Orál s kondómom
Áno/nie ?
@anonym_autor ved po 5 sekundách by bol kondom aj tak dole tak to ma aky vyznam.
@anonym_autor keď je žena prostitútka tak ano
@thirstymonk dôvod? To je pekná hlúposť
@martinka13 Dôvod? Sex s kondomom je úplný shit. A oral s kondomom? To ma asi taky vyznam jak keď si od angry beards kupiš ten povlek na pipik a tak ťa potom dakto vycuca. Nič z toho nemaš predsa.
@thirstymonk fakt nemalo?Ked zena nemôže hormóny kvoli zdrav.stavu a vazektomia je príliš radikálna tak co?Ci len chodiť na potrat ako na klavír ak sa nahodou pritrafí?
@anonym_015477 A potrat by už vobec nemal existovať.
@anonym_662d04 A este tipujem aj ta osoba co sa tu zastavala pr85 je autor diskusie. Autor diskusie vie pisat ako anonym 😀.
@anonym_ac0913 zapoj trošku rozum (ak máš aký) - keď píše autor diskusie tak je to označené žltým textom "autor" a nie anonym_xxxx
a keďže máš problém s chápaním písaného textu - nezastávam sa ho, už som mu tiež pár krát napísala svoje.. ale tento lynč čo tu predvádzate niektoré je už úplne trápny
@anonym_ac0913 zapoj trošku rozum (ak máš aký) - keď píše autor diskusie tak je to označené žltým textom "autor" a nie anonym_xxxx
a keďže máš problém s chápaním písaného textu - nezastávam sa ho, už som mu tiež pár krát napísala svoje.. ale tento lynč čo tu predvádzate niektoré je už úplne trápny
@anonym_1f7756 Ty musis byt riaden bezmozgovec. A este mna urazas 😀. Tak hlupucka ja ti to vysvetlim. V anonymnej diskusii sice ukazuje autor. Ale ked v anonymnej diskusii autor tukne odosli anonymne tak je taky isty anonym ako ty, len ma ine cislo. Odpadnem aka si hlupa 😀.
@thirstymonk
povedal chlap.
@mondolina chlap, ktoremu sa tretie neplanovane "usmyklo" a potom tu vyplakaval, a X krat riesil ako z tej situacie vytrieskat co najvoac penazi od statu... Ale kondom nie. Mozno onedlho bude aj dalsie riesit
@martinka13 Dôvod? Sex s kondomom je úplný shit. A oral s kondomom? To ma asi taky vyznam jak keď si od angry beards kupiš ten povlek na pipik a tak ťa potom dakto vycuca. Nič z toho nemaš predsa.
@thirstymonk ved v poriadku. Ja som reagovala, prečo by sa nemohol v manželstve používať kondóm
@thirstymonk mám 15r manžela. Ja brať antiku nemôžem, v žiadnej forme. Tieto prerušované súlože viedli k našim deťom - 2 ks. Čiže máme sex vždy s kondómom a ešte tesne predtým ho vyberie. Pokiaľ samozrejme nepristúpime k tomu, že chceme ďalšie dieťa.
zacat oral s kondomom a potom stiahnut dole kondom a vystriekat sa do ženy- nechapem o čo tu ide, vsak ten kondom.ma chranit pred otehotnením, a ked 40r. chlap takto zmyšla, to nie je v poriadku...však z toho môže byt xy deti, žena sa môže podvedome sexu vyhýbať, však to neni normalne a niektore doktriny su diskutabilne
ale tiež si nemyslim, že @pr85 to založil, i ked to vyzera identicky a niekto si tu robi prču
zacat oral s kondomom a potom stiahnut dole kondom a vystriekat sa do ženy- nechapem o čo tu ide, vsak ten kondom.ma chranit pred otehotnením, a ked 40r. chlap takto zmyšla, to nie je v poriadku...však z toho môže byt xy deti, žena sa môže podvedome sexu vyhýbať, však to neni normalne a niektore doktriny su diskutabilne
ale tiež si nemyslim, že @pr85 to založil, i ked to vyzera identicky a niekto si tu robi prču
@karolinakr ak by to nezalozil, uz davno by tu prispel. Samozrejme, ze voli uplne iny wording. A prave tento anonymny je jeho prava tvar. Pod svojim nickom sa to snazi ako tak este zahrat.
