Orál s kondómom
Áno/nie ?
Vyskocila na mna tema, kde pr85 dnes vecer pisal 😀. Takze zije, len tu bohuzial nemoze napisat pod svojim nickom, kedze je autor.
https://www.modrykonik.sk/forum/banovce-nad-bebravou/fungovanie-u-doktora-pazickeho-pri-problemoch-s-predkozkou/
@thirstymonk ved v poriadku. Ja som reagovala, prečo by sa nemohol v manželstve používať kondóm
@martinka13 Veď jasne, že sa môže... pre mňa za mňa... ja len vravim, že pre mňa sex s kondomom je úplný shit. Radšej ani vobec nemusím sexovať jak s kondomom. Ale oral s kondomom, to už je fakt no... divne. To potom rovno trenky može žena olizovať, to je to iste.
@anonym_autor Prečo ma tu trollujes? Ste fakt hnusne na tejto stránke.
@pr85 Sme bosorky, máš pravdu. Ale koledoval si si s tým kondómom na chorom penise.Je to fakt nechutná predstava a často si to spomínal,tak sa nečuduj.Ale príjemne si prekvapil, že si túto tému predsa nezaložil.
@anonym_autor Prečo ma tu trollujes? Ste fakt hnusne na tejto stránke.
@pr85 co si si navaril, musis zjest. Viem, tato kasa ti nechuti, ale navaril si ju sam. Tym co si popisal o sebe, manzelke a este aj v ostatnych temach. Jednoducho si sa tym zapisal do povedomia plena MK. Sice nie prave najlepsie, ale co uz teraz?
@anonym_autor Túto tému a viacero príspevkov v nej som nahlásil. Šikanovanie užívateľov by nemali byť tolerované. Dúfam, že ju zmažú.
@pr85 co si si navaril, musis zjest. Viem, tato kasa ti nechuti, ale navaril si ju sam. Tym co si popisal o sebe, manzelke a este aj v ostatnych temach. Jednoducho si sa tym zapisal do povedomia plena MK. Sice nie prave najlepsie, ale co uz teraz?
@viestta Takže šikanovanie na internete je podľa teba OK? Fakt nemáš na práci nič lepšieho, ako rozoberať mňa a moju rodinu?
@viestta ja som len prispel do diskusie. A mal som odvahu (na rozdiel od 90% anonymov) prispieť pod svojím nickom.
@pr85 ty fakt nechapes, kde si prestrelil? Mas vysokoskolske vzdelanie, ako si niekde spominal a napriek tomu nechapes co na tych tvojich prispevkoch co si kade tade o svojej zene popisal je uz cez ciaru? To co si popisal o sebe, dobre, nikomu tym neublizis len seba zosmiesnis, ale to co si o zene popisal, to akoze je podla teba uplne v poriadku? Take podrobnosti o jej intimnom zivote? Neviem ako by sa citila, keby toto o sebe citala.
@pr85 Skús úprimne odpovedať: Neprekážajú tvojej ženy tvoje príspevky ? Mám na mysli tie,kde odhaĺuješ vaše najintímnejšie problémy.
@anonym_3b20b9 Neprekážajú. Nikdy na MK nechodí. Ani nepozná moj nick. A vie, že sem chodím. Len sa smeje na "hlúpych sliepkach" (jej vyjadrenie), čo sem chodia. Mne MK viackrát pomohol, keď som to potreboval, našiel som si tu aj virtuálnych priateľov, je tu modlitebna skupina, mne sa tu páči.
@anonym_3b20b9 Neprekážajú. Nikdy na MK nechodí. Ani nepozná moj nick. A vie, že sem chodím. Len sa smeje na "hlúpych sliepkach" (jej vyjadrenie), čo sem chodia. Mne MK viackrát pomohol, keď som to potreboval, našiel som si tu aj virtuálnych priateľov, je tu modlitebna skupina, mne sa tu páči.
@pr85 Urážku od ženy,čo robí nasilu orál a nechce sex sotva niekto vezme osobne.Môjmu mužovi by takéto kydy vadili. Patrí to do súkromia.A to nerobím orál s gumou. Keď už tvoja žena tu nechodi, aspoň ty si pekne zapadol medzi sliepky.Bavíš všetkých, si super.
@pr85 tak hej, keby vedela ako sa tie "hlupe sliepky" bavia na tom co jej zakonity popisal o jej intimnom zivote, zamrzol by jej usmev na tvari. Mam pre teba jedno odporucanie a teraz to myslim naozaj dobre a uprimne: Kludne ostan v tej motlitebnej skupine ked tam mas spriaznene duse, ale nabuduce ked budes mat nutkavu potrebu napisat nieco o vasom intimnom zivote prisadni si paprce a nic nepis. Ked zas budes mat potrebu zapojit sa do nejakej temy, kde sa len okrajovo spomina sex, mozes tiez napisat, ale vynechaj v prispevkoch detaily z vasho intimneho zivota. Pretoze vlastnou zasluhou a pricinenim uz navzdy budes ten co mal oral s prezervativom. Tento viral uz nezmazes nikdy. Musis sa s tym zmierit, dosral si si svoje image sam.
@pr85 Urážku od ženy,čo robí nasilu orál a nechce sex sotva niekto vezme osobne.Môjmu mužovi by takéto kydy vadili. Patrí to do súkromia.A to nerobím orál s gumou. Keď už tvoja žena tu nechodi, aspoň ty si pekne zapadol medzi sliepky.Bavíš všetkých, si super.
@anonym_3b20b9 Myslím si, že sme tu pod nickom anonymne. Nepíšem tu pod svojím menom, nemám tu fotky deti, atď. Takže nechápem, o čom robíte. A vôbec, prečo bola táto téma založená o mne a len preto, aby ste ma tu šikanovali? Nájdite si nejakú inú obeť a s touto témou končím a už nebudem odpovedať na žiadnu otázku.
@karolinakr neboj sa, vyzera, ze je z kategorie zvlast tazko chapavych, takym nepomoze ani nakreslit, takze zabavy este stale bude dost. Jeho posadnutost sexualnym zivotom inych mu neda
@pr85 odkial vies ze neprekazaju? Len preto ze ich podla teba necita?
Odkial sa potom nas "🐔" bavi? Ty jej predcitas sexualne rady?

@anonym_autor Aj chlapi si z neho/ z teba pr85 robia srandu. Neodpise zajtra a ani pozajtra. Lebo neda sa do svojej diskusie anonymnej pisat pod svojim nickom.
@anonym_ac0913 naozaj sa nedá? 😆 tak to je pruser 🫣😬 už je to každému jasne..prepočítal sa