Orálny sex a zdravotné riziká
A nebojite sa rakoviny ust??
A ty?
Hlavne kľud, rakovinu môžeme dostať aj zo slnka a predsa sa chodíme opaľovať. ...
@o__o robim a bojim sa
@simona_11 ano ale ja som si myslela, ze mozme ochoriet len pri striedani partnerov ze ked to robimw napr par rokov svojim muzom tak nie😞
Kto sa boji, nech nejde do lesa
k tomu je najeký odborný článok alebo výskum, že z oralu môže byť rakovina?
Takže,keď sa bojíš rakoviny tak ani nejes kuracie mäso?Nesexujes? Nepijes žiadny alkohol?Nevdychujes smog,výfuky,z aut a cigaretový dym? Nechodíš na slnko?
@zuzidr bukovsky pisal
@doriiis to nie
Bukovsky😂😂😂😂😂 už ho vidím, ako odmieta oral
@aylinn 😬neviem ci on odmieta ale pise v jeho knihe
Muzi sa toho bat nemusia u zien?
a nebolo to náhodou , že HPV vieš dostať aj z oralu a z HPV vzniká rakovina?😄
Niekedy aj vedieť čítať je na škodu.A ešte takého ,,odborníka" jak je bukovsky

Krásne pobavenie na piatok ..nikdy sa ho už nedotkni ,lebo Bukovský neuznáva klobásu🙂
nebojis sa kladivkoveho prsta ked sem pises?
Ahojky, prepáčte, ale zišlo mi na um veta, ktorá ma pobavila: "Aký neexistujúci problém teraz riešim" ?D
Máš stáleho partnera, je zdravý a vieš, že ťa nepodvádza? Nemusíš sa báť.
Striedaš partnerov? On strieda partnerky? Dajte sa zaočkovať. Nemusíš sa báť.
@mykaellle no taky, ze ten problemmoze vzniknut.A pytam sa ci robia zeny muzom oral alebo sa toho strania
@annm81 nestriedame je staly uz 15 rokov
Len ci si Bukovsky uz od hladu klobasu s penisom nepoplietol😉
Väčšina sexuálne aktívnych dospelých je infikovaná. Koľko máš rokov? Ale ak si 15 rokov s tým istým mužom a ani ty ani on ste za tú dobu nemali sex s treťou osobou, tak máš celkom dobrú šancu, že infikovaní nie ste. V takom prípade, ak ste obaja verní, sa nemáš čoho báť. V inom prípade si daj spraviť u lekára test na prítomnosť HPV a na základe výsledku zváž očkovanie.
@dskjhfdlkdjhl 😂😂😂😂