutý. Ale vieš, hladnému sa o jedle sníva.

martinka13
Včera o 08:52
@thirstymonk

Kondom je niečo, čo by v manželstve vôbec nemalo existovať a pri orale už vobec nie.

@thirstymonk dôvod? To je pekná hlúposť

krasneleto
Včera o 08:59

@anonym_autor s kurvou ano, s vlastnou zenou nie

tiezjedna
Včera o 09:05

@anonym_autor ťa inšpiroval tunajší katolícky priekopník??😎😂

anonym_aada25
Včera o 09:09

viete mi niekto prosim vas normalne vysvetlit v com je oral s kondomom v manzelstve bezpecny?