@orisker estezeby zenu vyprstoval. Vsak co by on z toho mal? Ak by aj ano, tak len v gumenych rukaviciach, nie v tych chirurgickych ale tie co sa pouzivaju v chemickom priemysle 😀
@viestta Hnusi sa mu jej vagina. Podla mna by tam prsty ani v rukaviciach nepchal. Max vtaka neumyteho na 3 minuty.
Predstava toho celého ich oralu je víťaz nechutností na mk .Pr85- nejdeš si očistiť aspoň svoje meno, už keď vtáka nie ? Kde si,keď je o tebe reč? Nedělej ,že nejsi !
@karolinakr ak by to nezalozil, uz davno by tu prispel. Samozrejme, ze voli uplne iny wording. A prave tento anonymny je jeho prava tvar. Pod svojim nickom sa to snazi ako tak este zahrat.
@anonym_662d04 najprv založi diskusiu pod svojim nickom a potom duplicitne o tom istom anonymne hihi nikto nezisti akože kto to bol...
@anonym_662d04 najprv založi diskusiu pod svojim nickom a potom duplicitne o tom istom anonymne hihi nikto nezisti akože kto to bol...
@karolinakr po tom co popisal o sebe a svojej zene by uz malo byt k*k*tno, ale kto vie ci je. Normalny clovek, ak by sa mu toto stalo v nahlom pominuti zmyslov by sa siel od hanby zakopat.
jasné, že diskusiu založil @pr85, ináč by tu už bol strčený.
@mondolina on tu diskusiu nezaložil. On ešte len odpíše zajtra alebo pozajtra. Ta diskusia bola mierena skôr na pobavenie. Preto diskusia bola založená ako anketa. Netreba tu pána pr85 miešať. Doňho aj tak sa ženy pustili v minulých diskusiách čiže hej, nezaložil to on.
@mondolina on tu diskusiu nezaložil. On ešte len odpíše zajtra alebo pozajtra. Ta diskusia bola mierena skôr na pobavenie. Preto diskusia bola založená ako anketa. Netreba tu pána pr85 miešať. Doňho aj tak sa ženy pustili v minulých diskusiách čiže hej, nezaložil to on.
@anonym_autor ako vies, ze odpise? Ste sa dohodli?
@pr85 si to ty? Lebo ak nie si, vies sem napisat pod svojim nickom.
@anonym_ac0913 on ešte len odpíše. Diskusia bola vytvorená na pobavenie alebo ako anketa. Nemali tu byť žiadne narážky na pana pr85. On tu diskusiu nezaložil a v minulých témach sa doňho ženy pustili preto tu asi neodpisuje alebo serie už na celý MK
@anonym_autor ako vies, ze odpise? Ste sa dohodli?
@viestta tak myslím si, keď ho tu označovali.
@anonym_ac0913 on ešte len odpíše. Diskusia bola vytvorená na pobavenie alebo ako anketa. Nemali tu byť žiadne narážky na pana pr85. On tu diskusiu nezaložil a v minulých témach sa doňho ženy pustili preto tu asi neodpisuje alebo serie už na celý MK
@anonym_autor Aj chlapi si z neho/ z teba pr85 robia srandu. Neodpise zajtra a ani pozajtra. Lebo neda sa do svojej diskusie anonymnej pisat pod svojim nickom.
@anonym_autor ale prosim ta, jasne ze si pr85, tak sa to snazis upratat? My ta mame nacitaneho spredu dozadu ako tvoju modlitebnu knizku.
@anonym_autor Aj chlapi si z neho/ z teba pr85 robia srandu. Neodpise zajtra a ani pozajtra. Lebo neda sa do svojej diskusie anonymnej pisat pod svojim nickom.
@anonym_ac0913 tiez si myslim, ze keby mohol uz tu vypisuje. Hold, system s nim vyjebabral, s tym akosi neratal. Teraz spekuluje ako hacnke MK 😅

viete mi niekto prosim vas normalne vysvetlit v com je oral s kondomom v manzelstve bezpecny?
@anonym_aada25 Pred plesnou. Pr85 mal chorobu, neumyval si vtaka tak natiahol gumu. Nechutny chlap. A ten smrad co musela citit. Vtak a zrejme aj vajcia smrdlave aj rit 🤮